Gøran Kristensen

10 ledige stillinger i september

Hvem er det vi tror vi lurer? Det er ikke nyttår, men høsten, som er tiden for å starte på nytt. Her er ti spennende jobbmuligheter i Bodø akkurat nå.

3. september 2019

Jobb

Nord universitet søker kontorsjef

Ved fakultet for samfunnsvitenskap er det en ledig fast stilling som kontorsjef. Du vil få ansvaret for fakultetets samlede økonomioppgaver; budsjettering, rapportering, reiser, forskningsprosjekter, etc. I tillegg forventes det at du vil bidra til at fakultetets samlede virksomhet utvikles og effektiviseres.

Søknadsfrist 18. september

Les mer om stillingen her. 

Nordlandssykehuset leter etter rådgiver til seksjon for kunnskapsbygging

Seksjon for kunnskapsbygging har til ansvar å utvikle kunnskap og kompetanse for ansatte på Nordlandssykehuset, og å bidra til utdanning av helsepersonell.

Søknadsfrist 16. september.

Les mer om stillingen her. 

Nordlandssykehuset er et av landets mest moderne sykehus.

Bli byggforvalter hos Bodø kommunale boligstiftelse

Boligstiftelsen er en uavhengig stiftelse som leier ut og forvalter omlag 400 boliger til vanskeligstilte på boligmarkedet. Som forvalter skal du blant annet jobbe med tilstandsanalyser og vedligeholdsplaner, anbudsmateriale, befaring og kontroller, økonomistyring og kundebehandling.

Søknadsfrist 12. september

Les mer om stillingen her. 

Nord Universitet søker journalist til High North News

High North News er en uavhengig nyhetsavis for nordområdene og Arktis. De søker etter en journalist med kunnskap om disse områdene. Den som ansettes må ha blikk for de kjappe nyhetene og lange, grundige reportasjer.

Søknadsfrist 15. september

Les mer om stillingen her.

Visit Bodø leter etter innholdsprodusent og salgsansvarlig

Visit Bodø jobber med å skape vekst innen besøks- og opplevelsenæringen i Bodø og Salten. Nå jakter de en medarbeider som trives i skjæringspunktet mellom kreativ produksjon og offensivt salgsarbeid. I denne stillingen får du blant annet jobbe med rekruttering av nye medlemmer, relasjonsbygging med samarbeidspartnere og redigering, publisering og utvikling av visitbodo.com.

Søknadsfrist 17. september

Les mer om stillingen her. 

Bli salgsleder hos Radio 3

Radio 3 er Bodø og Saltens største raidokanal. Nå søker de en salgsleder til teamet som kan være med på å styrke posisjonen som Nord-Norges ledende lokalradiokanal.

Søknadsfrist snarest

Les mer om stillingen her. 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Nordland Bondelag søker utmarkskonsulent

Nordland bondelag er en organisasjon for bønder og har nesten 3000 medlemmer. Som utmarkskonsulent får du blant annet jobbe med forvaltning av utmark, vann, laksefisk og hjortevilt. I tillegg får du jobbe med grunneiersamordning, rovvilt og beitenæring og feltarbeid.

Søknadsfrist 10. september

Les mer om stillingen her.

Bodø Kommune leter etter miljøvernrådgiver

Næring- og utviklingsavdelingen i Bodø Kommune søker en fremoverlent og ambisiøs rådgiver til klima- og miljøområdet. Kommunen har mange utviklingsprosjekter med store ambisjoner innenfor en mer klima- og miljøvennlig samfunnsutvikling.

Søknadsfrist 15. september

Les mer om stillingen her. 

Bli administrasjonsdirektør hos Fylkesmannen i Nordland

Fylkesmannen er Kongens og Regjeringens fremste representant i fylket. Nå leter de etter en person som kan jobbe både strategisk og operativt, lede administrasjonsavdelingens arbeid, herunder personalledelse og budsjettstyring. Sammen med de øvrige lederene hos fylkesmannen, har du ansvar for å utvikle embetet slik at de kan virke til Nordlands beste.

Søknadsfrist 11. september

Les mer om stillingen her. 

DIPS tar i mot åpne søknader

DIPS er alltid på jakt etter flinke folk. Nå ønsker de søknader fra folk som har erfaring fra systemutvikling, produktledelse eller erfaring fra spesalisthelsetjenesten.

Søknadsfrist 30. september

Les mer om jobb i DIPS her. 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.