10 spennende ledige jobber i desember

Nå er høysesongen for ettertanke her og kanskje finner du ut at 2019 er året du skal prøve noe nytt. Vi har derfor samlet sammen en liste over ledige jobber akkurat nå.

7. desember 2018

Ledige jobber

Dips søker etter ny CFO

Norges ledende leverandør av e-helse søker etter noen som kan fylle rollen som økonomi og finansdirektør. Stillingen krever en som har god forretningsforståelse og gjennomføringsevne. Du får blant annet ansvaret for en avdeling med dyktige medarbeidere hvor det regnskapsmessige er godt ivaretatt. I tillegg skal du som CFO ha fokus på selskapets lønnsomhet, være kontaktpunktet mod bank/finans og eiere, samt jobbe strategisk med verdivurderinger og utarbeidelse av nye forretningsmodeller. Søknadsfrist 16. desember.

Les mer om den spennende stillingen som CFO her.

Nord Universitet søker etter en rådgiver for entreprenørskap

Ønsker du å  være med på å forme framtidens entreprenørskapsutdanning?
Ved Handelshøgskolen Nord universitet, studiested Bodø, er det ledig en 3-årig midlertidig stilling som rådgiver, med mulighet for forlengelse. Stillingen er knyttet til Engage – Center for engaged education through entrepreneurship og fagruppen for innovasjon og entreprenørskap. Nord søker etter en engasjert og handlingsorientert person som ønsker å være del av et bredt nasjonalt og internasjonalt undervisnings- og forskningsmiljø innen entreprenørskap og innovasjon ved Handelshøgskolen Nord. Søknadsfrist 21. desember.

Les mer om rådgiverstillingen her.

Nord Universitet søker også etter en rådgiver regnskap,

og førstekonsulent regnskap, les mer her.

Multiconsult er på utkikk etter erfarne Geoteknikere

Multiconsult har stor oppdragsmengde og søker derfor etter en erfaren medarbeider med geoteknisk bakgrunn. Som medarbeider i avdeling Geo, med sine 45 ansatte, vil du bli en del av et spennende miljø med bredde- og spisskompetanse innenfor fagfeltene geoteknikk, miljøgeologi, bergteknikk og grunnundersøkelser. Multiconsult har over 40 års erfaring innen geotekniske grunnundersøkelser og rådgivning i Nord-Norge, og har i den sammenhengen opparbeidet seg en unik kunnskap om grunnforholdene i regionen. Søknadsfrist 20. desember.

Les mer om den spennende stillingen her

Bodø kommune søker flinke folk!

Norges mest attraktive by i 2016, Norges kulturkommune 2017-2019 og årets sentrum i 2018. Aldri før har det vært mer spennende å jobbe for Bodø kommune, og vi har flere spennende stillinger ledige. Her er et lite utvalg:

Nærings- og utviklingsavdelingen søker etter rådgiver/prosjektleder. 

I Bodø kommunes strategiske næringsplan er entreprenørskap, innovasjon i eksisterende virksomheter og akkvisisjon tre hovedområder som skal bidra til vekst i arbeidsplasser. Akkvisisjonsarbeidet ønskes nå løftet til et enda mer målrettet og strukturert samarbeid mellom det offentlige, næringsliv og universitet. Samarbeidet vil tydeliggjøre markedsføringen av Bodø som etableringssted. Søknadsfrist 06. januar 2019. Les om stillingen her!

Alberthaugen skole trenger en rektor

Alberthaugen skole har alltid profilert seg på friluftsliv og trenger en rektor som trives på tur i all slags vær og føreforhold. Skolen benytter seg også av andre alternative læringsarenaer, blant annet samarbeid med ulike arbeidsplasser. Skolen er en del av grunnskolen i Bodø og har 17 elever og 9 ansatte. Søknadsfrist 19. desember. Les om stillingen som rektor her. 

