10 ledige jobber mai

Kom mai du skjønne milde! Vi gleder oss over varmere vær, og over å presentere en ny liste med ledige jobber i Bodø. Her er mai-listen med 10 ledige jobber i Bodøområdet.

10. mai 2019

Ledige jobber

Nobl søker etter kunderådgiver

Som kunderådgiver i Nobl vil du bli en av 40 medarbeider i regionens største boligbyggelag. Ansvarsoppgavene består blant annet av å besvare kundehenvendelser, saksbehandling knyttet til forkjøpsrett og salg av bolig.
Support mot medlemmer, beboere og styremedlemmer i boligselskap, ivareta medlemmenes rettigheter osv. Søknadsfrist: 19. mai

Les mer om den spennende stillingen her.

Løvold søker etter lagermedarbeider

Vil du være med å ivareta miljøet, verdier og ressurser i Norges mest voksende næring? Løvold vant nylig pris under Opplystkonferansen 2019, næringslivet i Bodøs egen Oscarutdeling, for å ha tatt store steg i egen utvikling. Nå søker de etter nye medarbeidere og har nå en ledig stiling som lagermedarbeider. Stillingen innebærer lagerarbeid, herunder; Lossing og lasting, ordrepakking og sending, holde orden på lageret og øvrig forefallende arbeid med mer. Søknadsfrist: 19. mai.

Les mer om stillingen her!

Utvalget ved Løvold AS

Nord Universitet søker rådgiver til kommunikasjonsenheten

Ved Nord universitet er det ledig stilling senior kommunikasjonsrådgiver med overordnet ansvar for arrangementer, profilering og omdømmebygging, og som kan jobbe både strategisk og operativt med å videreutvikle kommunikasjonsenheten på disse områdene. OBS! Søknadsfrist: 12. mai!

Les mer om den spennende stillingen her!

Hepro søker produktutvikler av tekniske hjelpemidler

HEPRO er en moderne og fremtidsrettet kompetansebedrift som utvikler, produserer og selger hjelpemidler og velferdsteknologi. Nå søker de etter en person som har erfaring og kunnskap om produktutviklingsprosessen fra idé til ferdig industrialisert produkt. Du er utdannet ingeniør eller industridesigner og har erfaring fra konstruksjon og 3D-modellering, og liker å finne smarte løsninger som bidrar til enkle, rimelige og robuste produkter med ønsket funksjonalitet og god brukervennlighet. Søknadsfrist: 22. mai.

Les mer om stillingen her!

Dips søker systemutviklere og interaksjonsdesigner

Har du lyst å være med å utvikle fremtidens løsninger for e-helse? Som medarbeider i DIPS jobber du med å utvikle nye innovative produkter som skal effektivisere helsevesenet i Norge og utgjøre en forskjell i hverdagen for både brukerne og pasienten. Det er med andre ord en jobb med en ekstra mening, hvor det er livsviktig å levere høy kvalitet (bokstavelig talt). Søknadsfrist: 31. mai.

Les mer om stillingen som systemutvikler

Les mer om stillingen som interaksjonsdesigner

Dips kontorer

Nordlandssykehuset søker seksjonsleder bygg og avdelingsleder ved Salten Distriktspsykiatriske Senter

Som seksjonsleder bygg jobber du ved drift og vedlikeholdsavdelingen i Nordlandssykehuset. Stillingens hovedoppgave vil være å lede seksjonen, herunder snekker, maler, gartneri og interntransport. Byggseksjonen består for tiden av 9 ansatte fordelt på Sentrum og Rønvik. Søknadsfrist: 20. mai.

Les mer om stillingen som seksjonsleder bygg her.

Som avdelingsleder ved Salten Distriktspsykiatriske Senter bør du være en leder som ønsker å være en aktiv deltaker i den videre utviklingen av Salten DPS og klinikken. Du må være engasjert og omstillingsdyktig og ha evne til å samarbeide med både ulike profesjoner og brukere av våre tjenester. Avdelingsleder er en del av klinikkens ledergruppe. Søknadsfrist: 26. mai.

Les mer om stillingen som avdelingsleder her.

Nordlandssykehuset er et av landets mest moderne sykehus.

Innovasjon Norge Nordland søker engasjert og proaktiv Internasjonaliseringsrådgiver

Innovasjon Norge ønsker nå å styrke teamet på internasjonalisering og søker etter en rådgiver som kan bidra til økt internasjonal vekst i Nordland. Som kunderådgiver internasjonalisering skal du samarbeide tett med andre rådgivere i Innovasjon Norge både i Nordland, nasjonalt og internasjonalt. Søknadsfrist: 19. mai.

Les mer om stillingen som internasjonaliseringsrådgiver

Bodø Kommune søker en foreldrerådgiver i Barne og familieenheten

Som foreldreveileder vil du jobbe konsultativt med direkte veiledning av foreldre, både individuelt og i grupper. Veiledning, undervisning og tverrfaglig samarbeid med aktuelle til samarbeidspartnere vil også inngå i arbeidsoppgavene. Samarbeid med spesialisthelsetjenesten (BUPA) er sentralt.

Les mer om den spennende stillingen her

Kulturrådet søker rådgiver med digital kompetanse

Til denne stillingen søker Kulturrådet deg som kan stimulere til digital utvikling i museene; bl.a. gjennom å bidra strategisk til en videre digitalisering av museenes dokumentasjon, samlingsforvaltning og formidling. Du må kunne inngå i dialog og relasjoner med andre aktører som f.eks. KulturIt, Nasjonalbiblioteket, Arkivverket, Riksantikvaren fylkeskommuner og museene. Søknadsfrist: 27. mai.

Les mer om stillingen som rådgiver her

Elektro Bodø søker etter prosjektleder innen lås, beslag og dørautomatikk

Som prosjektleder i Elektro vil arbeidsoppgavene blant annet være salg og prosjektering av større og mindre prosjekter og oppdrag. Kvalitetssikre alle detaljer i egne prosjekter fra innsalg til ferdigstillelse. Overvåke markedet, ha tett dialog med våre kunder og samarbeidspartnere og ha førstehåndskunnskap om hvilke løsninger vi kan tilby. Søknadsfrist: Snarest.

Les mer om stillingen her

elektro

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.