Andreas Mareliussen

10 ledige stillinger i januar

Nytt år, ny jobb? Det er mange godbiter på januarlisten! Bodø kommune, PowerOffice og Nord universitet er noen av de som er på jakt etter flinke folk denne måneden.

6. januar 2021

Ledige jobber

Bodø kommune søker HR-sjef

Kunne du tenke deg en strategisk nøkkelrolle i å videreutvikle Bodø kommune som kompetanseorganisasjon i årene som kommer? Da må du se her! Som HR-sjef vil du ha ansvaret for kommunens overordnede arbeidsgiverstrategi og personalpolitikk, samt den operative ledelsen av 26 medarbeidere på HR-kontoret.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 24. januar

PowerOffice søker de beste hodene

Bodø-selskapet PowerOffice har oppnådd enorm suksess de siste årene, og det skybaserte regnskapssystemet deres har vunnet flere priser. Systemet omtales som en revolusjon av nyfrelste kunder, og den enorme veksten tyder på at det stemmer.

Nå er de på jakt etter 15 nye ansatte og søker:

Systemutvikler

Kvalitetskonsulent

Kunderådgiver

Søknadsfrist på alle stillingene: 15. januar

Nordlandssykehuset søker sykepleiere

Nordlandssykehuset Bodø søker ferievikarer innen sykepleie med mulighet for fast tilsetting. De søker: sykepleiere, sykepleierstudenter, kreftsykepleiere, intensivsykepleiere, anestesisykepleiere, dialysesykepleiere, hjelpepleiere/helsefagarbeidere, medisinstudenter uten lisens og assistenter.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: Løpende

DIPS søker Teknisk tester

DIPS er Norges ledende leverandør av e-Helse, i form av elektroniske pasientjournalsystemer til norske sykehus. De jakter nå etter en supertester i et team som har ansvar for områdene operasjon og pleie og omsorgsmeldinger. Dine hovedoppgaver vil være å sikre at teamet leverer programvare med god kvalitet, gjennom testing underveis i utviklingsløpet og mot leveranser.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 18. januar 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Trainee Salten søker unge nyutdannede

Ung, nyutdannet og supergira på å gjøre et karrieresprang? Trainee Salten byr på to spennende år fylt med utfordrende og lærerike prosjektoppgaver. Som trainee får du allsidige arbeidsoppgaver tidlig i karrieren, med en bratt læringskurve. Lyst å være ettertraktet på arbeidsmarkedet og besitte et stort og faglig sosialt nettverk? Da venter Trainee Salten på deg! Traineeprogrammet jakter flere forskjellige kandidater og fagområder.

Les mer om Traineeprogrammet her. 

Søknadsfrist: 7. februar

Iris Salten søker ny administrerende direktør

En svært spennende og viktig topplederstilling i Salten er ledig. Iris-Salten IKS skal ha en ledende rolle i arbeidet med å skape et bærekraftig Salten innenfor renovasjonsområdet.

Les mer og søk her.

Søknadsfrist: 31. januar 

Nord universitet søker rådgiver/seniorrådgiver

Nord universitet, Dokumentasjon- og informasjonsforvalting, studiested Bodø er det ledig en fast 100% stilling som rådgiver/seniorrådgiver. Nord universitet er med i et samarbeidsprosjekt i universitets- og høgskolesektoren – der målet er utvikling av en felles saksbehandlingsplattform og arkivkjerne. Stillingen vil få sentrale arbeidsoppgaver i denne prosessen.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 18. januar

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

 NTG og NTG-U Bodø søker Assisterende rektor

Vil du være med å utvikle Norges Toppidrettsgymnas i Bodø? Som assisterende rektor ved NTG og NTG-U Bodø vil du ha ansvar for å drive og videreutvikle skolen sammen med rektor og resten av ledergruppen. Arbeidsoppgavene er omfattende og varierte, og kaprer du jobben vil du være en del av et dynamisk arbeidsmiljø som hele tiden jobber for å ligge fremst i feltet innen både skole og idrett.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 14. februar

Elektro søker prosjektingeniør innen industriell automasjon

Elektro jakter en dreven og omgjengelig prosjektleder/-ingeniør innen industriautomasjon, gjerne med bakgrunn fra prosess, kjemi, petroleum eller annen industriell automasjon. Du vil bli en del av et stort og dyktig tverrfaglig team med 17 dyktige medarbeidere innen både bygg- og industriell automasjon.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: snarest

BYRAA søker flinke folk

Reklame- og designbyrået BYRAA rigger seg for spennende prosjekter i 2021, og trenger flere kreative hoder på laget. De søker etter flere nye ansatte i ulike roller, så er du designer, videograf, tekstforfatter, kreatør eller prosjektleder og på jakt etter en ny jobb i et kreativt miljø, har du muligheten nå!

Les mer om stillingene her.

Søknadsfrist: 18 januar

 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.