Økonomi- og finansavdelingen søker etter rådgiver

Kontoret har for tiden 6 årsverk, og har behov for å ansette en til. Arbeidsoppgavene består av blant annet økonomistyring, finans, analyser og statistikk, opplæring, rapportering og saksbehandling, prosjektarbeid. Søknadsfrist 16. desember. Les mer om stillingen.

Nordlandssykehuset
Nordlandssykehuset søker Molekylærbiolog og fagansvarlig bioingeniør.

Nordlandssykehuset søker Molekylærbiolog og fagansvarlig bioingeniør

Molekylærbiologisk enhet har ansvar for fagområdene PCR, kromatografi og spesialproteiner. Den diagnostiske virksomheten ved enheten er rettet mot sykehusenes kliniske avdelinger og poliklinikker, andre helseinstitusjoner og primærhelsetjenesten. Enheten er fremtidsrettet/innovativ og innehar fleksibel akkreditering innen fagområdet PCR. Søknadsfrist på begge stillingene er 19.12.18.

Les om stillingen som Molekylærbiolog her.

Les om stillingen som fagansvarlig bioingeniør her.

Nobl søker Leder Boligforvaltning/Assisterende Direktør

Vil du bli Nordlands største boligforvalter? Nå har du sjansen. Nobl forvalter nesten 7.500 boliger, og har vekstambisjoner. Avdelingen har 20 dyktige medarbeidere og søker en leder som er opptatt av forretningsutvikling og gode kundeopplevelser. Søknadsfrist: 15. januar

Les mer om stillingen i Nobl her

Senab Eikeland søker etter en salgsleder og en salgskonsulent

Senab Eikeland er landets største uavhengige møbelforhandler for bedrifter – og kan tilby en spennende jobb i et selskap med store ambisjoner. Som salgsleder vil ha ansvaret for det daglige salget i avdelingen. Oppfølging av våre salgskonsulenter i Nordland, relasjonsbygging, oppsøkende salg og salgsledelse blir de viktigste oppgavene. Søknadsfrist for begge stillingene er 14. desember.

Les mer om stillingen som salgsleder her.

Les mer om stillingen som salgskonsulent her.

Telenor søker Kystradiooperatør

Telenor Kystradio har operativt og teknisk ansvar for redningstjenestens maritime nødkommunikasjon i Norge, og som drives i kombinasjon med den kommersielle kystradiotrafikken. Telenors to kystradiostasjoner, Kystradio nord og Kystradio sør, er samlokalisert med Hovedredningssentralen i Bodø og på Sola. Søknadsfrist 20. desember.

Les mer om stillingen her!

Fylkesmannen i Nordland søker etter Jurist

Fylkesmannen er Kongens og Regjeringens fremste representant i fylket, og har ansvaret for å iverksette statlig politikk og å sørge for at den blir best mulig lokalt tilpasset og kommer innbyggerne til gode. Landbruks- og reindriftsavdelinga hovedoppgaver er å arbeide for å styrke landbruket og reindrifta i fylket. Stillingen innebærer å jobbe med juridiske problemstillinger etter reindriftslovgivningen, men også med lov- og forskriftsverk i tilknytning til landbruket. Søknadsfrist 02. januar.

Les mer om den spennende stillingen her.

Trainee Salten
Trainee Salten søker nye traineer. Marthe Mølstre

Trainee Salten leter etter nyutdannede som vil ha en helt unik start på arbeidslivet

Trainee Salten er et samarbeid mellom 35 bedrifter i Bodø og Salten-regionen. Vi tilbyr deg som trainee et program på 22 måneder hvor du får testet og utviklet din kompetanse. Innholdet vil variere ut fra bedriftenes behov og din kompetanse. Trainee Salten søker etter kandidater som er sultne på kunnskap, nettverk og ønsker å sette spor etter seg i de ulike bedriftene man er i. Søknadsfrist 01. februar.

Trainee Salten søker etter:

Siviløkonom / master i økonomi.

Sivilingeniør / master i teknologi

Ingeniør / Bachelor i teknologi

Åpen søknad med krav om mastergrad

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.