Høy kvalitet: Leilighetene på Reinsletta kommer til å bli av ypperste kvalitet, og det legges ned mye arbeid i å skape et grønt og bærekraftig miljø med urbane kvaliteter.

Nobl jakter på offensive folk

Boligbyggelaget Nobl satser som aldri før og nå trenger de deg med på laget.

4. september 2017

Ledige jobber

– Oppgavene står i kø, konstaterer salgs- og markedssjef Øystein Wik i Nobl.

Det er bare en uke side Bodø Boligbyggelag skiftet til et navn som reflekterer at selskapet har hele Nordland som nedslagsfelt.

En suksess-historie

Tallenes tale er klare, Nobl forvalter 6.500 boliger til en verdi av 19 milliarder kroner. De har 15.000 medlemmer fra Andøy i nord til Sandnessjøen i sør.

I fjor var omsetningen på 144 millioner kroner, med et resultat på 16 millioner. Hvilket er fem millioner kroner bedre enn året før.

Nå trenger Nobl flere flinke folk. En kommunikasjonsrådgiver, én eller flere boligmeglere og én eller flere prosjektledere.

Du finner stillingsannonsene her.

Ny by i byen: Grunnarbeidene til Ramsalt er såvidt i gang. – Her kommer det en ny by inne i byen sier salgs- og markedssjef i Nobl, Øystein Wik. Rune Nilsen, Bodø Nu Respons

Prosjektleder Nybygg /Teknisk forvaltning

Her øker oppdragsmengden hele tiden, hvilket betyr at Nobl nå er på jakt etter dyktige og initiativrike prosjektledere. Her ønsker vi unge og erfarne prosjektledere.

Nobl har mange spennende prosjekter i porteføljen:

  • Ramsaltprosjektet til 500 millioner
  • 80 leiligheter på byens indrefilet av en tomt på Reinsletta.
  • Nobl satser videre på utleieboliger og skal bygge nyttNyboligprosjekter i Storgata, Tverlandet og Bodøsjøen
  • Nobl har en stor portefølje med teknisk forvaltning, og her satser vi videre..

Vi ønsker oss primært ingeniører som har noe erfaring, men kanskje ikke så lenge siden du var ferdig med utdanning. Erfaring med salg og kundebehandling hadde vært flott.

Spennende og utfordrende

– Når det gjelder kommunikasjonsrådgiveren ser vi for oss en ung og sulten person som har lyst til å ta litt plass i organisasjonen, sier Wik.

For den rett personen venter en spennende og ekstremt variert jobb.

Vi digitaliserer stadig mer av vår kommunikasjon og er mer frempå i vår dialog med kundene. Her vil den rette personen kunne være med på utviklingen og jobbe tett mot alle de spennende prosjektene vi har.

Økt salg

Nobl har én kjernevirksomhet og det er å skaffe boliger til folk. Derfor trenger de minst én ny megler til Garanti Eiendom, et selskap med lange tradisjoner og bred innsikt i boligmarkedet i fylket. Her jobber det allerede tre personer, men med så mange nye boliger i omløp, er det behov for flere.

– Gjerne noen som ung og nyutdannet, sier Wik.

Offensiv aktør

Nobl er i dag en av de mest offensive boligaktørene i Nordland og de jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre produktene. Blant annet satses det tungt på digitale løsninger som dreier seg om alt fra automatiserte regnskapsrutiner til medlemsløsninger på app-nivå.

Et av de siste tilbudene nå er VR-briller som gjør at du som kunde kan ta steget inn i en virtuell bolig og se hvordan den blir, inklusive utsikten basert på reelle bilder av terrenget og miljøet rundt.

En helt ny skyline: Ramsalt kommer til å forvandle Bodøs skyline og skape ytterligere liv i sentrum. Vil du være med å utvikle denne?