Nadia Norskott

7 ulike mennesker som søker jobb i Bodø!

28. oktober 2016

Denne listen er fra høsten 2016 og menneskene i saken leter ikke nødvendigvis etter jobb lengre. Nå skal vi lage NY liste, og trenger tips til flinke folk som ønsker seg til Bodø. 

Bodø i Vinden mottar mange henvendelser fra mennesker som ønsker å flytte til Bodøområdet. Her er 7 spennende kandidater som alle søker seg utfordringer. Noen som har gode tips til dem?

Blir du kanskje selv nysgjerrig på noen av disse kandidatene? Ta kontakt med prosjektleder Jannike Ramsvik på mail: jannike.ramsvik@bodo.kommune.no

1. Silje Søyland Amundsen (24)- Mastergrad innenfor matvitenskap, retning mat, helse og ernæring

Silje Søyland Amundsen

Silje er fra Vestby, men har forelsket seg i Bodø og ønsker seg en spennende jobb innenfor sitt rimelig brede fagfelt ernæring.

2. Mann (35) – Ingeniør innen automasjon som i dag jobber med olje & gass

Bodømann som gjerne vil komme hjem til spennende utfordringer – gjerne innen IT. Jobber i dag mye med planlegging og oppsett av datasystemer i dag, og jobber med dokumentering, testing og sertifisering.

3. Thomas Andre Hansen (26) –  Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med erfaring fra eindomsbransjen

Bilde Thomas Hansen

I dag bor Thomas i Bergen hvor han for tiden skriver masteroppgaven ved NHH, med fordypining i strategi og ledelse. Nå lurer han på hvor han kan være med å gjøre Bodø by til et bedre sted å bo?

4. Stine Eidissen Bya (41) – Journalist med styrke på formidling i sosiale medier

stine-eidissen-bya-41-jobbsoker-bodo-i-vinden-farge

Etter 12 år på Svalbard er Stine klar for å formidle historier fra Bodøområdet. Hun vil rett og slett sørge for økt interesse og høyere salgstall for din bedrift –  gjennom unik formidling.

5. Mann (32) – Siviløkonom som ønsker å være med å bygge hjembyen Bodø

Denne mannen er ganske åpen på hva han kan jobbe med, og tror at erfaringen hans, som spenner fra aksjemegler til strateg, vil være verdifull for noen i Bodø. I dag jobber han som strateg i et finansmiljø i Oslo. En mann med et smittende engasjement, dette.

6. Michael Andreas Johansen (22) – Snart ferdig utdannet innen markedsføring og ledelse

michael

Har et brennende ønske om å komme hjem til Bodø igjen, skriver han. Drømmejobben er å kunne markedsføre Bodø og regionen i en eller annen form.

7. Mann (54) – Topplederkandidat med erfaring fra flere bransjer.

Denne personen ønsker seg hjem til Bodøområdet, men han ønsker seg en utfordrende jobb å komme til. Med en solid toppledererfaring, har han omfattende erfaring innen endringsledelse, strategi- og forretningsutvikling. Personen er sivilingeniør og har høyere lederutdanning – også innen prosjektledelse. Personen er resultatorientert og har høy integritet.