Del denne saken
Gründerfrokost i regi av Inkubator Salten i mars.

Her er fem gründer-arrangement i september

0

Kurs om enkeltmannsforetak og forretningsidékonkurranse er blant mulighetene denne måneden.

Det arrangeres stadig flere møteplasser og målrettede aktiviteter for gründere og næringsliv i Bodø og regionen.

I høst vil det være en rekke aktiviteter som vil være nyttig for gründere og næringsliv for å bygge både kompetanse og nettverk. Ikke minst kan møteplassene gi grunnlag for nye idèer i møte med andre.

Her er fem arrangement og aktiviteter å legge merke til i september.

1. Kurs for nye næringsdrivende hos Skatteetaten

Torsdag 8.september holder Skatteetaten gratis kurs for etablerere av virksomheter som drives som enkeltpersonsforetak.

Kurssted: Skattekontoret i Bodø, Molovn 20

Tid: kl 1200 – 1530.

Tema og påmelding, http://www.skatteetaten.no/bedriftskurs

Skatteetaten holder jevnlig kurs som du finner på deres nettsider.

2. Styrearbeid i små og mellomstore bedrifter

Tirsdag 20. september

Kurssted: DnB

DnB i samarbeid med Nord Universitet holder åpent frokostseminar som passer spesielt for gründere og små selskap. Det er godt å treffe andre fra små og mellomstore bedrifter og bli inspirert i en uformell setting. Frokostseminarene er i samarbeid med Nord Universitetet, og er skapt for deg som ønsker å utvikle din bedrift og bygge nettverk, uavhengig av bransje. Tema for frokostseminaret denne morgenen er; «Styrearbeid – risiko og verdiskaping». Foredragsholder er Svenn Are Jenssen.

Vi for oss styrets rolle og arbeidsform. For aksjeselskap skal det etter loven velges et styre, men hvordan styrene sammensettes, og hvordan styrearbeidet organiseres varierer mye, spesielt i små og mellomstore bedrifter.

Påmelding finner du her.

Gründerfrokost i regi av Inkubator Salten i mars.

Inspirasjonsforedrag med gründere

Torsdag 29. september klokken 14.15 – 16.00

SPIR Idélab på Nord universitet arrangerer inspirasjonsforedrag med to gründere som begge startet sin gründerkarriere via SPIR Idélab. Lars Berg-Hansen fra NorseAqua og Renate Nikolaisen fra North Whine and Spirits er foredragsholdere. Påmelding til arrangementet gjøres via facebooksiden til SPIR: https://www.facebook.com/events/1663639480617774/

SPIR Idélab hjelper studenter ved Nord universitet med å starte sin egen bedrift, og nå kommer to av «våre egne» tilbake til SPIR for å dele sine erfaringer med kommende gründere. Deltakelse er gratis, og vi avslutter med en felles middag i kantina.

Spennende lederstillinger på Nord universitet

Bli med på forretningsidékonkurranse med Lundin Foundation

Søknadsfrist: 30.09.16.

Arktisk Akselerator er et tilbud for gründere og består av følgende:

1. Business start-up workshop og pitch-konkurranse

Gründere fra hele Nord-Norge som er 30 år eller yngre inviteres til å presentere sine forretningsideer for et panel i oktober 2016. I forkant av panelpresentasjonen mottar deltakerne råd og veiledning i tidlig fase forretningsutvikling.

2. Intensivt utviklingsprogram

Gründerne med de 5 beste forretningsideene tilbys et intensivt rådgivingsprogram skreddersydd til den enkeltes behov og som gjennomføres med bistand fra en mentor som har spisskompetanse på de relevante bransjene. Utviklingsprogrammet gjennomføres i perioden november 2016-mai 2017.

3. Pitch presentasjon

Programmet avsluttes med at de 5 gründerne presenterer seg for et panel av investorer, og det mest lovende forretningskonseptet blir premiert.

Se www.arcticaccelerator.no for utfyllende informasjon om hvordan man søker.

 

Frokostmøte for unge gründere – idéer for bærekraftig utvikling

Onsdag 21. september klokka 08.15 – 09.30

Sted: Kunnskapsparken

Arctic Accelerator inviterer til frokost for unge gründere. Arctic Accelerator er et program for ideer som sikrer en bærekraftig utvikling og tilbyr deltakelse i et unikt utviklingsprogram for unge gründere i Nord-Norge. Vi ønsker kontakt med unge gründere med forretningsideer innenfor fornybar energi, energieffektivisering og bærekraftig utnytting av naturressurser.

 Link til arrangementet på Facebook:

https://www.facebook.com/events/1100623179986011/

aa_post_image_1200x627_2

Del denne saken