Bodø utsikt

Utsikt fra hagen på toppen av nye Bodø360

9 nye boligprosjekter i Bodø – hva har de alle til felles?

6. april 2016

Hvis du ikke får lyst til å bo i en ny bolig med heftig utsikt etter å ha lest denne saken, skjønner vi ingenting…..

Bodø er omgitt av et spektakulært landskap, og vi elsker å bo slik at vi kan nyte det også fra stuevinduet. Akkurat nå planlegges og bygges det rimelig heftig i Bodø. Og flott utsikt er tydeligvis et hett tema for tiden, som dere ser her..

1. Bodø 360 – 14 etasjers leilighetsbygg midt i Bodø sentrum

Dere MÅ se dette spektakulære prosjektet som selges av Eiendomsmegler1 og har egen hjemmeside her. Bodø 360 blir et landemerke og signalbygg midt i Bodø by. Med sine 14 etasjer blir bygget synlig fra hele byen. Bygget skal romme 58 leiligheter, alle med byens beste utsikt uansett himmelretning og egen hage på taket! Her vil du være en del av byens mest attraktive sted og kjenne pulsen på livet, enten du går langs gatene eller sitter i din egen stue. Du har utallige butikker rett utenfor døra: Koch kjøpesenter, Glasshuset og levende sentrumsgater. Byens nye kulturhus og bibliotek, Stormen, har et allsidig og spennende program. Et rikt utvalg av kafeer, restauranter og utesteder er innen gangavstand.

Bodø utsikt

2. Leilighet med fantastisk utsikt i Rønvika/ Reinsletta

Meglerhuset selger den siste 3-roms leiligheten i dette nye prosjektet på Reinsletta – kanskje byens mest etterspurte beliggenhet. Bjerkenga ligger sentralt til, med nærhet til sentrum, Saltvern skole, barnehager og nærbutikker. Like ved et godt kollektivt tilbud, kort gange til 4H gården for de små, og et eldorado av turområder sommer som vinter fra Bodømarka og innover. Denne ligger i 4.etasje med flott utsikt og balkong mot sør gir gode solforhold. Leiligheten bygges med svært god standard og i tillegg som lavenergibolig!

Bjerkenga

3. Bryggerikvartalet toppleilighet på hjørne mot sør/vest med fantastisk utsikt!

Byggingen av Bryggerikvartalet er i gang. Første byggetrinn ble en stor suksess og mange gleder seg allerede til innflytting i 2017. Det er Corponor som bygger og selger, og salget av trinn II er allerede godt i gang. Bryggerikvartalet kan tilby deg flotte leiligheter med innglassede balkonger, byens mest eksklusive beliggenhet og selvsagt fri tilgang til vårt unike Living + konsept. Beboerne i Bryggerikvartalet får faktisk full tilgang til eget treningsrom. Etter endt økt, være seg på spinningsykkelen eller på tredemølla, kan du restituere deg i beboernes helt egne spaavdeling.

Bryggerikvartalet

4. Årnestoppen/Rønvik – Nye leiligheter med spektakulær utsikt!

Utsikten fra Årnestoppen bør oppleves. Det nordnorske landskapet kan ta pusten fra selv oss nordlendinger. Nyt synet av Sandhornet, Børvasstindene, indre havn, moloen og innseilingen til Hurtigruten, og la blikket gli mot havnebassenget, Hjertøya, bykjernen og videre i retning Saltenfjorden. Noen av leilighetene i 5. etasje har utsikten dreid sørvest mot Saltenfjorden, Sandhornøya og Beiarkjeften. Enkelte av leilighetene får utsikt begge veier, det vil si også mot vestfjorden, noe som hører til sjeldenhetene.

Alle boligene har nydelig utsikt mot by, hav og fjell. Store vindusflater og romslige balkonger gjør at du får maksimalt ut av den vestvendte beliggenheten. For at årstidene ikke skal være et hinder, kan du velge om du vil ha innglasset balkong. (Foreløpig har halvparten av boligene denne valgmuligheten. Fra balkongen ser du utover hele Bodøhalvøya og sentrum av byen.ÅRNESTOPPEN

5. Bremnes Panorama – Enebolig i rekke med fantastisk beliggenhet ved Løpsmarka.

Vi beveger oss ut på Nordsia. Denne veien ligger boligområder som Skivik, Løpsmark, Myklebostad, Skau og helt ytterst Festvåg, før du eventuelt må hoppe på ferga over til vakre Kjerringøy. Som en forlengelse av Løpsmark – 7 km køfri vei ut og inn til Bodø finne du Bremnes Panorama.

Hvem ønsker vel ikke å bo ved havet? Å kjenne havlukten inn soveromsvinduet om morgenen. Sitte på terrassen og nyte kveldssola over et blikkstille hav. Høre måsen skrike etter mat, kun avbrutt av gledeshylene fra lekende barn på Bremnesstranda. Her byr Corponor på meget lekre og plasseffektive boliger over to plan  Boligen får panoramautsikt, egen carport og romslig utebod.

bremnes fort

6. ByParken – leiligheter rett ved havna

343 Skritt fra tredje rad på Stormen Konserthus, 144 skritt fra ferske reker på kaia, 86 skritt fra å få moloblåsten i ansiktet, 20 skritt unna å kjenne gress under bare ben.  Slik starter DNB Eiendoms prosjektbeskrivelsen på Byparken, det største enkeltstående nyprosjektet i Bodø. Dette er et stort leilighetsprosjekt rett over moloen, i «kvartal 98». Prosjektet vil få leilighetstyper i alle varianter, fra 2-roms  til 4-roms leiligheter, i et mangfold av størrelser. Helt i tråd med de forventninger og krav som dagens leilighetskjøpere har. Les alt om beliggenheten midt i byen, leilighetstypene og utsikten her.

utsikt byparken

7. Sjøåsan Øst – utsiktsboliger på første rad mot Børvasstindene og Saltstraumen?

Ønsker du å bo på fremste rad med utsikt mot Børvasstindan og Saltstraumen? På Sjøåsan i nærheten av Mørkvedbukta -8,5 km fra Bodø sentrum – selger Eiendomsmegler1 11 nye utsikts-eneboliger. Gode lys og solforhold er det også her. Alle med egen gårdsplass og mulighet for garasje. De første husene er klare siste kvartal i år. Les mer om prosjektet her

bolig sjøåsan

8. Bodøsjøtoppen sør – 3 og 4 roms leiligheter

En ny hverdag venter, sier Garanti Eiendom i prospektet. I Bodøsjøtoppen Sør borettslag skal du bo trygt og godt. Her er det heis til alle plan og praktiske løsninger som passer for både yngre familier og for de som er lenger ut i livet og er klar for å selge eneboligen. Bodøsjøen har de siste årene fått et solid løft, med mange nye boliger og matbutikk, for å nevne noe. Med sin korte avstand til byen men samtidig rolige og landlige beliggenhet, er det lett å skjønne hvorfor denne delen av byen alltid har vært attraktiv.

bolig 6

9. Grensen-  selveierleiligheter i Midtbyen/Plysjbyen.

Bor du riktig til her, har du også flott overblikk over byen. I et etablert villaområde i midtbyen presenteres det noe så sjeldent som et nytt leilighetsprosjekt.  I Grensen befinner du deg i umiddelbar nærhet til alle sentrums fasiliteter. Ikke bare er beliggenheten unik, men endelig får Bodø nyskapende og spennende arkitektur. Leilighetene vil ligge tilbaketrukket i en stor og fin hage, omkranset av Plysjbyens velholdte boliger fra førkrigstiden.

grensen