En fornøyd Bjørn som nettopp har surfet i verdens kuleste anlegg

En video satte i gang ideen..

20. april 2016

Gründer

En video av et bølgebasseng satte i gang en idè. En idè ble til et selskap; Bodø Wavesenter Holding AS.

Tekst og foto: Gründerne i Bodø Waresenter Holdning AS 

Se video i slutten av artikkelen

Etter ca. 5 år med jobbing, papirmøller og venting ble vårt prosjekt tatt med i den nye reguleringsplanen for Geitvågen.

Siden da har vi jobbet med markedsavklaringen for prosjektet samt besøkt det eneste wavegarden-senteret som finnes i verden per dags dato; Surf Snowdonia i Wales.

Bølgen i snowdonia

Hvem er vi?

Kent Aagnes, Thiago Martins og Bjørn Granum. Vi er tre surfere som har en drøm. En drøm om yrende aktivitet i Geitvågen, 9 måneder av året! Aktiviteter som passer barne-barna, besteforeldrene og alle i mellom.

Kent Aagnes
Thiago Martins
Bjørn Granum. Foto: Raymond Engmark/Engmark fotografi
Bjørn Granum. Raymond Engmark/Engmark fotografi

Bølgemaskinen har et lite fot-avtrykk, vil aktivisere veldig mange samtidig og vil skape mange nye arbeidsplasser.

Se for deg vakre Geitvågen med de store, flotte uteområdene. Aktivitet i bassenget og området rundt fra mars til november. Surfing i midnattsol, stamping i nordlys, beach-volley, bading i 25 graders vann på sommeren, familier som griller, unger som leker i strand-kanten.

Med wavegarden (bølge-maskinen) i Geitvågen vil Bodø få en attraksjon som vil øke turismen og sette oss på verdens-kartet!

Pods – små hytter som er plassert rett ved bølgebassenget i surf snowdonia i wales kalles. Enkel overnatting for de som surfer
badevakter
Sikkerhet først! – Badevakter på på stedet

 

Det blir en opplevelse som du bare kan få noen få plasser i verden, og plassen vår er helt unik! Vi er det eneste wavegarden-prosjektet som har et naturlig basseng med en fantastisk beliggenhet!

Se for deg følgende;

Helga nærmer seg. Du er sliten etter ei hard arbeids-uke, ungene er klar for noen dager fri. De er også fryktelig spent på overraskelsen du har lovet dem.

Dere hopper i bilen og kjører 15-20 min til Geitvågen. Ungene er i ekstase allerede når de ser at turen bærer mot nordsia siden de vet hva det betyr.. 🙂

Etter å ha parkert går dere til service-bygget hvor dere får bekreftet bookingen deres. Ungene får et armbånd og blir tatt hånd om av en instruktør som følger dem til garderoben hvor de får våtdrakter.

familie
Dette er morro for hele familien!

Du går opp til restauranten og bestiller deg en kyllingsalat. Etter du har spist ser du ungene dine sammen med en gjeng andre unger og instruktører. Alle har fått full instruksjon på surfe-akademiet og er nå på tur ut i vannet. Etter en time er de tilbake, rød i kinnene, blid som ei sol og veldig ivrig på å fortelle deg at de har SURFET på ORDENTLIG, at de sto på brettet mange ganger og at de ønsker seg surfebrett i bursdagsgave.

Neste gang dere drar blir alle med i vannet! Mor, far og ungene! Alle kommer seg opp på brettene! Dere får så mange bølger at dere er go-sliten etter 1 time. Før dere drar hjem hopper dere i stampen, hele gjengen.

På sommeren drar dere til Geitvågen bare for å grille, spille litt beach-volleyball, bade og se på alle som surfer.

En fornøyd Bjørn som nettopp har surfet i verdens kuleste anlegg
En fornøyd Bjørn som nettopp har surfet i verdens kuleste anlegg!

Vi har som nevnt over jobbet med dette prosjektet i 5 år nå. Etter å ha opplevd verdens første operative anlegg med wavegarden-teknologien har vi fått bekreftet at dette virkelig er noe å satse på.

Vi kommer ikke til å gi oss før prosjektet er en realitet og gleder oss åpne verdens mest eksotiske aktivitets-anlegg!