10 ledige stillinger i januar

Klar for å starte 2020 med en ny jobb? Årets første liste kan blant annet friste med stillinger innen IT, utviklingsleder for renovasjonsløsninger i «Ny bydel», jobb med morgendagens energiløsninger, eller hva med å bli eventsansvarlig for byens bryggeri?

10. januar 2020

Ledige jobber

Nord universitet søker direktør for økonomi og HR

Har du solid ledererfaring fra endringsarbeid i større kunnskapsorganisasjoner? Nord Universitet søker en direktør for økonomi og HR som tenker strategisk og som sikrer realiseringen av universitetets ambisjoner.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 2.februar

DIPS søker flere medarbeidere innen IT

DIPS er Norges ledende leverandør av e-helse til norske sykehus, og har nå flere ledige stillinger for deg med IT-bakgrunn. Blant annet trenger selskapet systemutviklere, teknisk tester, interaksjonsdesigner og en IT-driftskonsulent.

Les mer om stillingene her.

Søknadsfrist: 19.januar

Iris Service søker utviklingsleder for «Ny Bydel»

Vil du jobbe med miljø, teknologi og digitalisering? Har du i tillegg mastergrad innen forretningsutvikling, prosjektledelse eller tekniske fag, da vil Iris Service bli bedre kjent med deg! Som utviklingsleder i Iris Service vil du få jobbe med å utvikle, planlegge og implementere avfallsløsningen for «Ny By» i Bodø. Jobben vil inkludere analyser av blant annet behov, muligheter, miljø og investeringer.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 9.februar

Nord Universitet søker HR-sjef

Universitet står overfor viktige utviklingsoppgaver, og det er avgjørende at det legges til rette for omstillingsprosesser og endringer som ivaretar de ansatte, samtidig som ansatte og ledere er i utvikling. Nå kan du få muligheten til å ta en del av denne prosessen. Nord universitet søker en HR-sjef som er resultatfokusert og har beslutnings- og gjennomføringsevne.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 26.januar

Bodø Energi søker Prosjektutvikler

Vil du jobbe med morgendagens energiløsninger? Bodø Energi søker en innovativ, fremoverlent og fremtidsrettet prosjektutvikler som kan bidra til at konsernet og kunder blir en del av det grønne skiftet. Dette er en nyopprettet stilling med mange spennende arbeidsoppgaver.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 26.januar

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Bodø kommune søker Avdelingsleder for Hjemmetjenesten Sentrum

Som avdelingsleder for hjemmetjenesten Sentrum vil du kunne ha påvirkning i hvordan tjenesten skal driftes til det beste for brukerne og medarbeiderne. Arbeidsoppgavene vil blant annet være ansvar for fag, personell, budsjett, utvikle og veilede medarbeidere, samt utvikle tjenestetilbudet.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 19.januar

Luftfartstilsynet søker seniorrådgiver arbeidsmiljø

Lyst til å utvikle Luftfartstilsynets funksjon og rolle som arbeidsmiljøtilsyn? Luftfartstilsynet lokker med interessante og utfordrende oppgaver, utviklingsmuligheter og godt arbeidsmiljø. Bedriften søker en seniorrådgiver med erfaring innen HMS, sikkerhetsstyring, risikohåndtering, organisasjonspsykologi eller andre relevante fagområder.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 26.januar

Nordlandssykehuset søker en kommunikasjonsrådgiver digitale flater/SoMe

Nordlandssykehuset skal utvikle sin digitale kommunikasjon og trenger en kommunikasjonsrådgiver som er god på sosiale medier og digitale flater. Om du skriver godt, tar gode bilder og klarer å iverksette, følge opp, evaluere og justere SoMe til en helthetlig kommunikasjonsstrategi – ja da venter sykehuset på din søknad!

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 30.januar

Bådin Bryggeri søker en selger/eventansvarlig

Dette er jobben for deg som er interessert og glad i smaksrikt øl! Byens bryggeri er i rivende utvikling og får stadig mer å gjøre, og er på utkikk etter en omgjengelig og initiativrik medarbeider som kan løfte merkevaren ytterligere. Som salg og eventansvarlig vil arbeidsoppgavene blant annet være booking, gjennomføring av eventer, aktivt salg mot eksisterende og nye kunder, samt en hjelpende hånd i produksjonsarbeidet i bryggeriet.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 21.januar

Widerøe søker flere systemutviklere

Digger du teknikk og utvikling? Widerøe ekspanderer og søker flere systemutviklere som skal jobbe med nyutvikling og vedlikehold av system, integrasjoner, datavarehus, testing og dokumentasjon, og hjelpe med spørsmål vedrørende utvikling mot brukermiljøene.

Les mer om stillinger her.

Søknadsfrist: 27.januar

 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Er du sykepleier på utkikk etter en sommerjobb i 2020?

Det er januar, men Nordlandssykehuset er godt i gang med å lete etter ferievikarer innenfor sykepleie til sommeren. Det søkes etter sykepleiere innen forskjellige fagområder, studenter og assistenter.

Les mer om stillingene her.