Leif Magne Hjelseng, administrerende direktør Iris Salten.

Ny partner i Bodø i Vinden!

20. oktober 2016

Bodø i vinden består av 22 partnerbedrifter med felles mål: Å styrke Bodø og regionens attraksjonskraft, slik at vi fortsetter å vokse og utvikle oss. Nå er også Iris Salten konsernet med i det gode selskap.

– Vi syns prosjektet har en positiv driv, med fullt fokus på jobbmuligheter. Selv er våre selskaper stadig på jakt etter kompetanse, og ser partnerskapet i Bodø i Vinden som en gylden mulighet til å nå enda lengre ut med våre budskap, sier administrerende direktør Leif Magne Hjelseng

iris_forsidebilde_2_storskjerm

– Det er virkelig artig å være ute og promotere Bodø i Vinden i disse dager, sier Jannike Ramsvik, Prosjektleder i Bodø i Vinden. Hun ønsker Iris Salten konsernet hjertelig velkommen inn i varmen. – Vi er aktivt ute og rekrutterer partnerbedrifter som har lyst til å være med i prosjektet, og blir heldigvis tatt godt i mot hos alle.

Iris Salten
Nå tar Iris Salten også i mot bilvrak på Vikan

Lista over engasjerte virksomheter er lang, og består av både offentlige og private aktører som ser direkte nytte av sitt partnerskap med Bodø i Vinden. I tillegg ønsker aktørene å ta et felles ansvar slik at vi kan fortsette å løfte ut de gode historiene om å jobbe og leve i Bodø og regionen.

– Vi har hatt veldig stor nytte av vårt partnerskap, sier Markeds- og kommunikasjonssjef ved Nord universitet Lotte Grepp Knutsen. – Kursserien #smartpånett er et eksempel på et fantastisk tiltak som vi partnere nyter godt av. En slik kompetanseheving ville jo kostet mangfoldige tusen kroner om vi skulle kjøpt den selv.

Disse er partnere i Bodø i Vinden:
Bodø Kommune, Itet, Nord universitet, Corponor, Avisa Nordland, Luftfartstilsynet, Widerøe, Bodø Næringsforening, DIPS, Avinor, Bodø Boligbyggerlag, Bodø Energi, Nordlandssykehuset, Salten Regionråd, Lyst På, Forsvaret, Kunnskapsparken, Signal Bredbånd, Bodø Industri, DNB og nå også Dahls Fiskeri og Iris Salten konsernet