Andreas Mareliussen

10 ledige stillinger i oktober

Oktober, Halloween, den skumle måneden. Hva med å gjøre noe så skummelt som å skifte jobb? Her er månedens 10 ledige stillinger.

2. oktober 2020

Ledige jobber

10 LEDIGE FOR NOVEMBER FINNER DU HER

 

 

Dips søker systemutvikler med databasekompetanse

Vil du være med å innføre digitale e-helseløsninger? I denne jobben som systemutvikler krever det at du har et godt øye for detaljer, og at du trives med å jobbe i hektiske omgivelser og i tett samarbeid med både kunder og kollegaer.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist 11.oktober

Kunnskapsparken Bodø søker to nye medarbeidere

En erfaren analytiker søkes til å jobbe med prosjekter spesifikk for bransjer, men også på overordnet samfunnsnivå. Det søkes også etter en rådgiver/seniorrådgiver som skal bli en del av teamet consulting og prosessledelse. Kunnskapsparken Bodø har i dag 20 ansatte, og holder til i flotte lokaler i Bodø sentrum.

Les mer om stillingen som analytiker her.
Les mer om stillingen som rådgiver her.

Søknadsfrist: 18.oktober

Nordlandssykehuset søker seksjonsleder

Har du lederkompetanse? HR-avdelingen til Nordlandssykehuset søker seksjonsleder for HR-personal, hvor du blant annet vil få ansvar for rekruttering, planlegging og drift av seksjonen, oppfølging av medarbeiderne, kompetanseutvikling og administrative oppgaver.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 23.oktober

Iris Salten IKS søker regnskapsfører

Iris Salten IKS leter etter en kvalitetsbevisst regnskapsfører med god kapasitet som vil få ansvaret for flere av konsernets selskaper. Økonomiavdelingen bistår totalt åtte selskaper i konsernet med regnskapstjenester og annen økonomisk rådgiving.  Selskapet er nå inne i en spennende periode hvor de skal innføre nytt økonomisystem, og du vil da få være med fra oppstarten til innføring av systemet.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 10.oktober

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Luftfartstilsynet søker rådgiver digitalisering

Luftfartstilsynet har ansvaret for tilsynet med norsk sivil luftfart, og har nå opprettet en ny stilling som rådgiver digitalisering. I denne stillingen vil du få gjennomføre digitaliseringstiltak både internt og ekstern rettet. Din hovedoppgave sammen med leder digitalisering vil være å få Luftfartstilsynet mer effektiv og fremtidsrettet. I denne jobben kreves det at du har forståelse for både brukerperspektivet, organisasjonsperspektiver og de teknologiske rammene.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 21.oktober

Nordlandssykehuset søker en overlege i karkirurgi

Er du spesialist i karkirurgi? På Nordlandssykehuset har de et spennende miljø på avdelingen for kar/thoraks, og ønsker å tilby en moderne behandling for pasientene i Nordland. Som karkirurg i Bodø forventes det blant annet at man har kompetanse innen endovaskulær kirurgi, og har god evne til å kommunisere med pasienter og kollegaer.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 31.oktober

Nord Universitet søker Rådgiver/seniorrådgiver

Er du engasjert og brenner for å lede administrative fagoppgaver? Ved fakultet for samfunnsvitenskap kan du nå bli teamleder for studieveilederne ved fakultetet. Er du en engasjert og resultatorientert teamleder med faglig tyngde og evne til å utvikle dine medarbeidere og fagområde? Da kan jobben som teamleder bli din!

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 18.oktober

Bodø kommune søker prosjektkoordinator for klimavennlige anskaffelser

Bli med å utvikle Bodø for fremtiden! Grønne offentlige anskaffelser er avgjørende for at offentlig sektor skal kunne oppfylle sitt samfunnsoppdrag og er sentral for å løse viktige utfordringer knyttet til klima og miljø. Tar du utfordringen?

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 11.oktober

DIPS søker to nye medarbeidere

Norges ledende leverandør av e-helse til norske sykehus, DIPS, søker forretningsutvikler og servicesjef. Som forretningsutvikler er jobben å bidra med identifisering av nye forretningskonsepter, produktområder og markedsområder for DIPS. Den nye servicesjefen blir leder for kundeservice i DIPS, hvor du vil få den overordnede ansvaret for support og lederansvar for enhetens ansatte.

Les mer om stillingen som forretningsutvikler her.

Les mer om stillingen som servicesjef her.

Søknadsfrist: 1.november

 

Fylkesmannen i Nordland søker Jurist

I jobben som jurist for fylkesmannen vil du behandle klagesaker som gjelder vedtak etter miljølovverket. Du skal blant annet jobbe med saker knyttet til motorferdsel, rovvilt, akvakultur, forurenset grunn og forsøpling. I tillegg er veiledning til kommuner, enkeltpersoner og bedrifter en del av jobben.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 26.oktober

 

BONUS:

Jobbnorge søker rådgiver kundeservice 

Over 16 000 rekrutterere i private og offentlige virksomheter benytter i Jobbnorges rekrutteringsverktøy, og har 300 000 aktive jobbsøkere. De tilbyr nå fri support og trenger å utvide teamet for å yte best mulig service til sine brukere.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 9. oktober 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.