Nyttige linker

Vurderer du å flytte til Bodø? Her har vi prøvd å samle nyttige linker med praktisk informasjon du trenger før du kommer «hjem» til Bodø 🙂

Bo i Bodø

Borgerportalen er Bodø kommunes egen hjemmeside med alt du trenger av offentlig informasjon.

Hvis du har barn er du kanskje på utkikk etter skoler og barnehager:

Foto: Bodø i Vinden/ Frida Bringslimark

Hvis du lurer på hvor skolen er i forhold til legevakt, politistasjon og lignende, her har Bodø kommune plottet alt inn på et kart slik at du får oversikten. 

Nordland fylkeskommune har oversikten over alle tannlegene og alle videregående skolene i hele fylket.

Bodø kommune har samlet alt du trenger å vite om bolig, jobb og transport. 

Leve i Bodø

Bodø kulturskole har visjonen «opplevelse og mestring for alle» og har siden oppstarten i 1970 kontinuerlig utvidet deres tilbud. Mer informasjon om Bodø kulturskole finner du her.

Barne- og ungdomsseksjonen har ansvar for fire fritidssentre der det er tilbud for alle ungdommer på ettermiddagstid. Mer informasjon om disse finner du her.

Bratten aktivitetspark er et moderne ”crossover-anlegg”. Det består av en rekke aktivitetsanlegg og -tilbud. Her er det mye å gjøre utendørs, det fins lydstudio som kan bookes, trafikkopplæring og mye, mye mer.

Bratten aktivitetspark har mye for noen og enhver. Foto: Bodø kommune

Bodø kommune tilbyr flere gratis øvingslokaler for unge musikere i Bodø. Godt fungerende øvingslokaler kombinert med flere tilgjengelige scener, og tilbud om kurs og opplæring, gir ungdom muligheten til å utfolde seg uavhengig av sjanger, nivå, eller uttrykk. Mer informasjon om øvingslokalene og hvordan booke disse finner du her.

Vil du være med å påvirke? Bodø Ungdomsråd er et partipolitisk uavhengig råd som skal jobbe for at Bodø skal være en god kommune for barn og unge. Her finner du mer informasjon om Bodø Ungdomsråd.

84 klubber og foreninger i Bodø sogner til Bodø Idrettsråd på bakgrunn av sitt medlemskap i NIF. Oversikten over idrettslagene og kontaktinformasjon finner du her.

Er du glad i å gå på ski? Her finner du ut om skiløypene er oppkjørte.

Stormen kulturkvartal er tatt imot med åpne armer av alle fra Bodø og regionen. I biblioteket kan du finne foredrag, konserter, og mange andre aktiviteter. Og i konserthuset finner du garantert noe du liker.
Mer informasjon om Stormen bibliotek og konserthus finner du her.

BIlde Stormen Bibliotek Bodø
Stormende suksess: I Stormen bibliotek finner man noe av interesse for hele familien Foto: Rune Nilsen/NU Publishing