Frida Xiang

10 ledige stillinger i januar

NYTT ÅR .. med blanke ark og fargestifter til. Få en fresh start på året med ny jobb? Sjekk ut januarlista over spennende jobber i Bodø akkurat nå!

4. januar 2022

Ledige jobber

Jobbnorge søker Rådgiver – sosiale medier

Er du nysgjerrig og syns det er spennende å utforske nye mediekanaler?Jobbnorge vokser og jakter nå etter enda en positiv og dyktig kollega. De søker deg med kompetanse på strategi i sosiale medier, som kan hjelpe deres kunder å nå de mest relevante målgruppene. Er du klar for en tidvis hektisk hverdag, og er litt som poteten – kan brukes til alt?

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 24. januar 

DIPS søker Medisinsk rådgiver

DIPS jakter etter en medisinsk rådgiver som vil være med på utvikle fremtidens helsetjenester. DIPS jobber kontinuerlig med å forbedre og videreutvikle sine systemer slik at brukeropplevelsen hos sykehuspersonell blir så god som mulig. Derfor søker de nå en lege med sykehuserfaring som ønsker å jobbe tverrfaglig, med blant annet utviklere, designere og konsulenter, for å bidra til å forbedre hverdagen for leger, sykepleiere og annet personell i sykehus.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 21. januar 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Bodø Energi søker HR-rådgiver

Har du erfaring innen kvalitets- og analysearbeid? Bodø Energi søker nå etter en HR-rådgiver med lidenskap for HR og analysearbeid. I Bodø Energi får du muligheten til å jobbe med alle nyansene i faget. Hovedoppgaven vil være å drive det daglige administrative og rådgivende arbeidet sammen med teamet. Du vil også arbeide med analyse, hms- og kvalitetsarbeid, og gjennomføring av hele prosesser og lederstøtte.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 16. januar 

Bodø Energi

T.K Eiendom søker Controller / Regnskapsansvarlig

Lyst å jobbe i regionens største eiendomskonsern, som stadig vokser? T.K Eiendom leter nå etter en selvstendig person med interesse for regnskap og økonomisk forvaltning, som liker å jobbe i høyt tempo. De tilbyr en stilling i et spennende miljø, som er preget av stor aktivitet, vekst og utfordringer.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: snarest

Bratten Via Ferrata søker daglig leder

Drives du av å gi folk opplevelser de vil minnes for livet og har du lyst til å kombinere byliv med vakre naturopplevelser? Bratten Via Ferrata jakter nå etter en daglig leder til å utvikle en rå klatredestinasjon som gir lokale og tilreisende gjester eventyrlige og trygge opplevelser. Bratten Via Ferrata er Norges første Via Ferrata hvor du klatrer rett over havet, noe som gir en ny dimensjon til naturopplevelsen.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 31. januar

Bådin søker Produksjonsbrygger

Bådin ble stiftet 2012 av 6 kompiser med lidenskap for godt øl. Planen var i utgangspunktet å produsere øl som skulle selges på en popup-pub en gang i måneden. Siden den gang har bryggeriet ekspandert til å nå ha fire fulltidsansatte, samt en stadig økende produksjonskapasitet. Deres øl kan bestilles til alle Vinmonopol i Norge, samt at vi er å finne på en rekke barer, restauranter og butikker rundt om i landet. Nå søker de en etter en produksjonsbrygger med erfaring fra kommersiell bryggeridrift.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: snarest

Bådin // Kathrine Sørgård

Bodø kommune søker Seksjonsleder Ung Kultur

Kulturkontoret i Bodø kommune søker en Seksjonsleder for Ung Kultur. Stillingen som seksjonsleder innebærer daglig ledelse av seksjonen, økonomi- og personalansvar. I tillegg inngår faglig ledelse og utvikling, i nært samarbeid med de ansatte og eksterne samarbeidspartnere. Du vil blant annet jobbe med prosjekter knyttet til Bodø2024.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 16. januar 

Nordlandssykehuset søker ferievikarer for sommeren 2022

Nordlandssykehuset søker sommervikarer. Vil du bli en del av et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø, med interessante, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver? Nordlandssykehuset har behov for ferievikarer i flere yrkesgrupper, og håper du vil bli en del av oss i sommer!

Se alle stillingene her. 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

BYRAA Bodø søker flere flinke folk

Reklamebyrået BYRAA går et spennende år i møte og søker flere flinke folk til teamet sitt. Er du grafisk designer, digital markedsfører eller prosjektleder? Da må du sjekke de ut nærmere her.

Søknadsfrist: 16. januar  

BYRAA søker grafisk designer, digital markedsfører og prosjektleder til sitt kontor i Bodø.

Nord universitet søker Rådgiver studieadministrasjonen

Nord universitet, fakultet for Biovitenskap og akvakultur, søker nå etter en engasjert Rådgiver. Fakultet for biovitenskap og akvakultur utdanner mennesker som fremmer bærekraftig og nytenkende utvikling for å møte globale utfordringer innen matproduksjon, klima og miljø.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 17. januar