Nå kan du bestemme hva som skal bygges her

28. april 2017

Jensvolldalen har vært en gedigen suksess. Når T. Kolstad Eiendom skal planlegge trinn 3, ber de om innspill fra Bodøs boligkjøpere.

– I utgangspunktet er vi åpne for absolutt alle muligheter. Vi ser for oss mellom 80 og 90 boenheter, sier eiendomssjef Bjørnar Christensen i T. Kolstad Eiendom AS.

Valget er ditt

Så hva synes du selskapet bør satse på? Hva ville du vært interessert i å kjøpe?

  • Rekkehus
  • Funkisboliger
  • Tomannsbolig
  • Firemannsbolig
  • Seksmannsbolig
  • To eller tre etasjer

Det første byggeprosjektet i Jensvolldalen med 40 boliger ble en umiddelbar vinner i markedet og er allerede utsolgt.

UTSOLGT PROSJEKT: Det første byggeprosjektet i Jensvolldalen med 40 boliger, ble en umiddelbar suksess og er allerede utsolgt.
FOTO: Rune Nilsen, Bodø Nu Respons

Gunstig løsning

– Dette var en veldig gunst løsning med 125 kvadratmeter store rekkehus over tre plan og Husbankfinansiering, sier Christensen.

Målgruppen var barnefamilier hvor gunstig finansiering, nærhet til barnehage, skole og naturen var sterke argumenter. Samtidig er sentrum bare seks minutter unna med bil.

Adkomsten til Jensvolldalen vil også bli ytterligere forsterket når den nye bypakken med tunnel står ferdig. Da forsvinner flaskehalsen i Grønnåsen-krysset.

Trinn to i Jensvolldalen er fire leilighetsbygg hvor man har inngått en tilvisningsavtale med Bodø kommune, noe selskapet er meget godt fornøyd med.

NY LITEN BYDEL: I løpet av kort tid har det dukket opp en helt ny, liten bydel i Jensvolldalen. Kort vei til skole, barnehage frister mange.
FOTO: Rune Nilsen, Bodø Nu Respons

Blanke ark

Men nå er det altså trinn 3 som skal realiseres og arkene er fullstendig blanke.

– Dette gir byens boligkjøpere en unik mulighet til å være med å påvirke hva vil satse på her, sier Christensen.

T.Kolstad Eiendom AS eier og forvalter rundt 120.000 kvadratmeter med næringsarealer flere steder i Norge, med hovedfokus på Bodø-regionen. Selskapet driver også med prosjektering, utvikling, bygging, utleie og drift av boliger. I tillegg jobbes med det med aktiv investeringsvirksomhet med eierinteresser i en rekke virksomheter.

I dag jobber det ni personer i administrasjonen, i tillegg har man ansatt fire håndverkere som har ansvaret for oppfølging, drift og vedlikehold av bygningsmassen.

ETTERLYSER GODE IDEER: Eiendomssjef Bjørnar Christensen i T. Kolstad Eiendom AS ber Bodøs innbyggere komme med forslag til hvordan man skal planlegge den videre utbyggingen i Jensvolldalen.
FOTO: Rune Nilsen, Bodø Nu Respons

Engasjert pådriver

T.Kolstad Eiendom har hele tiden vær en engasjert pådriver for utvikling i Bodø og selskapet finner det derfor naturlig å gå inn som er partnerbedrift i Bodø i Vinden.
– Vi synes dette er et veldig spennende prosjekt, sier salgs- og markedssjef Marlin Norum.

– Det er viktig å få satt Bodø og regionen vår på kartet. Samtidig får vi bedre kjennskap til de andre partnerbedriftene og knyttet nye relasjoner gjennom dette engasjementet, sier Norum.
Hun er veldig fornøyd med det faglig påfyllet bedriften har fått gjennom Bodø i Vinden:
– Dette bidrar definitivt til å gjøre oss mer synlige.

–  SPENNENDE PROSJEKT: Salgs- og markedssjef Marlin Norum i T. Kolstad Eiendom AS synes Bodø i Vinden er et meget spennende prosjekt som åpner nye dører og setter Bodø på kartet.
FOTO: Rune Nilsen, Bodø Nu Respons