Fotograf: Andreas Mareluissen

10 ledige stillinger i november

Den ultimate listen for deg som er ingeniør eller jobber innen helse, her har vi godbitene av jobber denne måneden.

1. november 2020

Ledige jobber

Elektro Bodø AS søker prosjektleder/ingeniør

Er du en dreven og omgjengelig ingeniør innen industriautomasjon? Har du i tillegg bakgrunn fra prosess, kjemi, petroleum eller annen industriell automasjon, ja da er jobben som prosjektingeniør i Elektro Bodø perfekt for deg!

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: snarest

Bodø kommune søker prosjektleder/ingeniør

Vil du være med på å utvikle Bodø for fremtiden? Anleggsseksjonen i kommunen søker en ingeniør som vil få ansvar for å lede anlegg og prosjekter, som nyetablering og rehabilitering av vei-, vann og avløpsprosjekter. Så har du en ingeniør eller teknisk fagskole utdanning, kan dette kanskje være din nye jobb?

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 15.november

Nordlandssykehuset søker Helsesekretær

Nordlandssykehuset er på jakt etter en dyktig og engasjert helsesekretær til radiologisk enhet i Bodø. Som helsesekretær vil dine arbeidsoppgaver være å betjene ekspedisjon og sentralbord, samt posthåndtering, rullering på timekontor og assistere ved ultralyd.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 19.november

 

Nordlandssykehuset søker kreftsykepleier

Bryst- og Endokrinkirurgisk poliklinikk søker en kreftsykepleier som gjerne har erfaring fra poliklinikk. Har du en interesse for å jobbe med kreftpasienter, er nøye, pålitelig og har gode kommunikasjon og samarbeidsevner? Da kan du få en jobb i et spennende og godt etablert tverrfaglig arbeidsmiljø.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 30.november

Rapp Bomek søker salgsingeniør

Lyst å selge produkter og løsninger til energy-markedet i et globalt markedsområde? Rapp Bomek ønsker en ingeniør som er god til å bygge relasjoner med kunder, som er selvstendig, modig og identifiserer kommersielle muligheter. Er det deg?

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: Snarest

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Norconsult søker arkitekt

Norconsult har ett av de største arkitektmiljøene i Norge og Skandinavia, og nå trenger arkitektavdelingen i Bodø en ny medarbeider. Byen vår er i stadig utvikling og det er mange spennende oppdragsmuligheter i tiden fremover, blant annet er Norconsult involvert i den nye flyplassen i Bodø som er under planlegging.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 23.november

Skatteetaten søker rådgiver/ingeniør

Pleier du å finne det du leter etter, er du løsningsorientert og nysgjerrig? Skatteetaten søker tre kreative og initiativrike medarbeidere som skal kunne innhente data fra internett med hjelp av ulike verktøy og metoder, og har god kunnskap om hvordan internett og teknologien fungerer.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 9.november

Salten Aqua søker studenter for praksisplass

Student innenfor havbruksdrift og ledelse? Ønsker du et helhetlig perspektiv på produksjon, videreforedling og salg av laks? Er du lærevillig og tar initiativ? Da er dette praksisplassen for deg!

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: løpende

Nord Universitet søker avdelingsingeniør IT

Avdeling for Digitalisering og IKT ved Nord universitet er på utkikk etter en avdelingsingeniør/overingeniør, som har erfaring fra drift og konfigurering av Office 365 plattformen. I denne jobben får du mulighet til å designe en moderne og fremtidsrettet infrastruktur i et godt fagmiljø. Noen av dine arbeidsoppgaver vil være drift av Teams, Exchange, OneDrive og sikkerhetsarbeid.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 8.november

Luftfartstilsynet søker avdelingsdirektør

Luftfartstilsynet søker en dyktig og erfaren leder til en nyopprettet stilling som avdelingsdirektør i sin største avdeling, fagavdelingen. Denne avdelingen består av alle fagområdene innenfor luftfartsfagene og dekker både kommersiell og ikke-kommersiell luftfart. Du vil få ansvar for de tverrfaglige prosessene innenfor tilsyn og godkjenning samt prosjektrettede aktiviteter.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 24.november

Luftfartstilsynet har flere ledige stillinger, se alle her.

BONUS

Bodø Energi søker Bedriftsrådgiver og Salgskonsulent.

Les mer om stillingene her:

Bedriftsrådgiver energiløsninger

Salgskonsulent

 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.