Det er veldig mange ledige sommerjobber innen helsesekotoren i Bodø og regionen. Foto: Bodø i Vinden/ Frida Bringslimark

Det er veldig mange ledige sommerjobber innen helsesekotoren i Bodø og regionen. Bodø i Vinden/ Frida Bringslimark

Her er oversikten over sommerjobber i Bodø og regionen

28. februar 2017

Vi vet at flere er på utkikk etter sommerjobb. For å gjøre letingen lettere har vi listet opp alle utlyste sommerjobber vi kunne finne i Bodø og regionen.

PS: Tips oss gjerne om det er noe som mangler på listen!

Beiarn

I Beiarn har kommunen flere sommerjobber utlyst. Kanskje du kunne tenke deg å jobbe som kjøkkenassistent, renholder, eller assistent til vaskeri. Har du lyst å jobbe innenfor helsesektoren har de behov for hjemmehjelp, pleiemedhjelpere, hjelpepleiere og sykepleiere. Søknadsfrist for stillingene er 02.04.17!

Er du ledig fra 22. mai, kan du søke på sommerjobben som turistvert i Beiarn. 
Søknadsfrist 02.04.17

Frantzen gjestgiveri har to stillinger ledig som servitører i sommer. Arbeidsgiver stiller med overnatting i perioden og det er muligheter for gratis fiske i Beiarnelva. Søknadsfrist 14.07.17

Sommerjobb i vakre Beiarn? Foto: Lars Westvig/ Visit Bodø
Sommerjobb i vakre Beiarn?
Lars Westvig

Hamarøy

På Hamarøy er kommunen på utkikk etter personell til lettere vedlikehold som maling, rydding, rengjøring og enklere snekkeroppgaver. De søker også etter ferievikarer med kunnskap innen vann og avløp, kart og oppmåling. Mer informasjon finner du her. OBS! Søknadsfrist 10.03.17

Sørfold

Pleie- og omsorgstjenesten i Sørfold kommune søker sykepleiere, helsefagarbeidere/assistenter, fagarbeidere og assistenter til kjøkken, renhold og vaskeri. De oppfordrer også studenter under utdanning til å søke. Mer informasjon finner du her. OBS! Søknadsfrist 01.03.17

Elkem AS søker etter ferievikarer både i produksjon (skift) og i dagtidsavdelingene. Elkem er blant verdens ledende selskaper innen miljøvennlig produksjon av metallprodukter og materialer. Mer informasjon om sommerjobbene finner du her. OBS! Søknadsfrist 15.03.17

Bodø

Vil du jobbe på Bodø Lufthavn i sommer? Det søkes etter salgsmedarbeidere til Duty Free på Bodø Lufthavn. Mer informasjon finner du her. Søknadsfrist 09.03.17!

Oppfølgingstjenesten psykisk helse og rus i Bodø kommune har behov for sosionomer, sykepleiere, vernepleiere og barnevernspedagoger. Søknadsfristen på alle stillingene er 02.04.17!

Det er veldig mange ledige sommerjobber innen helsesekotoren i Bodø og regionen. Foto: Bodø i Vinden/ Frida Bringslimark
Det er veldig mange ledige sommerjobber innen helsesekotoren i Bodø og regionen. Bodø i Vinden/ Frida Bringslimark

Miljøtjenesten er nyopprettet virksomhet i Bodø Kommune. Miljøtjenestens målgruppe er personer med medfødt eller tidlig ervervet funksjonsnedsettelse som har behov for langvarige og koordinerte tjenester og habilitering. Miljøtjenesten har utlyst sommerjobber for helsefagarbeidere, barnevernspedagoger, sosionomer, vernepleiere og sykepleiere. Søk innen 02.04.17!

Bodø kirkelige fellesråd søker etter skoleungdommer til vedlikehold av gravplasser/grøntanlegg i sentrum, Saltstraumen, Skjerstad og Misvær. OBS! Søknadsfrist 07.03.17

Hjemmetjenesten på Kjerringøy søker etter helsefagarbeider, syke- /vernepleierstudent, helsefagelev eller andre med helsefaglig bakgrunn. Søknadsfrist 02.04.17!

Hjemmetjenesten sentrum søker etter flere ferievikarer. Hjemmetjenesten nord i Bodø søker etter sykepleiere, studenter og helsefagarbeidere. Søknadsfrist 02.04.17!

Rehabiliteringssenteret søker etter deg som e rergoterapeut, fysioterapeut, sykepleier, hjelpepleier, assistent, og folk som har interesse for lager og logistikk ( det siste gjelder Hjelpemiddelteamet). Søknadsfrist 02.04.17!

Stadiontunet sykehjem og Mørkved sykehjem har også behov for ferievikarer. Her kan sykepleiere, helsefagarbeidere, sykepleierstudenter og studenter/elever i helse- og sosialfaglige studier/utdanning. Personer med erfaring fra pleie- og omsorgsyrket kan også søke. Søknadsfrist begge steder er 02.04.17!

Vollsletta sykehjem har også behov for ferievikarer. Søk innen 12.03.17

Sentrum sykehjem har ledige sommerjobber som sykepleier og helsefagarbeider eller andre som har relevant erfaring eller interesse for å jobbe med mennesker. Søknadsfrist 02.04.17!

Kanskje du har lyst på sommerjobb på idylliske Kjerringøy? Matkroken på Kjerringøy søker etter flere sesongarbeidere, tidligste oppstart i april og seineste i juli. Søknadsfrist 14.04.17!

Geitvågen bad og camping har behov for tre campingmedarbeidere i sommer. Søknadsfrist 01.05.17!

Nordlandssykehuset har et stort behov for ferievikarer. Foto: Bodø i Vinden/ Frida Bringslimark
Nordlandssykehuset har et stort behov for ferievikarer. Bodø i Vinden/ Frida Bringslimark

Nordlandssykehuset har et stort behov for ferievikarer; assistenter til boligseksjonen, assistenter renholdsseksjonen, assistenter på kjøkkenet, og assistenter til garneriet. Søknadsfrist 30.04.17!

Nordlandssykehuset søker også etter sommervikarer til ambulansetjenesten OBS! søknadsfrist 05.03.17, hjelpepleier/helsefagarbeider, spesialsykepleier og sykepleier. Søknadsfrist snarest!

Meløy

Ørnes omsorgssenter har behov for sykepleiere, hjelpepleiere/helsefagarbeidere, omsorgsarbeidere, pleiemedarbeidere, kokker, aktivitører, assistenter til kjøkken, renholdere, og vaktmester. OBS! Søknadsfrist 05.03.17 

Miljøtjenesten på Mosvoldtunet har behov for sykepleiere, vernepleiere, hjelpepleiere/helsefagarbeidere, omsorgsarbeidere, miljøarbeidere, pleiemedarbeidere, aktivitører, renholder. OBS! Søknadsfrist 05.03.17

Vall sykehjem har sommerjobber til sykepleiere, hjelpepleiere/helsefagarbeidere, omsorgsarbeidere, pleiemedarbeidere, kokker, aktivitører, assistenter til kjøkken, renhold. Søknadsfrist 05.03.17!

Midnattsol
Ernst Furuhatt