10 ledige stillinger i desember

Annerledesåret 2020 er snart over, og kanskje det er en ny jobb i Bodø som skal kickstarte 2021? Årets siste liste frister med godt og blandet for nyutdannede, rådgivere, teknikere, kokker og sjefer!

1. desember 2020

Ledige jobber

Labora søker leder for mikrobiologisk avdeling

Vil du ta en aktiv rolle i ledergruppen til Labora og har evnen til å motivere og inspirere andre? Labora ser etter en kundeorientert og kvalitetsbevisst sivilingeniør innen mikrobiologi eller næringsmiddelteknologi. Som leder får du personalansvar og ansvar for den daglige driften og faglig utvikling.

Er du vår nye detektiv i hvitt?

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 6. januar

 

Nordlandssykehuset søker enhetsleder/flysykepleier

Nordlandssykehuset leter etter deg som har lyst å jobbe kombinert som flysykepleier og enhetsleder ved ambulanseflybasen. Du vil jobbe både på dagtid og i turnus, vekselvis som enhetsleder og flysykepleier. Ved enheten jobber det 10 anestesi-/intensivsykepleiere, som du som enhetsleder skal følge opp. Høres det interessant ut?

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 11. desember

 

Trainee Salten søker unge nyutdannede

Ung, nyutdannet og supergira på å gjøre et karrieresprang? Trainee Salten byr på to spennende år fylt med utfordrende og lærerike prosjektoppgaver. Som trainee får du allsidige arbeidsoppgaver tidlig i karrieren, med en bratt læringskurve. Lyst å være ettertraktet på arbeidsmarkedet og besitte et stort og faglig sosialt nettverk? Da venter Trainee Salten på deg! Traineeprogrammet jakter flere forskjellige kandidater og fagområder.

Les mer om stillingene her.

Søknadsfrist: 7.februar 2021

Bodø kommune søker servicetekniker rør

Er du rørlegger? Da kan du få mulighet til å jobbe med det fremste av ny teknologi. Utbyggings- og eiendomsavdelingen til Bodø kommune søker en dyktig og målbevisst tekniker, som vil få ansvar for å utvikle og drifte kommunens rørinstallasjoner og tekniske anlegg.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 6.desember

 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

NAV søker veileder

NAV kontaktsenter søker veileder som skal jobbe med informering og veiledning om muligheter innenfor NAV sitt tjenesteområde, selvbetjeningløsninger og arbeidsmarkedet. I denne jobben må du være besluttsom, selvstendig, ha evne til å være til stede i brukermøte, samt at du har emosjonell styrke til å møte brukere som er i krevende livssituasjoner.

Les mer om stillingen.

Søknadsfrist 13.desember

 

Team Verksted søker to nye mekanikere

Har du stor interesse for kjøretøy og høy arbeidsmoral? Team Verksted er et merkeuavhengig verksted for lastebil, buss og tilhenger, og de trenger nå to nye mekanikere. En mekaniker som skal jobbe med tungbil, og en mekaniker til PKK og fartsskriver kontrollør. Bedriften fristen med spennende arbeidsdager og varierte arbeidsoppgaver.

Les mer om stillingene her.

Søknadsfrist: 21. desember

 

Ohma Asian Cooking søker erfaren kokk

Ohma Asian Cooking ligger sentralt til i Bodø sentrum, og åpner dørene april 2013. Her serveres mat av lokale råvarer med inspirasjon fra den asiatiske verden. Er du en kokk med genuin interesse for mat og service, og har du i tillegg erfaring fra restaurantbransjen – Ja, da er dette kanskje din nye jobb?

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: Snarest

Nordnorsk Marinesenter søker mekaniker

På bakgrunn av en stadig økende oppdragsmengde søker Nordnorsk Marinesenter en mekaniker til sitt nye verksted i Bodø. I dag har bedriften 14 medarbeidere, og har lang erfaring innen båtreparasjoner. Dine arbeidsoppgaver vil være service og vedlikehold av motorer, feilsøking med diagnoseverktøy, samt reparasjon og ombygging av motorer.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 14. desember

Nordlandsbuss søker Driftsleder for Salten

Nordlandsbuss har vunnet det største bussanbudet i Nordland, og fra sommeren 2021 skal de sørge for miljøvennlig og moderne kollektivtransport i Nordland fylke. De jakter nå en driftsleder som vil være en nøkkelperson i den spennende utviklingen selskapet står ovenfor.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 30. desember 

Elkem Salten søker økonomisjef i Sørfold

Vi vil ha flere tilflyttere til regionen vår! Den verdensledende produsenten og leverandøren av silisium, Elkem Salten, søker nå en økonomisjef til å jobbe i Sørfold. De jakter en kandidat som er i stand til å lede og utvikle fremtidens økonomi og finansfunksjon. Du vil få jobbe med variert portefølje av verdiskapende prosjekter på tvers av forretningsområder. Du vil få utvikle organisasjonen innenfor områder som strategi, bærekraft, investeringer og lønnsomhet. Høres det spennende ut? Søk da vel!

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 6.januar

 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.