Del denne saken

10 flotte boliger til salgs i Bodø og regionen akkurat nå!

0

Det er den tiden på året nå. Hvor mange bestemmer seg for en ny start, en ny høst, og et nytt sted. Har du bestemt deg, og leter etter boliger i Bodøområdet? Eller vil du bare drømme deg bort og leke med tanken? Her er 10 utvalgte boliger, som viser frem hvor ufattelig fint vi har det her i Bodø og regionen.

Bilde av Aina Bye foran Børvasstindene
Foto: Rune Nilsen /NU Publishing

1. Bryggerikvartalet – på historisk grunn i sentrum.

Det står ikke riktig ferdig enda, men skal du sikre deg en leilighet her kan det være smart å våkne. Her bygges det på Nordlandsbryggeriets gamle tomt, og den verneverdige delen av bryggeriet blir stående. Det er den du ser hjørnet av på det øverste bildet.

Her lages det stor felles takterrasse med majestetisk utsikt, man har eget selskapslokale med kjøkken, hotellrom for gjester, treningsrom, hobbybod for skismøring eller reparasjon av sykkelen og velværeavdeling. Ja, du hørte rett – egen velværeavdeling/spa. Et helt spesielt konsept fra utbygger og selger Corponor her altså.

Bryggerikvartalet er plassert i Bodøs fineste og roligste villastrøk, et godt stykke unna byens bråk og larm, men allikevel sjeldent sentralt. Med fem minutters gange til bykjernen gjennom flere av byens grønne lunger er du aldri langt unna der det skjer.

Se hele prospektet for prosjektet her.

Fakta om Corponor

  • Corponor AS driver med prosjektutvikling og prosjektledelse innen eiendom og er blant de største utviklere av boliger i Bodø. Av gjennomførte prosjekter kan nevnes:
  • Bodin Allè
  • Badeparken
  • Spektrum Allè
  • Bodø Panorama
  • Bodøsjøen Park
  • Bremnes Panorama

bryggerikvartalet bryggerikvartalet2

2. Herlige Alstadenga byr på en herlig enebolig!

Rett ovenfor Alstadfjæra ligger Alstadenga. Et boligområde bestående av en klynge hvite flotte eneboliger og leiligheter. Egen lekeplass har de også. Det er bare 4 km fra sentrum, men likevel har Alstad eget handelssenter med forretninger, lege, tannlegesenter og butikk.

Det er Garanti Eiendom som selger boligen og de kan fortelle om stor og flat tomt med gode valgmuligheter hva gjelder bruk og opparbeidelse.

Ungene tusler til Bodøsjøen skole om morgenen, og foreldrene kan lett ta både bil og buss til jobb.

Se hele prospektet på Alstadenga 2, 8071 Bodø her

alstadenga bodø alstadenga2

3. Klar for spektakulær utsikt og ingen gjennomgangstrafikk på Jensvoll?

Hvis ikke denne utsikten får deg til å smile, så skjønner vi ingenting. Fjellene du ser er Børvasstindan, som består av en to tinderekker – Åselitindane og Falkflågtindane – med vakre Åselidalen i mellom. I sommer arrangerer Bodø og Omegn turistforening «Børvasstindan Classic» som er et fjellturløp i området.

Eiendomsmegler1 selger denne fantastiske utsikten sammen med en spennende mulighet for dere som vil pusse opp og lage deres eget drømmehjem. Jensvoll ligger bare noen minutter i bil fra Bodø sentrum (5 km).

Se hele prospektet på Jensvollveien 26 B, 8071 Bodø her

Bo i Bodø

Jensvoll2

4. Enebolig på Nordsida/Bremnes med idyllisk beliggenhet.

Det beste med å bo på Nordsida er antakelig midnattsola. Her ser du øya Landegode, et kjent midnattsolmotiv fra Bodø. I tillegg er det køfritt inn til sentrum denne veien, og du bruker 9 minutter i bil til byen. I umiddelbar nærhet finner du også et eldorado av turområder både til skogs og fjells.

Meglerhuset beskriver boligen som «En sjelden mulighet. Omringet av storslåtte naturomgivelser med særdeles gode lys og solforhold». Huset har også eget grillhus.

Se hele prospektet på Hannas vei 7, 8016 Bodø her

Bremnes Bodø

Nordsia_Bremnes2

5. Godøystraumen byr også på flott beliggenhet!

Med det verdensberømte fiskeeldoradoet Saltstraumen et steinkast unna ligger denne boligen idyllisk og landlig til.

