Del denne saken
Foto: Per-Inge Johnsen

8 gründerarrangementer i mars

0

Det arrangeres stadig flere møteplasser og målrettede aktiviteter for gründere og næringsliv i Bodø og regionen. Her får du oversikten over gründerarrangementer i mars. Tips gjerne en venn du tror kan være interessert.

1. Venture Cup: Lokal finale

Venture Cup er Norges største forretningsplankonkurranse for studenter, der hovedformålet er å stimulere til nyskapning på nasjonalt nivå. Intensjonen bak konkurransen er delt i to; å inspirere og motivere til entreprenørskap blant studenter, og å få studenter til å utvikle sine ideer om til bærekraftige vekstbedrifter. Deltakere på lokal finale vil få legge frem sin forretningsidé for en jury på to minutter, etterfulgt av et par spørsmål fra enten et jurymedlem eller fra publikum. Mot slutten av arrangementet vil det bli kunngjort hvem av deltakerne som går videre til regional finale. Frist for å sende inn bidrag er 2. mars og mer informasjon om å være publikum finner du her. 

Lokal finale i venture cup på Nord universitet 9. mars kl 19:00
Lokal finale i venture cup på Nord universitet 9. mars kl 19:00

2. Skatteetaten holder kurs for AS

Skatteetaten holder kurs hver måned og inviterer denne gangen til kurs 9. mars klokken 16:30 for AS.
Kursene er gratis og har som mål å gi en enkel innføring i regnskap, skatt og merverdiavgift.

Påmelding finner du her. OBS! Frist for påmelding er 6. mars. 

3. Innsikt inviterer til frokost 10. mars

Åpen nettverksfrokost i Litteratursalen i Stormen bibliotek fra kl 08:15. Dette er stedet å starte dagen hvis du er interessert i by- og næringsutvikling i Bodø kommune, enten du er leder, ansatt, student, engasjert eller bare nysgjerrig. Facebook-arrangementet vil bli oppdatert med månedens foredragsholdere. 

Åpen nettverksfrokost i Stormen bibliotek 3. februar
Åpen nettverksfrokost i Stormen bibliotek 10. mars

4. Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter

13 -14 mars møtes 440 elever og ungdomsbedrifter fra hele fylket for å konkurrere. På fylkesmessa for ungdomsbedrifter syder det av kreativitet, skaperglede – og ikke minst – konkurransementalitet! Det er mange ulike prisutdelinger og kvalifisering til NM for ungdomsbedrifter. 14. mars mellom 10 og 14 vil alle ungdomsbedriftene ha utstilling i Glasshuset, der vil det også være mulighet for å kjøpe produktene. Mer informasjon om fylkesmessa for ungdomsbedrifter finner du her.

13.-14. mars går fylkesmessa for ungdomsbedrifter av stabelen i Bodø.
13.-14. mars går fylkesmessa for ungdomsbedrifter av stabelen i Bodø.

5. Forskningsrådet inviterer til prosjektverksted

Målet med kurset er å gi deg redskapene og ferdighetene for å utvikle et godt forskningsprosjekt. Du vil få et teoretisk og praktisk grunnlag for å forstå hva et godt forsknings- og utviklingsprosjekt er og krever. Det vil gi deg nyttig kunnskap som du kan bruke i arbeidshverdagen din og for å realisere prosjektet ditt.

Mer informasjon og påmelding til prosjektverkstedet 22. mars kl 9-15 på Nord universitet finner du her.

Forskningsrådet inviterer til prosjektverksted på Nord universitet 22. mars kl 9-15
Forskningsrådet inviterer til prosjektverksted på Nord universitet 22. mars kl 9-15

6. Inkubator Salten inviterer til gründerfrokost

På gründerfrokosten 23. mars kl 08:15 kan du møte andre gründere og få vite mer om Inkubator Salten. Det er en sosial møteplass for nettverksbygging. Arrangementet er gratis og Inkubator Salten spanderer kaffe og frokost. I tillegg vil to av gründerbedriftene deres vil holde en kort presentasjon av seg og sin bedrift.

Mer informasjon og påmelding finner du her. 

Inkubator Salten inviterer til gründerfrokost 23. mars
Inkubator Salten inviterer til gründerfrokost 23. mars

7. Venture Cup: Regional finale

De to beste bidragene fra Start Nord og Start UiT sin lokale finale sikrer plass i den regionale finalen. Her må finalistene skrive en forretningsplan og detaljert pitche ideen sin foran en jury og fullsatt sal av tilskuere.
Årets foredragsholder for regional finale er Jan Thomas, som vil fortelle om sin vei mot å bli gründer til “Jan Thomas Studio”. Det vil også I løpet av arrangementet bli servert tapas og drikke.

Den regionale finalen vil være på Sydøst 25. mars kl 18:00. Mer informasjon finner du her.

25. mars går den regionale finalen i Venture cup av stabelen på Sydøst.

8. Handelshøgskoledagen 2017

31. mars inviterer Handelshøgskolens studentforening studenter og alumni til Handelshøgskoledagen. Handelshøgskoledagen er årets begivenhet ved handelshøgskolen, og er full av faglige og sosiale høydepunkter for alumner, ansatte og studenter. Konferansier for anledningen er Per Sundnes.

Mer informasjon om billetter finner du her.

Handelshøgskoledagen for alumni, ansatte og studenter 31. mars.
Handelshøgskoledagen for alumni, ansatte og studenter 31. mars.
Del denne saken