10 ledige stillinger i juni

Endelig sommermåned, gress mellom tærne, midnattssol og snart tid for ferie. Hva med å starte høsten med ny jobb? Denne månedens 10 ledige stillinger er fylt til randen av spennende muligheter i Bodø. Enten du vil jobbe med markedsføring for Bodøs største serveringssteder, som prosjektleder for store utbyggingsprosjekter eller som prosjektleder i BRUS.

1. juni 2020

Ledige jobber

Restauranthuset Bodø søker Markedsfører/designer

Vil du jobbe med markedsføring for flere av de største serveringsstedene i Bodø? Restauranthuset Bodø søker en kreativ, nytenkende, idérik og strategisk tenkende in-house markedsføre r/designer. De søker deg som vet hvordan man skaper effektfull kommunikasjon, har strategisk og kommersiell forståelse og håndterer å jobbe både med tradisjonelle og digitale kanaler.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 15. juni

Polar Kraft ønsker å fylle flere ledige stillinger

Polar Kraft er Nord-Norges nest største strømleverandør. Deres mål er å bli den foretrukne strømleverandøren i hele Nord-Norge. Polarkraft søker nå etter flere kolleger til forskjellige stillinger både i Bodø og på Fauske.

Les mer om de forskjellige stillingene her.

 

BRUS søker Prosjektleder

Bodøregionens Utviklingsselskap, BRUS, søker etter en ny medarbeider som kan være med å utvikle Bodøregionen til å bli en enda sterkere region, der næringsutvikling, flere arbeidsplasser og økt verdiskaping står i fokus. BRUS er en avgjørende premissleverandør til å bidra til vekst og utvikling i Bodø-regionen. Som prosjektleder i BRUS vil du få mulighet til å påvirke fremtiden i regionen ved bl.a. å bidra til å skape nye forretningsmuligheter og arbeidsplasser.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 20. juni

DIPS søker strategisk kundeansvarlig

DIPS er på en spennende reise, og søker nå strategisk kundeansvarlig for en av deres største kunder. Denne nyopprettede stillingen søker de deg som vil være med å representere et av Nordens største e-helseselskaper innen digitalisering av helsevesenet.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 10. juni

 

Nord Universitet søker Stipendiat i sosiologi

Nord universitet, Fakultet for samfunnsvitenskap, søker den som ønsker å ta et stipendiat i sosiologi. Stillingen er knyttet til et prosjekt som finansieres av Norges Forskningsråd: ‘Co- creation: Expectations, Challenges and Coping Strategies in Norwegian Local Governments’.

Prosjektet studerer «samskaping», som viser til en bestemt type interaksjon mellom offentlige, private og sivile aktører.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 21. juni

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Bodø Energi søker prosjektleder

Bodø Energi Varme ønsker å være en attraktiv og fremoverlent aktør, hvor de satser på grønn utvikling og fremtidsrettede varmeløsninger i Bodø. De søker nå etter deg som vil jobbe som prosjektleder for store utbyggingsprosjekter i Bodø, blant annet være med på gjennomføring «Ny By – Ny flyplass» prosjektet.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 11. juni

 

Nord Universitet søker arbeidsleder

Nord universitet er i sterk vekst og omstrukturering og planer for nybygg foreligger. De søker derfor nå etter en engasjert arbeidsleder til å styrke sin enhet, særlig innenfor brannvern og sikkerhetsarbeid. Stillingen vil ha tett samarbeids med eiendomsavdelingen på universitetet, i tillegg til andre campuser og studiesteder.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 7. juni

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Nordlandsykehuset søker Lege og Radiograf/bioingeniør

Nordlandssykehuset søker lege til Ruspoliklinikken med primære arbeidsoppgaver innen LAR.  Avdelingen inneholder to differensierte døgnenheter, en døgnenhet for tverrfaglig spesialisert behandling (TSB) og en døgnenhet for rus og alvorlig psykiatri (ROP).

Les mer om stillingen som lege her.

Søknadsfrist: 15. juni

Nordlandssykehuset søker også en dedikert bioingeniør eller radiograf til sin avdeling, diagnostisk klinikk – nukleærmedisin. Ved nukleærmedisinsk enhet vil du få en variert og spennende hverdag. Som ansatt har du ansvar for preparering av radiofarmasi, injeksjoner av radioaktivitet, blodprøvetaking, bildetaking, prosessering av bilder og utførelse av terapeutiske prosedyrer og merkantile oppgaver.

Les mer om stillingen som radiograf/bioingeniør her. 

Søknadsfrist: 30. juni 

Bodø kommune søker virksomhetsleder for Miljøtjenesten

Miljøtjenesten søker en virksomhetsleder som kan bli med i det dyktige teamet sitt. De ønsker en leder med gode ideer til utvikling av omsorgstjenester, er opptatt av felleskap og samhold, og som trives i en hektisk hverdag.

Har du erfaring som leder og er god på teamarbeid? Miljøtjenesten kan tilby en utfordrende, meningsfull og spennende lederstilling i et engasjert miljø med store muligheter for faglig og personlig utvikling.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 7. juni

Bodø kommune søker Barne- og familieenheten – psykomotorisk fysioterapeut

Vil du jobbe med ungdom, og bidra til å utgjøre en forskjell?
I Ergoterapi- og fysioterapitjenesten jobber vi med et forebyggende og helsefremmende fokus for at barn og unge skal kunne delta aktivt i skole og fritidsaktiviteter. Som psykomotorisk fysioterapeut hos Bodø kommune vil du hovedsakelig jobbe med ungdom, med behandling, forebyggende og helsefremmende arbeid. Du vil inngå i team sammen med de øvrige fysioterapeutene, og vil være med å utvikle tjenesten.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfristen: 14. juni

 

BONUS

Widerøe søker Pilot

Widerøe har en av verdens mest utfordrende flyoperasjoner. Den værharde norskekysten gir pilotene en utfordrende og spennende arbeidshverdag. Operasjonen stiller høye krav til din kompetanse og dine egenskaper som pilot.

Vil du bli pilot i Widerøe?

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: Forløpende

 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.