10 ledige stillinger i oktober

Oktober, Halloween, den skumle måneden. Hva med å gjøre noe så skummelt som å skifte jobb? Her er månedens 10 ledige stillinger.

1. oktober 2021

Ledige jobber

Nord universitet søker Rådgiver/seniorrådgiver – Studiedirektørens stab

Nord universitet, Studieavdelingen, søker etter en Rådgiver til avdelingen.  Studieavdelingen har overordnet ansvar for studieadministrasjonen ved Nord universitet, så som studieplanarbeid, kvalitetssikring av studier, opptak, eksamen, vitnemål, internasjonalisering og støtte til bruk av IKT i utdanningene.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 10. oktober 

Nordnorsk Lederutvikling søker Programleder

Har du en genuin interesse for ledelse og lederutvikling? Da er kanskje du NNLs nye Programleder. De er blant Norges sterkeste fagmiljø innen ledelse og søker nå etter flere på laget. Har du utholdenhet, høy arbeidskapsitet og kan jobbe særlig selvstendig. Er du best sammen med folk og mestrer å jobbe prosess? Da er det bare å søke!

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 15. oktober 

NNL

Jobbnorge søker flere dyktige folk

Har du interesse for automatisering og utnyttelse av skyteknologi eller for optimalisering, og vil du skape gode kundeopplevelser gjennom driftssikre og stabile løsninger? Jobbnorge jakter nå etter en Devops Engineer og en Backend utvikler.

Les mer om Decops Engineeer her.

Les mer om Backend utvikler her.

Søknadsfrist: 19. oktober

Bodø Energi søker Daglig leder

Bodø Energi jakter nå etter en Daglig leder til denne nyopprettede stillingen som skal ivareta Bodø Energis nye samarbeidsprosjekt. Sammen med Bodø Havn har de startet Fjuel Bodø AS, som skal levere landstrøm til båter. Sammen med COOP Nordland har de etablert «Hurtiglading AS», som har som forretningside å bygge hurtigladere. De søker nå en person som kan ivareta daglig leder-rollen for disse to selskapene.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 15. oktober 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

Bodø 2024 søker Samfunnskontakt og sponsoransvarlig

Vil du bidra til å skape europeisk kulturhovedstad i Bodø og Nordland? Som medarbeider i organisasjonen vil du få jobbe med Nord-Norges største kultursatsing noensinne. Bodø 2024 søker en person som har et stort engasjement for regionen vår og et bredt kontaktnett i næringslivet i Nordland og gjerne også nasjonalt.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 13. oktober 

Bodø 2024. Heggmotinden

PBL søker søker autorisert regnskapsfører og/eller regnskapsmedarbeider

Er du serviceinnstilt og nøyaktig i ditt arbeid? Da kan det være deg de leter etter. PBL leter etter to nye regnskapsmedarbeidere som ønsker å bli god på barnehagesektoren. De søker etter deg som enten er autorisert regnskapsfører eller regnskapsmedarbeider uten autorisasjon. For riktige kandidater legger de til rette for at man kan oppnå autorisasjon gjennom jobb.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: snarest 

Nobl søker Regnskapsfører

Liker du balanse i regnskapet og er positiv og engasjert? Forvaltningsavdelingen er i dag 20 ansatte som arbeider med forvaltningsrelaterte tjenester mot våre kunder som er borettslag og sameier. Området er delt inn i regnskaps- og rådgiverteam. Økt arbeidsmengde har ført til at de nå trenger en ny regnskapsfører til deres regnskapsteam.

les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 17. oktober 

Nobl

 

Bodø kommune søker Byggesaksbehandler med digitaliserinsansvar

Vil du være med på å utvikle Bodø for fremtiden? Bodø kommune søker nå etter en saksbehandler ved seksjonen Bygg og miljø. Stillingen er en toårs prosjektstilling med mulighet for forlengelse. De søker en person med gode datakunnskaper som også kan være en ressurs i den pågående digitaliseringen av byggesak.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 17. oktober

Nordlandssykehuset søker Enhetsleder

Nordlandssykehuset søker etter en dyktig og engasjert Enhetsleder ved Dialysen ved Nordlandsykehuset i Bodø. Som en del av medisinsk klinikk har Dialysen akuttfunksjon for hele Nordland og all oppstart av dialysebehandling, øyeblikkelig hjelp og utredning til transplantasjon starter ved dialysen i Bodø.

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist: 25. oktober 

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.

DIPS søker Systemutviklere

Hvorfor skal du gidde å bytte jobb? Sjekk ut hvorfor DIPS søker etter deg som i bunn og grunn er systemutvikler.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist: 10. oktober