10 ledige stillinger i mai

Kom mai, du skjønne milde. Denne måneden kan vi friste med jobb i NRK, Nobl eller kanskje du kan tenkte deg å være med å utvikle Bodø 2024? Scroll deg nedover og finn mange spennende jobbmuligheter i Bodø!

3. mai 2021

Ledige jobber

Nobl søker autorisert regnskapsfører

På grunn av økt arbeidsmengde jakter Nobl nå en ny autorisert regnskapsfører til deres regnskapsteam. Avdelingen forvaltning består i dag av 23 ansatte som arbeider med forvaltningsrelaterte tjenester mot Nobls kunder som er borettslag og sameier. Her vil du blant annet få bryne deg på regnskapsføring, budsjettarbeid og rapportering.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 15. mai 

NRK søker designere

Det skjer spennende saker i Bodø! NRK er nå i etableringen av nytt miljø i byen, og søker nå etter personer som skal ha ansvaret for videreutviklingen av produktet Yr,  og som vil bli en del av produkt- og teknologimiljøet som ellers holder til i Oslo.
Nå jakter de etter kloke hoder innen design.

UX-designer  
Digitaldesignere  

Søknadsfrist: 24. mai  

Bodø kommune søker Rådgiver

Vil du være med på å utvikle Bodø for fremtiden? Økonomi- og finansavdelingen i Bodø kommune har ledig 100 % fast stilling som rådgiver, med snarlig tiltredelse. Kontoret har for tiden 6 årsverk, og arbeidsoppgavene består av økonomistyring, budsjettering, finans, analyser og statistikk, modellering, rapportering, saksbehandling og prosjekt- og prosessarbeid.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 24. mai

Nordlandssykehuset søker Avdelingsoverlege

Avdeling for kreft og lindrende behandling ved Nordlandssykehuset søker nå etter en overlege. Vil du være med på å forme avdeling framover? Avdelingen tilbyr onkologisk behandling og oppfølging til kreftpasienter i hele Nordland. Avdelingens aktiviteter er per i dag hovedsakelig poliklinisk med stort fokus på tverrfaglig tilnærming og høy faglig kvalitet i klinisk arbeid og forskning.
Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 1. juni

Nord universitet søker Kvalitets- og HMS-sjef

For å styrke arbeidet med kvalitet og internkontroll har Nord universitet opprettet en avdeling for Kvalitet og HMS. De jakter i den anledning etter en engasjert og utviklingsorientert sjef til å lede denne. I denne nyopprettede stillingen vil Kvalitet og HMS-sjef vil ha ansvar for å utvikle og forvalte oppgavene i tråd med universitets strategier og mål. Spennende!

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 18. mai

NRK søker flere kloke hoder

Det er ikke bare designere NRK i Bodø jakter etter. De ønsker også å fylle ut disse stillingene:

Mobilutvikler 
Drifter 
Front-end utviklere 

Bli med å start NRKs produktutviklingsmiljø i Bodø!

Søknadsfrist: 24. mai 

Nordlandssykehuset søker Sykepleier/spesialsykepleier

Psykisk helse- og rusklinikken, Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA), kortidsenhet søker nå etter en sykepleier/spesialsykepleier. BUPA er en sentral del av psykisk helsevern for barn og ungdom i Nordland. Korttidsenhet for ungdom (KEU) har 7 plasser for ungdom i alderen 13-18 år. Utrednings- og behandlingstilbudet har fokus på en aktiv miljøterapi og tett kontakt med familie og nettverk.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 30. mai 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Luftfartstilsynet søker flysikringsinspektør

Luftfartstilsynet jakter nå etter en flysikringsinspektør. Her vil man få en selvstendig jobb med mange utfordringer og spennende oppgaver preget av nasjonalt og internasjonalt samarbeid. Deres viktigste oppgave er å bidra til økt flysikkerhet, noe som krever høyt kvalifiserte og motiverte medarbeidere innen alle fagområder. En jobb hos Luftfartstilsynet betyr utfordrende arbeidsoppgaver, hvor ansvar og direkte påvirkning er sentrale kjennetegn i hverdagen.

Les mer om stillingen her.  

Søknadsfrist:  16. mai  

Jobbnorge søker systemutvikler

Vil du bidra til å utvikle den beste løsningen for fremtidens rekruttering? Jobbnorge er en liten lokal aktør som utretter store ting, og er en av landets ledende leverandører av rekrutteringsløsninger. De søker nå etter en erfaren og engasjert systemutvikler. Bli med på å skape verdens beste rekrutteringsverktøy!

Les mer om stillingen her. 
 
Søknadsfrist: 16. mai  

Salten Regionråd søker Prosjektleder for Salten kultursamarbeid

Salten Regionråd søker nå etter prosjektleder for Salten Kultursamarbeid som i tett samarbeid med faglig leder og kommunene skal jobbe med å koordinere Saltens arbeid frem mot Bodø som Europeisk kulturhovedstad 2024. En superspennende mulighet!

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 28. mai 

BONUS

Bodø 2024 søker kommunikasjonsmedarbeider! Bodø Energi er generalsponsor for Bodø2024 og i den forbindelse leter de nå etter en kommunikasjonsmedarbeider som skal følge opp Bodø2024-prosjekter knyttet til Bodø Energi og formidle de gode historiene fra samarbeidet. En unik mulighet!

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 26. mai 

 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.