Gøran Kristensen

10 bedrifter som søker nye medarbeidere

Over 100 ledige jobber, hos 10 spennende bedrifter i Bodø. Ta en titt på listen og se om din drømmejobb er ledig.

25. oktober 2018

Ledige jobber

Norconsult søker 8 nye medarbeidere

Norconsults kontor i Bodø har ca. 80 medarbeidere og leverer tverrfaglige tjenester innenfor arkitektur, byggeteknikk, brannteknikk, VVS- og klimateknikk, elektroteknikk, samferdsel, plan, VA, miljø og prosjektadministrasjon. Norconsult har vunnet konkurransen om prosjektering av ny flyplass i Bodø, og det ligger derfor mange spennende jobbmuligheter i Norconsult.

Se alle de ledige stillingene til Norconsult her (velg Bodø som sted)

Norconsult trenger flere medarbeidere til å jobbe med Ny Flyplass prosjektet i Bodø

Bodø Kommune søker 20 nye medarbeidere

Bodø er kåret til Norges mest attraktive by. Mye på grunn av at kommunen er offensiv, god på samhandling og fordi de stadig utvikler nye og smarte løsninger. Bodø Kommune har over 4000 medarbeidere. Aldri har Bodøfolk vært stoltere av byen sin, og aldri har det vært mer spennende å jobbe for Bodø kommune.

Se alle de ledige stillingene i Bodø Kommune her

Nordlandssykehuset søker 48 nye medarbeidere

Nordlandssykehuset HF har over 4000 medarbeidere lokalisert i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Nordlandssykehuset er også en stor utdanningsinstitusjon for leger, psykologer, sykepleiere, bioingeniører og andre faggrupper i spesialisthelsetjenesten. Nordlandssykehuset har et voksende forskningsmiljø.

Se alle de ledige stillingene hos Nordlandssykehuset her (Velg Bodø som sted)

Widerøe søker Cabin crew og flyarbeidere

Widerøe er Norges eldste merkevare innen luftfart. Selskapet har over 3000 stolte og engasjerte medarbeidere som jobber i henholdsvis Widerøe Ground Handling, Widerøe’s Flyveselskap, Widerøe Technical Services, Widerøe Internet og Widerøe AS. Hvert år reiser 3 millioner passasjerer med Widerøe på til sammen 45 destinasjoner i inn- og utland.

Les om de ledige stillingene til Widerøe her

DIPS trenger flere medarbeidere med hoder som er gode å kode!

Dips søker etter en rekke utviklere og konsulenter

Som medarbeider i DIPS jobber du med å utvikle nye innovative løsninger som skal effektivisere helsevesenet ved å utgjøre en forskjell i hverdagen for både helsepersonell og pasienter. Det er med andre ord en jobb med mening, hvor det er livsviktig å levere høy kvalitet – bokstavelig talt. Løsningene til DIPS har mer enn 100 000 brukere. DIPS er nær 300 ansatte og er stadig på jakt etter nye, gode hoder.

Se hvilke stillinger som er ledige hos DIPS

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Elektro søker 7 nye medarbeidere i Bodø

Som Nord Norges største tekniske entreprenør er det viktig å ha de beste fagfolkene med riktig og variert kompetanse. Elektro er alltid på utkikk etter dyktige ingeniører og fagfolk som vil være en del av et konsern i vekst. Referanselisten til Elektro inkluderer alt fra små kunder, offentlig sektor til store multinasjonale konserner.

Les mer om de ledige stillingene til Elektro her

Nord Universitet søker etter 9 nye medarbeidere

Utfordringene verden står overfor krever ny innsikt, innovative løsninger og lokal forankring. Universitetet leverer fremtidsrettede studietilbud og relevant forskning med fokus på blå og grønn vekst, innovasjon og entreprenørskap, og velferd, helse og oppvekst. Nord universitet har 12.000 studenter og 1.200 ansatte fordelt på ni studiesteder.

Les mer om de ledige stillingene til Nord Universitet her

NNL søker etter 2 nye ledere for Norsk Luftfartsmuseum

NNL skal på vegne av  Norsk Luftfartsmuseum rekruttere to nye medarbeidere.  Norsk Luftfartsmuseum i Bodø er nasjonalt museum for luftfart i Norge. De samler inn, tar vare på, forsker og formidler norsk luftfartshistorie, og har årlig ca. 45.000 besøkende. Nå trenger de en ny Økonomi- og administrasjonssjef og en leder for Samlingsavdelingen.

Les mer om de ledige stillingene til Norsk Luftfartsmuseum her

Polarkraft søker etter 2 nye medarbeidere

Polar Kraft AS er et resultat av at Kraftinor og SKS Kraftsalg slo seg sammen i 2018. Målet til Polar Kraft er å bli den foretrukne strømleverandøren i Nord-Norge. Polar Krafts fremste ressurs er deres ansatte. Nå trenger de flere medarbeidere.

Les om de ledige stillingene til Polarkraft her

Kunnskapsparken tar i mot åpne søknader

Kunnskapsparken Bodø er hele tiden på utkikk etter flinke folk som har kompetanse og interesse for å jobbe innenfor en eller flere av hovedområdene deres: consulting og prosess, forskning og analyse, og klynger og inkubator. Kunnskapsparken jobber med et bredt spekter av bransjer, bl.a. akvakultur, fornybar energi, petroleum, mineraler og industri.

Les mer her å søke jobbe hos Kunnskapsparken her

Bodø trenger folk – Registrer deg her

Hvis du ikke fant drømmejobben din i denne listen, fortvil ikke. Nå kan du registrere ditt navn og yrke hos oss, og så sender vi det til våre partnere. Kanskje oppretter de en stilling for nettopp deg.

Ja, jeg vil ha jobb i Bodø. 

Les mer om hvilke bransjer som søker folk, og se våre nyeste filmer om hvordan det er å bo og jobbe i Bodø her.