FOTO: Kent Even Grundstad

10 ledige jobber april

Tørr asfalt under skoene, sola skinner og snart er feiebilene på veien. Endelig er det april måned, og endelig er lista over 10 ledige jobber her!

5. april 2019

Ledige jobber

Løvold søker etter utvikler til Havbruksloggen

Som utvikler i Havbruksloggen er du med på å utvikle nye og innovative løsning for og effektivisere havbrukbruksnæringen og forenkle hverdagen til aktørene i inn og utland. Samtidig bidra til sikkerhet og kontroll, både av verier og miljøet.Programvaren utvikles og driftes i eget hus.

Bedriften er en del av Løvold Solution konsernet. Konsernet er familieeid og driver flere selskaper innen eiendom og drift. Søknadsfrist 30. april.

Les mer om den spennende stillingen her!

Bilde havbruksloggen

Nordlandssykehuset søker etter Sosionom, Ergoterapaut og HR-rådgiver

Nordlandssykehuset HF har over 4000 medarbeidere med lokalisasjoner i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Sykehuset har sykehusfunksjoner på lokalt og regionalt nivå. Nordlandssykehuset er også en stor utdanningsinstitusjon for leger, psykologer, sykepleiere, bioingeniører og andre faggrupper i spesialisthelsetjenesten. Nå søker de etter nye medarbeidere, les mer om de ledige stillingene her:

Sosionom: søknadsfrist 22. april.

Ergoterapaut: søknadsfrist 22. april. 

HR-rådgiver: søknadsfrist 14. april.

Innovasjon Norge søker finansieringsrådgiver innen landbruk og tilleggsnæringer i Nordland

Innovasjon Norge Nordlands har som hovedoppdrag å være en proaktiv bidragsyter og tilrettelegger for lønnsom næringsutvikling med utgangspunkt i Nordlands fortrinn og mulighetsområder. Nå søker de etter en dynamisk og engasjert finansieringsrådgiver som kan bidra til økt verdiskaping. Søknadsfrist 23. april.

Les mer om den spennende stillingen her!

Nord Universitet søker etter Rektor

Nord Universitet søker etter noen som ønsker å bidra til videreutvikling av universitetet, motivere til relevant forskning og sikre et fremtidsrettede studietilbud til studentene.

Universitetet ønsker en engasjert leder som kan være en samlende kraft internt og som gjennom gode kommunikasjonsevner legger til rette for et godt samarbeid med studenter, ansatte, andre FoU-institusjoner og samfunn- og næringsliv lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Søknadsfrist 5. mai.

Les mer om stillingen som rektor ved Nord Universitet her.

Scandic søker etter etter en sprudlende Sales Manager

Som Sales Manager i Scandic Hotels vil du ha ansvar for salg av alle hotellene tilknyttet salgsorganisasjonen i regionen. Hovedfokuset vil være på hotellenes eksisterende og potensielle kurs- og konferansekunder. Arbeidsoppgavene innebærer blant annet å være en ambassadør for Scandic, samarbeid på tvers av organisasjonen, være en ressursperson for salgsteamet med mer. Stillingen medfører en del reisevirksomhet. Søknadsfrist 23. april.

Les mer om stillingen her.

Arktisk Filharmoni har ledig stilling som Orkestersjef

Arktisk Filharmoni søker etter en tydelig, ambisiøs og motiverende leder som kan videreutvikle orkesterets virksomhet med særlig fokus på personalledelse og organisasjonsutvikling. Arktisk Filharmoni er en organisasjon i vekst, med konkrete planer for videreutvikling av orkesteret gjennom de neste årene. Det er for tiden 21 faste ansatte i Bodø, hvorav 16 er musikerstillinger. Søknadsfrist 6.mai.

Les mer om stillingen som orkestersjef her.

Politiet har ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver

Ønsker du en jobb hvor kommunikasjon brukes aktivt og strategisk for å gi innbyggerne i Nordland en tryggere hverdag? Vil du være en pådriver til å gjøre politiets forebyggende budskap synlig i sosiale medier? Politiet har nå ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver. Søknadsfrist 22. april.

Les mer om stillingen som kommunikasjonsrådgiver.

Bodø Kommune søker jurist i Utbygging- og Eiendomsavdeling

Bodø Kommune har ledig stilling som jurist i avdelingens nye kontor for Avtaler og kontrakter. Dette er en gylden mulighet til å være med på å skape et nytt fagmiljø. Bodø kommune er i startfasen på prosjektet Ny by (utvikling av det gamle flyplassområdet i Bodø). Kontoret skal blant annet bidra med avtalerettslig kompetanse inn i Ny by prosjektet. Søknadsfrist 29. april

Les mer om den spennende stillingen som jurist her.

 

Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) søker analytiker

Som flerdisiplinanalytiker i PST Nordland skal du bidra til at PST Nordland håndterer de alvorligste truslene mot landets sikkerhet lokalt, regionalt og nasjonalt. Dette innebærer blant annet at du vil være med på å styrke PSTs nasjonale analysekapasitet, og du vil utarbeide og formidle rapporter som beskriver utviklingen i trusselbildet. Søknadsfrist 14. april

Les mer om den spennende stillingen her.

Kirkens bymisjon søker etter avdelingsleder Gatenært

Kirkens Bymisjons visjon er at alle mennesker erfarer respekt, rettferdighet og omsorg. Nå søker de etter en leder i avdeling gatenært arbeid, i en fast 100% stilling. Avdelingsleder skal ha ansvar for utvikling, ledelse og drift av våre gatenære tiltak og tjenester: Møtestedet (kafe), Matstasjonen og akutte tjenester for fattige tilreisende. Søknadsfrist 22.april.

Les mer om stillingen her.

Bonus Bonus!

Luftfartstilsynet søker etter en seksjonssjef og en inspektør for ubemannet luftfart!

Luftfartstilsynet søker etter en dyktig og erfaren leder til stillingen som seksjonssjef i Flyoperativ seksjon med  20 medarbeidere. Seksjonens oppgaver er i hovedsak tilsynsvirksomhet, godkjenningsoppgaver, veiledning og sikkerhetsformidling samt utvikling og implementering av regelverk. Søknadsfrist: 28. april.

Les mer om den stillingen som seksjonssjef her!

Luftfartstilsynet har ledig stilling som inspektør ubemannet luftfart i seksjon for ubemannet luftfart. Som inspektør i Luftfartstilsynet vil du møte en av Norges raskest voksende industrier. Luftfartstilsynet søker etter en med luftfartserfaring, genuin interesse for teknologi og evne til å sette seg inn i komplekse problemstillinger. OBSOBS! Søknadsfrist: 14. april.

Les mer om stillingen som inspektør ubemannet luftfart her!

DNB søker analytiker!

Avdelingen i DNB, Salten Relasjon, består av 11 dyktige medarbeidere som har ansvaret for å betjene en stor portefølje med bedriftskunder innen flere forskjellige bransjer, b.la. transport, fiskeri, eiendom, industri og energi.

Som analytiker vil du ha en sentral og aktiv rolle i kundeteamet og jobbe tett med kundeansvarlige, fagmiljøer i banken og kundene. Søknadsfrist: 23. april. Les mer om stillingen her.

Flere bonusjobber i april

DIPS, Poweroffice og Itet er alltid på utkikk etter flinke folk. Følg linkene for å se hva de har ledig nå!

DIPS har flere stillinger og åpen søknad.

Poweroffice har flere ledige stillinger.

Itet har åpen søknad.

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.