Huset som selges er det hvite midt i bildet, med den trekantede plenen foran.

Eiendomsmegler1 forteller at huset er mye påkostet. Dette må vel være et drømmebad for mange, eller hva?

Se hele prospektet på Grendehusveien 8, 8056 Saltstraumen her

saltstraumen

Saltstraumen 2

6. Våkne til lyden av Bodøelva i Bodøsjøen…

Å finne en leilighet med 3 soverom, på bakkeplan, og attpåtil med utgang rett til et grøntområde som dette – er ikke hverdagskost. Boligområdet er 3,5 km unna Bodø sentrum, men rimelig nært City Nord. Det ligger også veldig nært friluftsområdet Bodøsjøen med herlig strand og berg.

Det er Eie Eiendom som selger og de fremhever også flotte turområder, enten man ønsker å gå langs havkanten eller følge stien langs Bodøelva.

Se hele prospektet på Skeiddalen 8c, 8070 Bodø her

Bodøelva Bodø

Bodøelva2

7. Vil du bo nært Nord Universitet? Bo på Støver.

Vi er stolte av å ha Nord Universitet i Bodø, og vi har rykte på oss for å være en flott studentby. Men det er ikke bare studenter som trives på Støver, altså..

Velger du denne leiligheten havner du midt i et barnevennlig område, og har lekeplass i umiddelbar nærhet. Du er ca 10 km fra Bodø sentrum, men nært Mørkved bydelssentrum med de fleste fasiliteter som treningssenter, Mørkvedhallen, butikk, barnehager og skoler.

I tillegg ligger det i umiddelbar nærhet til et meget populært og idyllisk turområde ved Futelva; en plass det faktisk går an å bade i skikkelig varmt vann om sommeren. Herlig!

Det er DNB Eiendomsmegling som selger leiligheten og du kan se hele prospektet på Martha Støvers vei 26a, 8030 Bodø her

støver støver2

8. Morgenkaffen smaker antakelig ganske godt i Håkkåsflata

Man kan fort trives med denne utsikten, egen garasje og helårs idrettspark i nærheten. I tillegg blir du «nabo» til post, butikk, kiosk og lege. Kan jo være praktisk!

Privatmegleren selger denne 3-roms leiligheten på Mørkved, ca. 10 km øst for sentrum.

Det er kort vei til lysløyper og turterreng, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Her kan man f.eks legge turen til Bertnes (2,8 km) med sine kulturelle arrangement, auksjoner, loppemarked, samt salg av lokal mat og håndverk.

Se hele prospektet på Hokkåsflata 4, 8028 Bodø her

bo i bodø Hokkås2

9. Skivika på Nordsida… Køfritt til byen er virkelig ingen ulempe.

Ønsker du køfri kjøring hjem fra jobb? Da har du kommet til den riktige bydelen av Bodø.
Skivika ligger meget pent til på nordsiden av Bodø, ca 5 km fra sentrumskjernen.

DNB kan fortelle at dette huset ligger veldig bra til ifht skole, barnehage, butikk med post og idrettsanlegg. Her vil barna kunne gå nesten uhindret av trafikk til skolen med trinn fra 1-10 klasse. Skivika er en rolig og trygg bydel.

Huset har også en utleieenhet, stort kjøkken med plass til hele familien og utegrill/peis.

Her kan du lese hele prospektet på Holtan 26, 8014 Bodø

bo i bodø holtan2

10. Og sist på inspirasjonslista vår – Rønvika!

Rønvik er en av de store bydelene i Bodø, ofte delt i to med «øvre» og «nedre». Skillet går nok ved jernbanelinja. Denne boligen ligger rett ved den populære 4H gården, og veldig sentralt ifht City Nord/Stormyra og bare 2 km fra sentrum.

Ungene kan ta en liten stikkvei/sti bak til Saltvern Skole. Det er barnehager og flotte turområder rett i nærheten. Maskinisten ligger «rett oppi veien» som et flott utgangspunkt for tur.

Eie Eiendom forteller også om fin utsikt mot Børvasstindan og de grønne Rønvikjordene. Her kan man faktisk få seg en egen liten jordparsell til dyrking av egne grønnsaker, hvilket jo passer bra med navnet på gata. Akkurat nå er det fulltegnet, men følg med på Bodø Andelslandbruk.

Se hele prospektet på Gartnerveien 1, 8010 Bodø her

gartnerveien

gartnerveien2

rønvika bodø

Vil du motta nyhetsbrev fra Bodø en gang i blant? Meld deg på her.

Del denne saken