10 ledige stillinger i april

Våren er i anmarsj. Det lysner for oss nordlendinger og kanskje det er på tide å bytte beite denne våren? Sjekk ut hvilke spennende jobbmuligheter Bodø har å by på i april!

1. april 2021

Ledige jobber

Kunnskapsparken søker Seniorrådgiver Hav

Vil du bidra til å utvikle fremtidens havnæringer?  Innovasjons- og rådgivningsselskap Kunnskapsparken jakter nå etter en seniorrådgiver som vil arbeide med ulike havnæringer, både maritime, olje og gass, fiskeri og havbruk. Kompetanse og interesser vil påvirke hvilke prosjekter den rette vil arbeider med.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 4. april

Nordlandssykehuset søker administrerende direktør

Nordlandssykehusets direktør går av med pensjon i august 2021, og nå er de ute for å jakte etter en ny strategisk og engasjert administrerende direktør med hjerte for Nordland.  Administrerende direktør vil lede en svært kompetent organisasjon med en godt etablert strategisk plan, ha fokus på både internt og eksternt samarbeid, og lede de strategiske og operative prosessene som skal sikre at Nordlandssykehuset når sine målsettinger og ambisjoner.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 26. april

Jobbnorge søker backend utvikler

Jobbnorge er en av landets ledende leverandører av rekrutteringsløsninger. De søker nå etter en erfaren og engasjert backend utvikler. Vil du være med på å skape verdens beste rekrutteringsverktøy?

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 20. april

DNB søker Kundeansvarlig Bedrift

Frister det å være tett på næringslivet i Salten? DNB Bodø søker nå etter en kundeansvarlig for bedriftmarkedet. Som Kundeansvarlig vil du få ansvar for å bygge og utvikle egen kundeportefølje bestående av små- og mellomstore bedrifter, primært i Salten. En unik mulighet til å lære om ulike bransjer, komme tett på alle slags bedrifter og forstå hvilke små og store avgjørelser bedriftseiere står overfor i hverdagen.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 11. april

Elektro søker Lønn- og regnskapsmedarbeider

Elektro jakter nå etter en dreven lønn- og regnskapsmedarbeider til avdelingen som ivaretar økonomi- og regnskapsfunksjonen for mange av Elektros konsern bedrifter. Noe for deg? Søk i dag!

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: snarest

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

DIPS søker Designere innen interaksjon/UX, UX-research, digital design og tjenestedesign

DIPS ønsker å knytte kode tettere med design og søker nå etter en Designer innen interaksjon/UX, UX.research digital design og tjenestedesign. Deres målsetning er å realisere økt digital samhandling og effektiv informasjonsflyt i, og mellom sykehus, kommune og andre helseaktører. Har du et brennende ønske om å bruke dine designferdigheter til å gjøre en forskjell? Da må du søke!

Les mer om stillingen her:

Søknadsfrist: 18. april

Nord universitet søker avdelingsingeniør

Eiendomsavdelingen ved Nord universitet søker nå etter en avdelingsingeniør til enheten for prosjekt og utvikling. Denne enheten er under etablering som en del av eiendomsavdelingens satsing på å bygge opp en prosjektenhet med 4-5 medarbeidere. Fristet det?

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 11. april

Kunnskapsparken søker Seniorrådgiver Helseinnovasjon

Kunnskapsparken er nå ute etter en dyktig medarbeider som vil jobbe med innovasjonsprosjekter knyttet til helse- og omsorgssektoren. Her får du jobbe med innovasjon og næringslivssamarbeid knyttet til digitale samhandlingsløsninger som vil forbedre pasientsikkerhet og logistikk. Vil du bidra i utviklingen av fremtidens helsetjenester? Da er dette noe for deg!

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 5. april

Nordlandssykehuset søker Lege i spesialisering Rus -og avhengighetsmedisin

Nordlandssykehuset er for tiden inne i en svært spennende prosess med utviklingen av fagområdet og avdelingen. Derfor leter de nå etter en lege i spesialisering innenfor rus- og avhengighetsmedisin.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: Snarest

Bodø kommune søker Seniorrådgiver

De leter etter deg som vil være med på å bidra aktivt til videre utvikling av regnskapsfunksjonen i kommunen. Regnskapskontoret inngår i kommunens økonomi- og finansavdeling, og leverer regnskapstjenester til Bodø kommune, kommunale foretak og øvrige nærstående selskap Spennende, ikke sant?

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 11. april

BONUS

 DIPS søker Systemutvikler med driftskompetanse

Vil du være med i forvaltning av testmiljø og lansering av programvare? Da må du lese videre. Som systemutvikler vil dine arbeidsoppgaver være blant annet automasjon og utrulling av infrastruktur og programvare i testmiljø og videreutvikling av monitoreringsløsninger av testmiljø. Du får utfordrende arbeidsoppgaver i et meget godt arbeidsmiljø, både faglig og sosialt.

Les mer om stillingen her.

Søkandsfrist: 11.april

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.