Vi søker bodøværinger som er glade i byen sin

Kan du tenke deg å være med på å fortelle hvorfor folk bør flytte til Bodø? I neste uke har du muligheten til nettopp det.

16. juni 2017

Bo

19 – 23. juni rykker filmselskapet AVIA Produksjon inn i Bodø. På oppdrag for Bodø i Vinden, skal selskapet lage film som skal lokke nye tilflyttere til byen. Og til å fortelle historien, trenger de hjelp av byens egne innbyggere.

– En stor del av hva som gjør Bodø til Bodø er menneskene som bor her. Derfor ønsker vi hjelp fra lokalbefolkningen til å reklamere for hjembyen sin. Gjennom konseptet #Elskerbodø vil vi involvere byens innbyggere til selv å fortelle hvorfor de er glade i byen sin. På denne måten håper vi å få mange originale og underholdende grunner til å bo og leve i Bodø, sier produsent i AVIA Produksjon, Jo-Christian J. Larsen.

Selskapet har i vår utviklet flere ulike filmkonsepter, som skal slippes på sosiale medier og Bodø i Vindens nettside utover året.

– For oss er det spennende å få lov til å bruke vår kompetanse på video til å fortelle historien om en fremtidsrettet by. Utviklingen i Bodø går raskt, og vi er overbevist om at film er et riktig verktøy for å illustrere dette. AVIA ønsker å fortelle historien om en unik og åpen by for fremtiden, slik at flere skal få lyst til å flytte til Bodø, sier Larsen.

Den første filmserien som skal produseres er korte filmsnutter med ekte bodøfolk som forteller hvorfor de elsker Bodø. Tema bestemmer du selv, vi vil ha ekte historier fra ekte patrioter. Har du lyst å være med, send oss en melding i innboksen på Facebooksiden til Bodø i Vinden. Fortell oss hvorfor du elsker Bodø, så kan du være den heldige som blir plukket ut. Du må ha mulighet for å stille opp til filmopptak i sentrum av Bodø  onsdag 21. juni mellom kl 0900 – 1130, eller fredag 23. juni melllom 1100 – 1400

– Jeg er skikkelig spent på responsen på dette. Vi er mer stolte av Bodø og regionen nå enn vi noen gang har vært, og jeg ser at mange er flinke til å bruke #elskerbodø når de deler bilder på Instagram. Nå skal vi forsterke dette enda mer, og håper stolte bodøværinger vil bidra, sier prosjektleder i Bodø i Vinden, Jannike Ramsvik.

For mer informasjon om Bodø i Vindens satsing på filmproduksjon, ta kontakt med oss i meldingsboksen på vår Facebookside 

Gjengen fra Avia Produksjon kan du møte i Bodø i neste uke.