10 spennende ledige jobber i oktober

Kalenderen viser oktober, og det er klart for en ny liste med ledige jobber fra Bodøregionen. Denne gangen har vi mye å by på for deg som liker luftfart. Både Widerøe og Luftfartstilsynet har flere ledige stillinger med arbeidssted her i Bodø. I tillegg finner du mye annet spennende på listen.

2. oktober 2017

Ledige jobber

Noen ganger får vi tilbakemeldinger fra dere som leser denne listen, om at det ikke var noen jobber som passet. Det har vi selvsagt full forståelse for. Dette er bare et lite utvalg av ledige jobber i Bodø akkurat nå. Har du lyst å flytte hit anbefaler vi deg å følge med på det som legges ut på Nav, Finn, ulike aviser, andre portaler som publiserer jobber, rekrutteringsfirma og selvsagt hos bedriftene selv. Har du en «drømmebedrift» som du ønsker å jobbe hos anbefaler vi deg å ta direkte kontakt med dem.

Widerøe søker Flight Planner, Product Manager og Trafikkleder

Operation Control Center (OCC), som ligger i Widerøe`s hovedkontor i Bodø, har ansvaret for at all flytrafikk gjennomføres i henhold til tidtabell, og at ressursene disponeres i henhold til selskapets prioriteringer og retningslinjer. Nå oppretter Widerøe en ny enhet på sitt OCC, og her er det flere spennende stillinger som skal fylles. Søknadsfrist på alle stillingene er 15. oktober.

Widerøe søker Flight Planner (3 stillinger)
Widerøe søker Product Manager (2 stillinger)
Widerøe søker Trafikkleder (1 stilling)

Her kan du lese mer om hva de jobber med på OCC

Widerøe er Nordens største regionale- og Norges eldste flyselskap. Selskapet er 100 % eier av datterselskapene Widerøe Technical Services, Widerøe Ground Handling og Widerøe Internet. Til sammen er vi 3000 stolte og engasjerte medarbeidere. Hvert år reiser nær 3 millioner passasjerer med oss på våre 46 destinasjoner i inn- og utland. Vi har mer enn 450 daglige avganger og opererer 41 fly av typen Dash 8. Widerøe er opptatt av mangfold og ønsker medarbeidere med ulik kompetanse og erfaringsbakgrunn.
Widerøe er Nordens største regionale- og Norges eldste flyselskap. Til sammen er vi 3000 stolte og engasjerte medarbeidere.

Luftfartstilsynet søker Flygerinspektør og Simulatorinspektør

Luftfartstilsynet er norsk tilsynsmyndighet for sivil luftfart. Luftfartstilsynet er et selvstendig og uavhengig forvaltningsorgan som er direkte underlagt Samferdselsdepartementet. Luftfartstilsynet har ansvar  for gjennomføring av internasjonalt regelverk og utvikling av øvrig nasjonalt regelverk innen sivil luftfart. Nå er det ledig jobb i Bodø som Flygerinspektør og Simlatorinspektør. Begge stillingene har søknadsfrist 15. oktober.

Luftfartstilsynet søker Flygerinspektør
Luftfartstilsynet søker Simulatorinspektør.

Signal Bredbånd søker Salgs- og Markedsdirektør

Signal Bredbånd søker en fremoverlent leder som skal sikre at de når sine ambisiøse vekstmål i Nord-Norge. Salgs- og markedsdirektøren skal ha overordnet ansvar for alle salgs- og markedsaktiviteter i selskapet, og lede et team av engasjerte og resultatorienterte selgere og markedsmedarbeidere som tar grep for å få fiber ut til folket. Les mer om jobben som salgs- og markedsdirektør her. Søknadfrist er 15. oktober.

Bilde Signal bredbånd
Signalgjengen som sørger for fiber til folket

Nordlandssykehuset søker Seksjonsleder HR Personal 

HR-avdelingen på Nordlandssykehuset har ledig fast stilling som seksjonsleder for HR-Personal. Lederen vil få ansvaret for 8 medarbeidere, fag og økonomi, og inngå i HR-sjefens ledergruppe. Nordlandssykehuset er på jakt etter en resultat- og løsningsorientert leder som trives med bruk av ulike dataverktøy, som er opptatt av kvalitet, forbedringsarbeid og tverrfaglig samarbeid, og som kan virke samlende i et hektisk og komplekst fagmiljø.

