Del denne saken
Sjekk hjemmesiden smartbodo.no

Oktober og november: 6 gründerarrangementer å merke seg

0

Oktober og november er full av inspirasjon og utfordringer! Alle dere med forretningsideer, gründere og oppstartsbedrifter i Bodøområdet; Her er 6 arrangementer og konkurranser å merke seg!

 

1) Hold av tid til gründeruka!

Først vil vi oppfordre alle oppstartsbedrifter eller dere med forretningsideer i magen om å sette av 22. – 25. november. Både på dag og kveldstid vil det bli arrangement for og av gründere!  Gründeruka er under oppseiling!

gnist-grunderuke-mdato

2) Oppstartsprisen til Bodø sentrum Rotary

Søknadsfrist : 14. oktober

Bodø sentrum Rotary med støtte fra Sparebank! Nord-Norge etablerer nå Oppstartsprisen med det formål å støtte etablering og oppstart av næringsvirksomhet i Bodø.  Oppstartsprisen har en verdi på kr. 62.000 som består av støtte gjennom et år i form av kapital, rådgivning og nettverk.

Du får en unik støtte det kommende året. For å være med må du søke innen 14. oktober. Mer informasjon om hvordan du søker finner du her.

Bodø Rotary

3) Arctic Accelerator

Søknadsfrist 30. september

Er du en ung gründer med en forretnignsidè som du vil ha realisert raskt? Er ideen basert på å sikre bærekraft i bruk av ressurser, sikrer miljøet og idèen dekker et udekket behov i markedet. Les mer om ordningen på  https://kupa.no/arctic-accelerator/

arctic accelerator

4) Etablererkurs Start opp Salten

Søknadsfrist 17. oktober Første kurshelg: 29. – 30. oktober

I over 10 år har etablererkurset Start Opp Salten vært gjennomført med mange deltakere som har etablert sin virksomhet. Etablerte bedrifter som gjør sin suksess i Salten. Har du en forretningsidè og ønsker å jobbe med å videreutvikle denne i sosialt og faglig nettverk med andre gründere og dyktige kursholdere –meld deg på og du vil få en kursrekke med fullt fokus på din forretningsidè.

Her kan du lese mer om kurset og melde deg på.

Gjerne følg Start Opp Salten på Facebook

start opp salten

5) Fra Bodø til verden

21. oktober, Scandic Havet

IT-Forum i Bodø gjennomfører nå prosjektet Fra Bodø til verden. Her inviteres alle som har en smart idè for byutvikling å dele denne idèen på nettsiden www.smartbodo.no Videre arrangeres en svært spenstig konferanse 21. oktober som er åpen for alle. Konferansen blir også streamet. Her blir det foredragsholdere  i verdensklasse som du garantert blir inspirert av, og spesielt om du er interessert i Smart City, gründing og byutvikling i form av å finne de smarte hverdagsløsningene.

Les mer om arrangementet og meld deg på her!

smart bodo
Sjekk hjemmesiden smartbodo.no

6) Skatteetatens kurs for nye næringsdrivende

Torsdag 20. oktober kl 17-20.30, Skattekontoret i Bodø, Molovn 20

Skal du etablere aksjeselskap? Da er dette kurset for deg.

Tema og påmelding finner du her

 

 

 

Del denne saken