Del denne saken
Sjøåsan i Mørkvedbukta.

10 utvalgte boliger i Bodø og regionen – mars

0

Nå er det mange flotte boliger til salgs her i Bodø og regionen. Store og små krypinn til deg eller noen du kjenner?

Les også mars-utgaven av «10 spennende ledige stillinger i Bodø og regionen»

1. Oppgradert enebolig i Rønvika

Vi starter inspirasjonsrekka i Rønvik. Eiendomsmegler1 byr på en meget innbydende og fin enebolig i Fjellveien. Boligen ble vesentlig oppgradert i 2006, innvendige flater fremstår idag som tidsmessige og meget fine. Boligen ligger veldig fint til i Rønvik med kort vei til Rønvik skole og flere barnehager er i umiddelbar nærhet. Er du friluftsintressert er det stisystem fra oversiden av eiendommen opp til Turisthytta med et flott løypenettverk innover Rønvikfjellet.

 

 

Bolig1

2. Hustad/Sandhornøy – Enebolig med nydelig utsikt i vakre omgivelser!

Meglerhuset presenterer en nyere, meget flott enebolig beliggende på Hustad/ Sandhornøy. Boligen er omkranset av storslåtte naturomgivelser. Her ligger man like ved sjøen og har tilgang til store tur og friluftsområder. Meget gode lys og solforhold, god plass på flotte balkonger hvor man kan nyte den flotte utsikten.
Nærbutikk ca. 2 km unna. Bussforbindelser ca. 300 meter unna. Bodø sentrum beregnes det ca. 1,5 times kjøring frem til boligen.
Bolig2

3. Pen oppusset enebolig på ett plan -Festvåg

Ca 20-25 minutter kjøring fra Bodø sentrum finner du Festvåg. Siste stopp på veien, før du evnt tar ferga til Kjerringøy. Her har DNB Eiendomsmegler denne flotte boligen til salgs. Boligen ligger fint til i meget landlige og naturskjønne omgivelser. Eiendommen ligger vendt mot vest som gjør at solforholdene blir upåklagelige. I nærområdet finner du gode turområder både i fjell og nede i fjæra. Båtutsett og gode fiskemuligheter. For barnefamilier er området meget godt egnet da det er lite trafikk og store friarealer like utenfor stuedøra, trygt og godt!

bolig3

4. Sjøåsan, Praktfull enebolig med fantastisk utsikt.

Mesterhus bygger nye boliger og denne flotte eneboligen bli liggende i fremste rekke på Sjøåsan/Mørkvedbuktamed Saltenfjorden badende fremfor seg, og med de nydelige Børvasstindene som speiler seg i fjorden. Adkomsten til boligen vil skje fra blindvei. Boligen vil være en del av utbyggingen Hunstad Sør som er et helt nytt boligfelt i Bodø, ca 1 mil fra sentrum. Har dere behov for en stor enebolig med moderne preg og god plass for oppbevaring og gode rom er dette boligen for dere. Her har utbygger valgt å legge vekt på lys inn i oppholdsrommene og ta med seg naturen inn i boligen.

bolig4

5. Unik eiendom i Rønvik – Volden gård

Vi kan ikke hoppe over denne praktfulle eiendommen, selv om den sikkert er hakket for dyr for de fleste av oss. Det er lov til å drømme, ikke sant?  Det er Eie Eiendom som har fått æren av å selge denne meget sjarmerende boligen som dels er holdt i opprinnelig stil. Byggeår 1833 (!). Eiendommen har flott beliggenhet i Rønvik på øvre del av Vollen i rolig og attraktivt boligområde uten gjennomgangstrafikk ca 3 km fra Bodø sentrum.

bolig5

6. Bodøsjøtoppen -splitter nye 3- og 4-roms leiligheter

En ny hverdag venter, sier Garanti Eiendom i prospektet. I Bodøsjøtoppen Sør borettslag skal du bo trygt og godt. Her er det heis til alle plan og praktiske løsninger som passer for både yngre familier og for de som er lenger ut i livet og er klar for å selge eneboligen. Bodøsjøen har de siste årene fått et solid løft, med mange nye boliger og matbutikk, for å nevne noe. Med sin korte avstand til byen men samtidig rolige og landlige beliggenhet, er det lett å skjønne hvorfor denne delen av byen alltid har vært attraktiv.

bolig 6

7. Bodø sentrum – hjørneleilighet på første rad!

DnB Eiendom har mer lekkert å by på; Denne leiligheten ligger i toppetasjen på hjørnet med en helt formidabel utsikt mot moloen og innseilingen til havnen! Ut fra de kvaliteter som leiligheten har og den fantastiske beliggenheten er denne sannsynligvis en av byens mest attraktive leiligheter! Her lever du uforstyrret av bylivet og utviklingen der, du kan heller følge med båtlivet og nyte stundene. Du vil kunne nyte sola fra tidlig formiddag og langt utover kvelden.

bolig 7

8. 3-roms leilighet i populære Bodøsjøen

Garanti Eiendom har flere muligheter i Bodøsjøen. Denne leiligheten ligger i det opprinnelige Bodøsjøen borettslag, på nedsiden av Bodøsjøveien med havet som nærmeste nabo. Det er store fellesarealer med plener, grillplass, fotballbane osv. Kort gangavstand til både barnehage og skole. Post i butikk i Prix like over veien. Fine gapahuker og spennende bunkerser er det like borti skogen. Leiligheten har spennende detaljer og helt nyoppusset kjøkken. Og så utsikten da….#lekkert

bolig8

9. Støver- Flott 3-roms selveier-leilighet nært UIN

Vi måtte ha med en leilighet nært Nord universitet også. Her er det Eiendomsmegler1 som presenterer en flott 3-roms i 1.etg med fine lys og solforhold. Leiligheten er praktisk innredet og holder en bra standard. Eiendommen befinner seg på Støver Boligpark Ungbo ca. 11 km øst for Bodø sentrum i ett ny etablert boligområde. Korte avstander til barne -og ungdomsskole samt til videregående skoler. Fin beliggende i naturskjønne områder, nær Futelva.

bolig9

10. Enebolig på Erikshøgda, Fauske

Vi avlutter inspirasjonen på Fauske, ca 6 mil fra Bodø Sentrum. A.Eiendom gir deg mye bolig for pengene her på Erikshøgda. Huset har to stuer og 3 soverom, og en stor kjeller med potensiale. Her er det kort vei til skoler, barnehager og butikker. Barnevennlig omgivelser med lite trafikk. Hagen er stor, så det er også gode lekemuligheter der.

bolig10

Kjenner du noen som vurderer Bodøområdet som bosted? Tips dem 🙂

 

Del denne saken