Del denne saken
Mulig huset må rives.. men tomta... #sukk

10 utvalgte boliger i Bodø og regionen – februar

0

Vil du bo nært havet, marka eller sentrum? Urbant, landlig eller med det beste fra begge verdener? Her er februars 10 utvalgte boliger fra Bodø og regionen.

1) Byparken Bodø 

343 Skritt fra tredje rad på Stormen Konserthus, 144 skritt fra ferske reker på kaia, 86 skritt fra å få moloblåsten i ansiktet, 20 skritt unna å kjenne gress under bare ben.  Slik starter DNB Eiendoms prosjektbeskrivelsen på Byparken, det største enkeltstående nyprosjektet i Bodø. Dette er et stort leilighetsprosjekt rett over moloen, i «kvartal 98». Prosjektet vil få leilighetstyper i alle varianter, fra 2-roms  til 4-roms leiligheter, i et mangfold av størrelser. Helt i tråd med de forventninger og krav som dagens leilighetskjøpere har. Les alt om beliggenheten midt i byen, leilighetstypene og utsikten her.

Byparken

2. Nøkkelferdig Saltdalshus inkl. tomt!

En helt unik mulighet, ilflg denne artikkelen i Avisa Nordland (krever abonnement) og hjemmesiden til Saltdalshus. Det er Meglerhuset Bodø som selger disse ekstraordinære 8 boligtomtene på Tuv i Saltstraumen. Området er nemlig ikke regulert for boligbygging, men akkurat her er det en tidligere regulering som gjelder. Samtlige ligger rett ved, og med nydelig utsikt mot verdens sterkeste malstraum. Her har du mulighet til å påvirke alle valg før boligen leveres deg nøkkelferdig. Les mer om prosjektet og mulighetene her.

saltdalshus

3. Romslig enebolig i Løpsmark

Det er ikke hver dag du finner eneboliger i Løpsmark (6 km fra Bodø sentrum). Og i alle fall ikke med så mye sjarmerende særpreg. Legg merke til de flotte tregulvene i stua. Huset ligger rett ved Løpsmark skole og i et område med 46% barnefamilier. Området byr på meget gode turområder, om man ønsker å gå langs sjøkanten eller fjellsiden. Det er også flere populære sandstrender i området. Her er prospektet fra Eie Eiendom

løpsmark

4. 2-roms leilighet ved Nord Universitet

Muligens den perfekte lille leiligheten for studenter? DNB Eiendom presenterer denne flotte leiligheten med sentral beliggenhet på Mørkved med kort vei til Universitetet i Nordland. Umiddelbar nærhet til servicetilbudet ved Kongsgården, med bl.a. dagligvarebutikken Kiwi. Barnehager og skoler i alle trinn finnes også i nærområdet. Et steinkast unna friområder med lysløyper, turløyper, elvepark med mere. Les hele prospektet her

 

studentmørkved

5. Årnestoppen – nye leiligheter i Rønvika

Eiendomsmegler 1 er soleklar: Utsikten fra Årnestoppen rett ved Rønvik Skole bør oppleves. Det nordnorske landskapet kan ta pusten fra selv oss nordlendinger. Leilighetene som skal bygges i Rønvika er i media omtalt som boliger med spektakulær utsikt. Årnestoppen består av 44 nøkkelklare selveierleiligheter fordelt på fem etasjer. Alle boligene har nydelig utsikt mot by, hav og fjell. Størrelsen på leilighetene varierer fra 89,5 til 119,5 kvadratmeter, og prisene spenner fra ca. 3,7 til 6,4 millioner kroner. Les alt om de ulike leilighetene her

årnestoppen

6. 4-roms endeleilighet i Ole Reistadsvei

En sjelden liten perle av en rekkehusleilighet med 3 soverom og veldig sentral beliggenhet. Presenteres av Garanti Eiendom. Her spaserer du lett mellom både Stormyra handelspark med bl.a City Nord og sentrum 2 km unna. Meget nært Østbyen skole og med bussholdeplass rett i nærheten.

Ole Reistad

7. Bodøsjøen Park – Enebolig i rekke.

Corponor har de siste årene vært med å bygge opp nesten en helt ny bydel i Bodøsjøen. Bodø i Vinden har laget en sak om det som du kan lese her. Nå selger de en siste enebolig i rekke i populære Bodøsjøen Park med innflytting i april, og samtidig legges sjette og siste trinn ut for salg. Her finnes det faktisk et lekkert og møblert visningshus man kan dra å se på. Jo tidligere du kjøper, jo flere muligheter har du for individuell tilpasning av innredningen i ditt nye hjem.

bodøsjøenpark

8. 3-roms leilighet i Sentrumsgården

Sentrumsgården ligger så midt i Bodø Sentrum som du kan få det; 30 meter til havet, 20 meter fra Glasshuset og Stormen, og 100 m fra rekene i småbåthavna. Her kan du leve det urbane liv i yrende Bodø. Leiligheten framstår med høy kvalitet på eksteriør og interiør, og var ferdig bygget i 2007. Denne leiligheten ligger i 3.etg og går over ett plan mot nord, med vestvendt balkong og havgløtt.

sentrum

9. Enebolig utenfor Fauske

Drømmer du om fred og ro i landlige omgivelser? Denne eiendommen fra A Eiendom ligger i stille og rolig omgivelser i Djupdalen, er romslig, pent oppusset og inneholder en skikkelig snekkerbod. Det er ca 13 km til Fauske sentrum, og for de ukjente – Fauske er ca 6 mil fra Bodø. Privat barnehage og skole på Kvittblikk. Området er bebebygd med 4 boliger. Det er kort vei til flotte turområder både sommer og vinter.

fauske

10. Meget flott eiendom på Sørfinnset

Vi måtte inkludere denne fantastiske tomta på lista vår. Huset bør rives, men vi klarer ikke se annet enn potensiale til å bygge seg tidenes paradis her ute. 🙂 Eiendommen, som selges av Eie Eiendom, ligger idyllisk og fint til på Sørfinnset ca 9,5 mil sør for Bodø. Tomta ligger fritt og åpent til på en liten høyde med fantastisk utsikt, og med gode lys og solforhold. Område er i nærheten av skole, barnehager og butikker som da blir Inndyr ca.15 km unna.  På Sørfinnset bor det folk i alle aldre. Så her er det også barnevennlig. Skolebuss henter og bringer barna på skolen. Veien er fylkeskommunal, slik at veien forbi tomten blir brøytet, stelt og holdt ved like. Dere MÅ faktisk gå inn og se alle bildene her

sørfinnset

Link til søk på alle boliger i Bodø på Finn.no finner du her

Link til søk på alle boliger i Bodø, inkludert regionen rundt finner du her

 

Del denne saken