Bilde Thomas Hansen

Målrettet: Thomas André Hansen (26) er en målrettet, ambisiøs og vennlig ung mann som allerede har opparbeidet seg erfaring og kompetanse. Denne vil han bruke for å utvikle byen han vokste opp i.

Søker jobb i Bodø: Thomas Andre Hansen (26)

23. september 2016

Jobb

Da sommeren i Bodø ble for kort, bestemte Thomas (26) seg for å flytte hjem.

Det var da Thomas André Hansen startet turen ved foten av Åselidtindan og Børvasstindan, de han har vokst opp med å se hver dag, at han kjente på lengsel etter å komme hjem.

-Det føltes nesten rart å være der. De er så mektige disse fjellene jeg har sett hele oppveksten. Og jeg hadde det så bra, med sekken, teltet og fiskestanga. Der hvor man kun hører naturen, smiler Thomas.

Nå bor 26-åringen i Bergen hvor han for tiden skriver masteroppgave ved Norges Handelshøgskole, med fordypning i strategi og ledelse. Og fokuset, det er alltid tilstede uansett hva Thomas foretar seg.

-Fra før har jeg en bachelorgrad i eiendomsmegling og har jobbet som eiendomsmegler i Oslo i to år. Og etter jul avslutter jeg utdannelsen som siviløkonom med et semester ved University og Queensland i Australia, forteller Thomas.

Bilde Thomas Hansen
Målrettet: Thomas André Hansen (26) er en målrettet, ambisiøs og vennlig ung mann som allerede har opparbeidet seg erfaring og kompetanse. Denne vil han bruke for å utvikle byen han vokste opp i.

Sterk karakter

Det som kjennetegner Thomas er en sterk vilje til å gjennomføre det han setter seg som mål. Han er selvstendig, tar egne gjennomtenkte valg og er ansvarsfull når han tar på seg oppgaver.

-Jeg er en ambisiøs person. Og gjennom perioden jeg hadde i forsvaret lærte jeg å ta lederansvar for et team og ikke minst resultatene. Dette gjorde meg resultatorientert og jeg har lite til overs for en halvgjort jobb. Likevel er jeg ydmyk og tilpasningsdyktig, sier han.

For i jobben som eiendomsmegler møtte Thomas mennesker. Der fikk han erfaring med å tilpasse seg, jobbe hardt og være tilstede.

-Det var etter noen år som megler at jeg skjønte at jeg ville mer. Og fokuset de siste årene har vært å få kompetanse innen team- og organisasjonsledelse, forhandlinger, risikovurdering, strategisk analyse og innovasjon og entreprenørskap, sier Thomas, som har bestemt seg for å starte livet, karrieren og familie i Bodø.

-Jeg vil tilbake, jeg vil hjem og har et sterkt ønske om å bidra der det trengs, sier 26-åringen. Som jeg skrev til Bodø i Vinden; – Hvor jeg kan være med å gjøre Bodø by til et bedre sted å bo?

Aktiv initiativtaker

Thomas er ikke bare sterk på skolebenken og i arbeidslivet. På fritiden er han også aktiv og engasjert.

-På skolen er jeg leder og initiativtaker for triatlonlaget vårt. Og som følge at dette blir det naturligvis en del løping, sykling og svømming. I tillegg er jeg friluftsentusiast. Og når jeg var hjemme i Bodø i sommer tok jeg en sykkeltur fra Grønnåsen til Sandessjøen langs Helgelandskysten. En helt fantastisk tur, smiler Thomas.

Bilde av thomas andre hansen, triatlon
Aktiv: Thomas var med på sitt andre Ironman i Haugesund i år. Og det å gjennomføre åtte minutter raskere enn sist, var seier i seg selv.

Og det var etter denne turen, fjellturen fra foten av Åselidtindan og Børvasstindan og en surfetur i Lofoten at Thomas skjønte at sommeren i Bodø ble for kort. Han ville ha mer.

-Jeg ble for alvor trigget til å flytte tilbake til Bodø etter åtte år hjemmefra. Og det har ikke vært skrevet i stein at jeg skulle hjem, men etter å ha bodd i både Sogndal, Oslo og Bergen, så har det gått opp for meg at jeg vil tilbake, sier han.

Drømmen er en jobb

Hadde det blitt slik at Thomas hadde en jobb å komme til etter endt utdanning i Australia, hadde livet vært optimalt.

-Jeg skal bli onkel i januar og pappa blir snart pensjonist. Og Bodø er en by som tilbyr alt jeg drømmer om å ha i livet mitt. Byen er i rask utvikling, og dette vil jeg være med på. Bergen er en fin by, men de skjønner ikke humoren min, de snakker ikke nordlending og viktigst av alt – familien min bor ikke der, smiler Thomas.

Selv om Thomas har sterk karakter, vilje og stort pågangsmot, så er han lun, hyggelig og ydmyk. En god kombinasjon når man ønsker seg fram i livet.

Toppturer: Å kunne spenne ski på beina, dra på toppturer rett ved Bodø og kjenne på friheten i naturen er noe som lokker og drar i Thomas når han tenker på å flytte hjem.
Toppturer: Å kunne spenne ski på beina, dra på toppturer rett ved Bodø og kjenne på friheten i naturen er noe som lokker og drar i Thomas når han tenker på å flytte hjem.

-Når jeg flytter hjem har jeg lyst til å padle elvelangs, sykle i terrenget og klatre fjelltopper. Men jeg ønsker også å være med på å utvikle Bodø. «Ny by – ny flyplass» har inspirert meg til å tenke bredt, og den unike muligheten som nå ligger for å kunne sette Bodø på verdenskartet frister for en nyutdannet og ambisiøs bodøværing, det er det ingen tvil om, sier Thomas, som på tross av den unge alderen er veldig bevisst på mer enn bare jobb.

-Jeg vil komme i gang med livet, slå rot og stifte familie. Og dette i kombinasjon med en spennende jobb – i hjembyen min, sier Thomas.

Vil du snakke med Thomas Andre?

Høydepunkter fra Thomas sin CV:

  • Eiendomsmegler, DNB Eiendom, Oslo Flagstore
  • Studentambassadør, Høgskolen Sogn og Fjordane
  • Forsvaret, korporal og patruljefører på den russiske grensen

 

  • Skriver nå på sin Mastergrad i økonomi, strategi og ledelse
  • Bachelor i Eiendomsmegling

 

  • Leder, NHHI Thriathlon
  • Økonomiansvarlig, Friluftorganisasjon Lurkarlaget
  • Bookingansvarlig i studentorganiasjoner i Sogndal

Fullstendig CV og kontaktinformasjon til Thomas Andre fås hos Bodø i Vinden. Send mail til Jannike.ramsvik@bodo.kommune.no