Bodø Kommune søker Rektor til Bankgata Ungdomsskole.

10 spennende ledige jobber i august!

Høsten sniker seg på, og for mange er dette årstiden for en ny start. Nederst i saken finner du linker til deltids-/ekstrahjelpstillinger som antakelig passer våre nye studenter perfekt!

8. august 2017

Ledige jobber

1. Avinor søker Prosjektdirektør

Avinor skal bygge ny lufthavn i Bodø og skal ansette prosjektdirektør for å ivareta utbyggingen. Skisse til fremdriftsplan tilsier at en ny lufthavn vil stå ferdig i 2024-2026. En ny lufthavn vil bygges på arealer som fristilles når Forsvaret 31.12.2021 legger ned dagens jagerflybase. Arealene som fristilles når den nye lufthavnen åpner og dagens lufthavn legges ned, vil brukes til utvikling av Bodø by. Les mer om stillingen som prosjektdirektør her. Søknadsfrist 1.september 2017.

Avinor skal bygge ny flyplass i Bodø!

2. Gatsby Burger og bar søker Kjøkkensjef

Bli en del av byens beste burger & bar. Kreativ og energirik kjøkkensjef søkes til Gatsby burger & bar snarest! Spennende, motiverende og varierende meny. Klassiske og mindre kjente drikkevarer i kombinasjon med smakfull mat. Engasjerte medarbeidere og et helt nytt konsept! Les mer om Gatsby og stillingen her. Søknadsfrist 1.september 2017

Gatsby

3. Signal Bredbånd søker Administrerende Direktør

Signal Bredbånd har store vekstplaner for årene som kommer og ønsker å toppe laget med en forretningsfokusert administrerende direktør. De ser etter en pådriver som trives i en strategisk og operativ rolle. En humørspreder og relasjonsbygger som gir tydelige mål og retning til sine medarbeidere. Les mer om stillingen her. Søknadsfrist: 27.august.

Bilde Signal bredbånd
Signal Bredbånd søker ny Adm.dir.

4. Avdelingsleder regnskap – PBL

Private Barnehagers Landsforbund søker avdelingsleder til et av Bodøs største regnskapskontor. PBL Regnskap AS er et heleid datterselskap av PBL, og har 56 medarbeidere i Bodø.

Du vi ha personalansvar for flere team med regnskapsrådgivere, og ha ansvaret for den operative driften av gruppene. Du vil også ha oppfølgingsansvar for egne kunder. Les mer om stillingen her. Søknadsfrist 24. august.

PBL-ansatte
Vil du være en del av PBL-teamet? Da er det bare å søke.

5. Luftfartstilsynet søker HMS inspektør

Luftfartstilsynet har ledig stilling som HMS inspektør. Stillingen tilhører seksjon for menneskelig ytelse og utdanning i Luftfartstilsynets fagavdeling. Utlysningen viser mange spennende arbeidsoppgaver. Les mer om stillingen her. Søknadsfrist 20.august 2017.

6. Bodø Havn KF søker Havnedirektør

En spennende stilling for deg som vil videreutvikle Bodø Havn i grensesnittet mellom forretning, forvaltning og samfunnsutvikling. Bodø Havn leter etter en utviklingsorientert relasjonsbygger med gjennomføringskraft. Les mer om stillingen her. Søknadsfrist 20.august

Bodø HavnFoto: Ernst Furuhatt

7. Nordlandssykehuset HF søker medarbeider til lederopplæring og lederutvikling

Nordlandssykehuset HF har behov for å styrke området lederopplæring og lederutvikling, og søker en faglig sterk og leveransedyktig medarbeider som vil få en nøkkelrolle i dette arbeidet. Du vil rapportere til HR-sjef, og være ansvarlig for utvikling og gjennomføring av lederprogrammer i Nordlandssykehuset HF. Arbeidssted er Bodø, og søknadsfrist for stillingen er 8. september. Les mer om stillingen her.

8. Systemutviklere i DIPS

Vil du være med på å utvikle fremtidens løsninger for e-helse? DIPS er en av de største leverandørene av e-helse i Norden, og planlegger for fortsatt vekst. Utviklingsavdelingen teller rundt 150 medarbeidere, og søker nysgjerrige og oppfinnsomme utviklere som brenner for å levere de beste løsningene. Du kan lese mer om stillingen og søke her. Søknadsfrist 31. august.

DIPS vokser og søker flere systemutviklere
DIPS vokser og søker flere systemutviklere.

9. Bodø Kommune søker Skolefaglig rådgiver

Som skolefaglig rådgiver vil du inngå i team ved grunnskolekontoret som jobber med skoleutvikling og administrasjons- og forvaltningsoppgaver. Det vil være sentralt å fremme digitalisering i skolen. Les mer om stillingen ved Grunnskolekontoret i Bodø Kommune her. Søknadsfrist 20.august 2017

Illustrasjonsfoto fra Alstad Ungdomskole. Frida Bringslimark

P.S På neste liste, som kommer 1. september september utlyses 3 spennende jobber fra en fremoverlent bedrift i Bodø. De skal søke etter både prosjektleder, eiendomsmegler og en kommunikasjonsrådgiver. Meld deg på nyhetsbrevet under!

10. Mange butikker og restauranter leter etter ekstrahjelper

Bodø er kjent for å være en åpen og folkelig by. Vi ønsker oss tipp topp service både i butikker og på restaurant. Er du i Bodø som student? Ta på deg et vaskeekte nordnorsk smil og ta kontakt med en av disse:

Ohma
Unik utsikt: På Top 13 drar den gåsehudfremkallende Bodø-naturen rett inn i skybaren. Rune Nilsen/NU Publishing