Martine Torstad Arnø

10 ledige jobber i mars

Den første vårmåneden er her og dagene blir stadig lysere. Det er det også mulig at karrieren din og kan bli! Sjekk ut listen vår over 10 ledige jobber i mars.

7. mars 2019

Ledige jobber

Bodø Kommune søker rådgiver til utbyggings- og eiendomsavdelingen

Ved Utbyggings- og Eiendomsavdeling er det ledig stilling som rådgiver/eiendomsutvikler ved Grunn og utviklingskontoret. Kontoret har ansvaret for salg og utleie av kommunal eiendom, utøver grunneierfunksjonen for Bodø kommune og har en sentral rolle knyttet til innleie av lokaler og utleie av kommunal eiendom. Søknadsfrist: 17. mars.

Les mer om stillingen som rådgiver/eiendomsutvikler her!

iTet søker etter Service Manager

Dette er stillingen for deg som liker å kommunisere, og som trives i en hektisk hverdag med flere baller i luften. Vi søker en senior ressurs som vil ha en koordinerende rolle mellom kunder, leverandører og interne ressurser i organisasjonen. Ved en proaktiv og rådgivende tilnærming vil du fungere som det naturlige kontaktpunktet for våre kunder med ansvar for at tjenesten fungerer i henhold til kontrakt. Søknadsfrist: 17. mars.

Les mer om den spennende stillingen her.

Ved Nord Universitet er det ledig stilling som stipendiat tilknyttet Universitetsskoleprosjektet

Ved Nord universitet, Fakultet for lærerutdanning kunst- og kulturfag, er det ledig en midlertidig stilling som stipendiat tilknyttet Universitetsskoleprosjektet. Universitetsskoleprosjektet har som hovedformål å styrke samhandlingen mellom lærerutdanning og skole. Dette innebærer fokus på studentpraksis av høy kvalitet, rom for forsknings- og utviklingsarbeid hvor studenter, forskere og skoleansatte samhandler, samt kompetanseheving både i skolene og i lærerutdanningene. Søknadsfrist: 31. mars.

Les mer om stillingen og temaet du kan forske på her!

Nordlandssykehuset søker overlege psykiatri

Nordlandssykehuset søker overlege psykiatri ved regionalt senter for spiseforstyrelser. Det regionale senteret for spiseforstyrrelser består av ett kompetanseteam med poliklinisk virksomhet og en døgnenhet med 12 døgnplasser. Senteret forsker på fagområdet og har blant annet ansvar for landets eneste nasjonale kvalitetsregister innen psykisk helse – NORSPIS. Senteret har totalt ca. 50 spesialiserte medarbeidere fordelt på leger, psykologer, sykepleiere og annet miljøpersonell.

Les mer om den spennende stillinge her!

Nordlandssykehuset søker overlege psykiatri ved regionalt senter for spiseforstyrelser.

Bodø Næringsforum søker ny direktør

Brenner du for næringslivet i Bodø og Salten?

Bodø Næringsforum er næringslivets bransjeoverskridende interesseorganisasjon i Bodø og omegn. Nå søker de en engasjert og handlekraftig direktør til å lede organisasjonen og for å bidra til utviklingen av Bodø.

I denne spennende stillingen, skal du som direktør for Bodø Næringsforum, jobbe som den samlende aktøren og talerøret for bredden av næringslivet i Bodø og Salten. Du skal jobbe sammen med næringslivet og Bodø kommune i utviklingen av Nyby-Nyflyplass. Jobbe troverdig og aktivt for å påvirke næringspolitiske beslutninger – til det beste for næringslivet i Bodø og Salten.
I tillegg skal du være en sentral lag- og nettverksbygger for og mellom medlemmene. Søknadsfrist: 31. mars.

Les mer om denne spennende stillingen her!

T. Kolstad Eiendom søker nye medarbeidere

Har du interesse for eiendom, markedsføring, utleie og salg? Er du kanskje nyutdannet eller bare nysgjerrig med interesse for eiendom? Eller har du erfaring fra eiendomsmegling? Da kan kanskje salgs- og markedsavdelingen i T. Kolstad Eiendom være noe for deg. Søknadsfrist: 31. mars.

Les mer om stillingen her!

Statens Veivesen har ledig stilling som bruingeniør

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Arbeidsoppgavene omfatter blant annet å delta innen prosjektering av bruer, vedlikeholdstiltak og andre konstruksjoner, faglig veiledning og rådgivning innen fagområdet, administrasjon og oppfølging av bruforvaltningssystem, samt byggeledelse av vedlikeholdstiltak på bruer og øvrige konstruksjoner med mer. Søknadsfrist: 20. mars.

Les mer om stillingen som bruingeniør her!

IRIS Service søker daglig leder

Som daglig leder i Iris Service, vil du ha ansvar for den gebyrfinansierte avfallstjenesten i Iris som er rettet mot husholdningene i Salten-regionen. Iris Service er delt opp i tre avdelinger: Innsamling, drift av miljøtorg og kundesenter. Som daglig leder har du ansvaret for utvikling, planlegging, organisering og drift av disse avdelingene.

Les mer om stillingen som daglig leder her!

Dips søker flere nye medarbeidere

Har du lyst å være med å utvikle fremtidens løsninger for e-helse? Da er en jobb i DIPS midt i blinken for deg. DIPS har nær 300 ansatte, og nå ønsker de seg enda flere. I Bodø er følgende jobber ledig nå:

Interaksjonsdesigner – for deg som vil ha en sentral del av utviklingsprosessen

Systemutviklere – for deg som liker samfunnsnyttig programvareutvikling

DevOps utvikler – for deg som har lyst å jobbe med automatisering gjennom kontinuerlig integrasjon og utrulling

Rapp Bomek søker ny CFO

Rapp Bomek er en markedsleder innen design, utvikling og produksjon av avanserte sikkerhetsløsninger for dør-, vindu- og veggløsninger, for Olje & gass-, Bygg & anlegg og sikkerhetsmarkeder hvor olje og gass virksomheten er global. Nå søker de ny medarbeider til den spennende stillingen som CFO.

Les mer om stillingen i Rapp Bomek her!

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.