BYRAA

10 ledige stillinger desember

Adventstid, julestemning og kanskje årets hyggeligste måned. Årets siste liste kan frister med godt og blandet for nyutdannede, rådgivere eller innenfor marked og kommunikasjon.

30. november 2021

Ledige jobber

IRIS søker Rådgiver

Iris skal styrke sin avdeling for HR, kvalitet og HMS og søker derfor etter en strukturert og systematisk rådgiver. Avdelingen for HR, kvalitet og HMS er en av stabsfunksjonene i morselskapet, og som rådgiver vil du bidra til at Iris-selskapene når sine målsettinger, og har intern kontroll i henhold til lov og forskriftskrav, myndighetskrav og interne krav.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 8. januar 

Luftfartstilsynet søker Flyoperativ inspektør ubemannet luftfart

Har du en genuin interesse for teknologi, robotikk, luftfart og droner?Luftfartstilsynet jakter nå etter en Flyoperativ inspektør for ubemannet luftfart. Er du utviklingsorientert og ønsker å jobbe innenfor et spennende fagfelt som omfatter en av Norges raskest voksende industrier? Da er dette stillingen for deg!

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 31. desember 

Luftfartstilsynet, Ola Christoffer Bodin / BYRAA

Smartsky søker Prosjektleder og Senior Utvikler

Smartsky er en teknologibasert oppstartsbedrift som utvikler fremtidens digitale teknologiplattform for å muliggjøre smart city- løsninger for kommuner, byer og samfunn. De ble stiftet i 2020, og har på kort tid oppnådd store resultater. Blant annet gjennomfører de nå et større nasjonalt pilotprosjekt sammen med Bodø kommune. De jakter nå etter en Prosjektleder og en Senior Utvikler / Arkitekt.

Les mer om stillingen som Prosjektleder her. 

Les mer om stillingen som Senior Utvikler / Arkitekt. 

Søknadsfrist: snarest

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Nobl søker flere dyktige folk

Nobl er i vekst og trenger nå flere dyktige folk med seg på laget.  Som ansatt i Nobl kan du påvirke andres og din egen framtid. De jakter nå både etter Prosjekt-og teamleder, Teknisk rådgiver og Kommunikasjonsansvarlig. I Nobl får du muligheten til å være en del av noe større, og skape gode hjem for folk hele livet gjennom å bygge og trygge.

Les mer om jobben som Prosjekt-og teamleder her. 

Les mer om jobben som Teknisk rådgiver her. 

Les mer om jobben som Kommunikasjonsansvarlig her.

Søknadsfrist: 5. januar 

Nord universitet søker Rådgiver/seniorrådgiver studieadministrasjonen

Ved Nord universitet, Fakultet for biovitenskap og akvakultur, studiested Bodø jakter de nå etter en seniorrådgiver/rådgiver innen studieadministrasjonen. De søker deg som trives med å jobbe i team og å veilede studenter. Stillingen vil innebære tett samarbeide med de ansatte, både ved fakultetet og ved universitetet for øvrig.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 3. januar 

Trainee Salten søker masterstudenter

Trainee Salten er et samarbeid mellom et 40-talls virksomheter i Bodø og Salten-regionen. De tilbyr deg som trainee et 2-årig traineeprogram hvor du får testet og utviklet din kompetanse. Trainee Salten søker nå etter kandidater som er sultne på kunnskap, nettverk og ønsker å sette spor etter seg i de ulike bedriftene man er i til oppstarten i august 2022. Du kan lese mer hvorfor du som masterstundent bør søke her.

Les stillingsannonsen her. 

Søknadsfrist: 13. februar 

Trainee Salten

EVER søker Salg og markedsansvarlig

Ever AS er et regnskap- og rådgivningsbyrå i vekst med kontor i Bodø og i Trondheim. De har nå opprettet en ny stilling innen salg og markedsføring da de ønsker å styrke sin posisjon som en av Nord-Norges største innen regnskap og rådgivning. Her vil du få hovedansvaret for salgsarbeidet mot eksisterende og nye kunder. Du vil også få ansvaret for planlegging og gjennomføring av markedsaktiviteter.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 5. desember 

Elektro søker Prosjektleder

Elektro Bodø, Alarm & Sikkerhet, søker en dreven og omgjengelig prosjektleder innen svakstrøms faget, gjerne med bakgrunn fra større tekniske entreprenører. Prosjektlederens hovedoppgaver blir prosjektgjennomføring, faglig kvalitetssikring, forbedringsarbeider og tilbudsregning.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: Snarest

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Nordlandsykehuset søker Enhetsleder, Psykisk helse- og rusklinikken

Korttidspoliklinikken ved Nordlandsykehuset er en av poliklinikkens allmennpsykiatriske team ved Salten DPS. Det er et relativt nyopprettet tilbud, hvor deler av aktiviteten er å tilby effektive og målrettede behandlingsforløp for elektivt henviste pasienter med moderate angstlidelser. De er nå på leting etter en Enhetsleder som ønsker å ta aktiv del i utøvelsen og videre utforming av deres nye behandlingstilbud.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 16. januar

Widerøe søker Produksjonsplanleger

Synes du det høres spennende ut å jobbe i grensesnittet mellom flyoperatør, logistikk, ingeniør og produksjon? Widerøe er i stadig vekst og søker etter en analytisk person med kunnskap og erfaring innen produksjonsplanlegging til deres team på Produksjonsplan. Bli med på en spennende reise fremover?

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 10. desember 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.