Les mer om stillingen her. Søknadsfrist 22. oktober.

Nordlandssykehuset er en stor arbeidsgiver i Bodø, og har til en hver tid en rekke ledige stillinger. Klikk deg inn her for å følge med på hva som er ledig nå. 

Akkurat nå er det stort behov for Jordmødre i Bodø. Er du utdannet Jordmor, og klar for nye utfordringer anbefaler vi deg å kontakte Enhetsleder Hege Hanssen på mobil 908 39 578 for å høre mer hva de kan tilby på Nordlandssykehuset. 

Nordlandssykehuset er en stor og attraktiv arbeidsgiver i Bodø.

Rapp Bomek søker Service Sales Manager (Bygg/Anlegg)

Rapp Bomek holder til i Bodø og er kanskje mest kjent for sine branndører som de har solgt til onshore- og offshorekunder over hele verden gjennom en årrekke. Nå søker de Service Sales Manager. Du må gjerne ha salgserfaring fra bygg og anlegg og/eller olje og gass. Du blir en del av en global salgsorganisasjon, så erfaring fra og tilpasning til utenlandske kulturer er et krav for denne stillingen.

Les mer om jobben her. Søknadsfrist 10. oktober.

Systemhus søker Teknisk sjef, 2 tekniske rådgivere og en kjedekoordinator

Systemhus er Norges eldste boligkjede og har levert over 50.000 boliger over hele landet. Kjeden består av over 100 dyktige forhandlere som jobber med eneboliger og større boligprosjekter. Hovedkontoret er i Bodø. Der sitter det rundt 35 ansatte fra Mestergruppen. Systemhus er i sterk vekst, og søker nå etter 4 nye kolleger til kontoret i Bodø. Les mer om stillingene her. Søknadsfrist 15. oktober.

Systemhus har et bredt sortiment boliger, her finner du noe for enhver smak.

Stormen konserthus søker salgs- og informasjonskoordinator

Stormen Konserthus er en møteplass og smeltedigel, en produksjonsbase og formidlingsarena for kunst og kultur av ypperste merke. De skal være til nytte og glede for landsdelens befolkning, og samtidig være en levende og stilskapende arena i Skandinavia. Ved Stormen Konserthus Bodø er det ledig jobb som salgs- og informasjonskoordinator.

Så om du har lyst å være med å bygge Stormens posisjon som et av landets ledende konserthus kan dette være en jobb for deg. Les mer om stillingen her. Søknadsfrist 8. oktober

Fulle saler er blitt dagligdags i Stormen konserthus. ( Thomas Litangen)

Salten Brann søker 5 brannkonstabler

Ved beredskapsavdelingen i Salten Brann IKS skal det i perioden frem til 31. desember 2017 tilsettes inntil 5 brannkonstabler i 100% stilling ved stasjonen  i Bodø. Her søkes det etter kandidater som er fleksible, motiverte og som ønsker å bidra i utviklingen av brann- og redningstjenesten i takt med et mer moderne samfunn.

Les mer om stillingene i Salten Brann her. Søknadsfrist 22. oktober

Nord Universitet søker rådgiver/seniorrådgiver ved Studiedirektørens stab.

Studieavdelingen har overordnet ansvar for studieadministrasjonen ved Nord universitet, så som studieplanarbeid, kvalitetssikring av studier, opptak, eksamen, vitnemål, internasjonalisering og støtte til bruk av IKT i utdanningene. Studiedirektørens stab har oppgaver innenfor studieportefølje, studieplanarbeid, kvalitetssikring og saksbehandling/sekretærfunksjoner for sentrale utvalg og nemnder.

Les mer om stillingen her. Søknadsfrist 15. oktober

Som ansatt på Nord Universitet får du ca 1200 gode kolleger.

Poweroffice søker Partneransvarlig

Poweroffice ble etablert i 1998, og har siden oppstarten hatt sterk vekst og vært med på flere lister over hurtigst voksende selskaper, både innenfor og utenfor de norske landegrensene. I dag har de over 4 000 kunder med over 20 000 brukere over hele landet, og opplever sterk vekst. Nå søker de etter Partneransvarlig til å arbeide både strategisk og operativt med å styrke salgs- og markedsarbeidet for det skybaserte økonomisystemet PowerOffice Go.

Les mer om stillingen her. Her er det ingen søknadsfrist, kandidater vurderes fortløpende. Så frister denne er det bare å hive seg rundt å søke.

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.