Del denne saken

Hans Petter Stub

0

#Smartpånett: Digital Employer Branding

– 27. september klokken 10:00 til 13:00
– Lunsj ca kl 11.00
– Sted: 3.etasje, Energihuset, Rønvikleria

 

Hans Petter Stub er femte kursholder partner og Head of employer branding i kommunikasjonsbyrået Whydentify. Selskapet jobber med employer branding og rekruttering for blant andre Bærum Kommune, Akerhus Fylkeskommune, Lånekassen, DNB, FINN.no, Computas og RSM. Hans Petter skal snakke om:

Rekruttering i digitale kanaler
Er du av typen som kjøper annonseplass på to-tre nettsteder du vet din målgruppe besøker ofte? Det høres jo fornuftig ut å kjøpe annonseplass på et ingeniørfaglig nettsted om du skal nå en ingeniør. Selv om det høres fornuftig ut, er det faktisk allerede veldig gammeldags. Programmatiske kjøp gjør det mulig å nå ingeniøren både når hen besøker faglig relevante nettsteder og når hen leser VG Sporten, spiller Wordfeud og sveiper på Tinder – og det ofte 30 % billigere enn ved kjøp direkte fra kanalene. Med retargeting er det også mulig å nå de mest interesserte kandidatene enda billigere. Vi gir deg en innføring i de løsningene som finnes og viser til konkrete eksempler.

Rekruttering i SoMe
Sosiale medier brukes til rekruttering, men spørsmålet er hvilke medier som er best å bruke, gitt den målgruppen du er ute etter. Er det LinkedIn eller Facebook som når ut til målgruppen best, eller hva med SnapChat eller Instagram? Eller den nye tjenesten Gobi? Enn alle diskusjonsfora som brukes på nett, er det mulig å nå frem med budskapet om ledige stillinger der? Vi gir deg svaret og konkrete eksempler på hvilke medier som fungerer og hva du bør vurdere ved bruk av de ulike mediene.

Riktig teknologi + godt budskap = sant
Uansett hvilken teknologi du bruker, så er et godt budskap nødvendig for å oppnå suksess. Du må tilby noe annet enn trivelig miljø, spennende arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter, dessuten må du formidle et interessant budskap på en god måte. Vi gir deg konkrete eksempler på hva du bør og ikke bør gjøre for å nå frem.

 


Påmelding
TRYKK HER
Facebook arrangement
Del denne saken