Sammen finner vi en løsning!

– Som jeg sier til min 7 år gamle datter; vi hjelper folk å tjene penger!

17. juni 2016

Evgenia og Mallika er klar for å ta Nordland (og verden) med storm! – Vi hjelper folk å tjene penger!

Denne saken er en del av en serie blogginnlegg fra relativt ferske gründere i Bodø og regionen. De andre blogginleggene leser du her.

Tekst : Evgenia Marvold og Mallika K. Eliassen, Rådgivere & Partnere i BRAND ME

Evgenia Marvold, Rådgiver & Parter i BRAND ME

Evgenia Marvold, Rådgiver & Parter i BRAND ME
Eirill Teigstad.

«BRAND ME er en konsulentvirksomhet som hjelper bedriftsledere å nå markedsmessige og strategiske mål ved bruk av rett skreddersydd markedsføring og god kommunikasjon. Som jeg bruker å forklare til min 7 år gamle datter, hjelper vi folk å tjene penger.

Vi startet opp for fullt fra oktober 2015 og er helt overveldet over responsen. Vi føler oss både takknemlig og ydmyk for alle de gode tilbakemeldinger vi har fått så langt.

Jeg har alltid opplevd at oppgaver som går ut på strategi, markedsanalyse og konseptutvikling gir meg spenning og et helt eget glimt i øye. Det er slike oppgaver som holder meg våken til langt ut på natt, noe jeg bare måtte jobbe med. En ting var åpenbart, skulle jeg få mulighet til å jobbe innenfor fagfeltet jeg er så lidenskapelig opptatt av, måtte jeg skape min egen arbeidsplass: en bedrift som spisser seg på markedsføring som kjernevirksomhet.

Jeg husker den dagen når jeg for første gang diskuterte dette med min samarbeidspartner Mallika K. Eliassen. Dere skulle bare ha sett hennes store smil…

Jeg var så heldig å treffe et menneske som brenner for faget like mye som meg og som var i rett livsfase for å ta sjansen på å starte opp for seg selv. Nå er er vi 50/ 50 partnere og koser oss på jobb som aldri før.»

Mallika K. Eliassen, Rådgiver & Partner i BRAND ME

Mallika K. Eliassen, Rådgiver & Partner i BRAND ME
Eirill Teigstad

«For min det har det alltid vært en plan med jobb og utdanning. Med Internasjonal markedsføringsutdannelse fra Oslo, Leeds og London i bagasjen flyttet jeg tilbake til Bodø i 2006. Målet var å få jobberfaring, bo nært familie og venner og bo en plass hvor alt var innen rekkevidde under en halv time. Samboeren og jeg ønsket å slippe storbylivets kjas og mas, men samtidig bo på en urban plass.

Etter mange år med jobb i ulike bedrifter følte jeg nå hadde den ballasten jeg trengte og var klar til å ta steget med egen bedrift, det var bare en hake med dette, at jeg ikke ønsket å starte alene. For meg har det vært viktig å finne en makker som vil det samme som meg og forsto faget. Markedsføring er jo mye mer en bare en annonse i avisen. Det var full klaff da jeg traff Evgenia, via et felles arrangement. Hva er oddsen liksom, i Bodø? Og her er vi klar til å ta verden, i alle fall Nordland med storm.

Bodø er i utvikling som aldri før. Det kommer stadig nye konsepter og bedrifter på banen. Vi vil se dem lykkes og har som mål å ruste de opp i den tøffe konkurranseutsatte markedet.

Visualisering av mål
Visualisering av mål
Gründere

For gründere tilbyr vi rådgivning innen forretningsutvikling, markedsavklaring og strategiarbeid. Det lønner seg å få en objektiv vurdering og litt hjelp til å spikre alle målsettinger og planer gründere har. Sammen med våre kunder kjører vi kreative workshops, tester produktideer, finner rett målgruppe og utvikler salgsstrategier. Her er målet å få ideen til å bli en forretningsidè og gjøre produktet salgbar.

Holder foredrag i Markedskommunikasjon for SMB
Holder foredrag i Markedskommunikasjon for SMB
Kommunikasjon

Godt etablerte bedrifter trenger ofte hjelp i kommunikasjonsarbeid og markedsføring. Målsetninger kan være så mange: tiltrekke nye kunder, erobre nye markedsandeler, endre holdninger eller bygge omdømme. Sammen med bedriftsledere lager vi markedsplaner, utvikler kommunikasjonsstrategier og aktivitetskalendere for markedsføringstiltak som skal treffe de ønskede målgruppene.

Mentorer for Start Up Weekend
Mentorer for Start Up Weekend
Ut i verden

Vi har også en del kunder som sikter mot hele landet som marked eller vurderer eksport. Vår oppgave er å undersøke, analysere og kartlegge potensielle markeder og utvikle inngangsstrategier for slike bedrifter. Av vår erfaring er Nord-norsk opphav et veldig godt utgangspunkt for merkevarebygging.

Sammen finner vi en løsning!
Sammen finner vi en løsning!

Det beste i jobben vår i dag er det at vi får treffe mange trivelige folk som byr på spennende faglige diskusjoner og prosjekter, som deler sine drømmer med oss og som inspirerer oss til å bli enda bedre rådgivere.

Vi legger mye av oss selv i prosjektene våre og knytter sterke relasjoner med de vi jobber med. Vi selv er ikke så veldig opptatt av rampelyset, i vårt fagfelt er det alltid kunden som skal stå i fokus og bli sett.