10 ledige stillinger i mars

Vårsola skinner, fuglene kvitrer, det er mars og en rykende fersk 10 på topp er her!

2. mars 2020

Ledige jobber

Nordlandssykehuset søker Psykologspesialist/psykolog

Nordlandssykehusets enhet for helse i arbeid er på jakt etter en psykolog med interesse for klinisk virke, tverrfaglig samarbeid, forskning og undervisning, samt en som ønsker å være med på et nasjonalt nybrottsarbeid i feltet arbeid og helse. Enheten for helse i arbeid har høyt fokus på forskningsaktivitet, og samarbeider med ledende forskere fra inn- og utland.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 29.mars

Engage søker førsteamanuensis i entreprenørskap

Har du ferdigheter innen planlegging, gjennomføring, evaluering og utvikling av undervisning og veiledning? Er tanken på å gjøre studenter god i entreprenørielle ferdigheter noe som trigger deg? Da er kanskje en jobb ved Engage – Center for engaged education thorugh entrepreneurship, noe for deg!

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 31.mars

Luftfartstilsynet søker flyoperativ inspektør fixed wing

Har du solid erfaring innen ervervsmessig luftfart? En ny medarbeider i luftfartstilsynet kan se frem til en selvstendig jobb med mange utfordringer og spennende oppgaver preget av nasjonalt og internasjonalt samarbeid.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 18.mars

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

PBL søker frontend-utvikler

Er du en kreativ og engasjert frontend-utvikler? I PBL Medlemsservice har de utviklet bransjetilpassede og brukerorienterte systemer for barnehage og skole, og nå ønsker de deg til å drive denne utviklingen videre.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 15.mars

Iris Salten søker controller

Iris Salten IKS søker etter en fremoverlent controller som har god forretningsforståelse, evne til å utfordre status quo og som trives å holde i mange prosjekter samtidig. Økonomiavdelingen bistår sju datterselskap i Iris-konsernet med regnskapstjenester og rådgivning gjennom blant annet forretningskalkyler, rapportering og budsjettering. Selskapene i Iris-konsernet har satt seg mål med sin drift som er i tråd med FN’s bærekraftmål og jobber ut i fra en trippel bunnlinje. Vi ser derfor etter en controller som evner å tenke forretningsutvikling og strategiske grep i et tredelt perspektiv.

Har du egenskapene som skal til for å tre inn i denne stillingen?

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 15.mars

Bodø kommune søker virksomhetsleder i Miljøtjenesten

Vil du være med å videreutvikle Miljøtjenesten i Bodø kommune? Kommunen leter etter deg som har lang erfaring som leder og som får energi av å utvikle en virksomhet sammen med andre. Du vil få ansvar for drift, omstillingsarbeid, prosesser, samskaping, samt veilede og lede eget lederteam.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 22.mars

Bodø/Glimt søker en leder for salg og marked

FK Bodø/Glimt er en av Nord-Norges sterkeste merkevarer, og en fotballklubb med en stolt historie. Du vil få ansvar for å lede klubbens markeds- og salgsavdeling med fire ansatte, med blant annet ansvar for personal, resultat, salg, partneravtaler, Glimts Action Now program, oppgaver i tilknytning til hjemmekamper i Eliteserien, administrative oppgaver med mer. Dette er jobben for deg som like å jobbe utadrettet og er uredd i møte med nye mennesker!

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 12.mars

London Barber søker Barber

En unik mulighet til å jobbe som barber i frisørbyen Bodø! Er du en dyktig barber med lidenskap for yrket? Mannfolkene i Bodø står i kø for å få skjeggtrim og hårklipp av The London Barber, og trenger nå en erfaren medarbeider som sprer om seg med positiv energi.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 23.mars

OfficeLink søker bedriftsrådgiver

OfficeLink har etter 17 år fått bred erfaring innenfor kommunikasjon og betalingsløsninger, og søker nå en engasjert selger. Noen av oppgavene dine vil være oppsøkende salg mot nye kunder, oppfølging av eksisterende kunder, utarbeidelse av tilbud og behandle salg og kundekontakt i SuperOffice. Det ryktes at OfficeLink har et av byens beste arbeidsmiljø!

Les mer om stillingen her.

Oppstartsbedrift Laviair søker salgsansvarlig

Laviair AS er en nyoppstartet gründerbedrift som ønsker å bidra til at ny teknologi skal gjøre søk etter skredofre raskere og mindre risikabelt. De er nå i gang med å utvikle produkter og metoder som gjør det mulig å bruke droner til skredsøk. Laviair er på jakt etter en salgsansvarlig med interesse for mennesker og teknologi som skal lede arbeidet med å etablere deres første marked i Norge.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist fortløpende.

BONUS: Gode Øyeblikk søker helsefagarbeider

Gode Øyeblikk lever for å skape gode øyeblikk i hverdagen til kundene sine. Jobben din som helsefagarbeider vil bestå i å bidra til å skape trygghet, frihet og livsglede både for den enkelte og for pårørende.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist fortløpende.

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.