Hepro søker prosjektleder for velferdsteknologi

Hepro søker prosjektleder for velferdsteknologi

10 spennende ledige jobber – januar

3. januar 2017

Nytt år – nye muligheter! Det er mange ledige stillinger i Bodø og regionen, og vi har samlet 10 spennende ledige jobber.  Er du på utkikk etter ny jobb? Eller kjenner noen som burde flytte til Bodø? Del denne listen med dem.

1. Kunnskapsparken i Bodø søker seniorrådgiver

Kunnskapsparken søker en seniorrådgiver som ønsker å jobbe innenfor en av kjerneområdene deres; næringsklynger og bedriftsnettverk, gründere og bedriftsutvikling, kartlegginger og evalueringer og arrangement. Søknadsfrist 14. januar.

2. Elektro søker teknisk leder 

Elektro Bodø AS leverer produkter og tjenester som blant annet omfatter elektroinstallasjon, alarm og sikkerhets-anlegg, automasjon, ventilasjon og telecom. De søker nå teknisk leder til automasjonsavdeling i Bodø med høyre utdanning og bransjeerfaring. Høres det ut som deg? Søk!
OBS! Søknadsfrist 8. januar

3. Fylkesmannen i Nordland søker rådgiver/seniorrådgiver innen samfunnsikkerhet

Fylkesmannen søker en person som liker varierte og utfordrende arbeidsoppgaver og som kan være med på å videreutvikle dette fagområdet hos Fylkesmannen i Nordland. Har du i tillegg interesse og engasjement for samfunnsikkerhet og beredskap, passer denne stillingen for deg. Søknadsfrist 15. januar.

Fylkesmannen søker rådgiver/seniorrådgiver innen samfunsikkerhet
Fylkesmannen søker rådgiver/seniorrådgiver innen samfunnsikkerhet.

4. Trainee Salten søker mange nye traineer

Har du mastergrad og er ute etter to spennende år i Salten? Trainee Salten er et samarbeid mellom 25 bedrifter i Bodø og Salten-regionen. De tilbyr deg som trainee et program på 22 måneder hvor du får testet og utviklet din kompetanse i to ulike bedrifter. Modulene har en varighet på 11 måneder og innholdet vil variere ut fra bedriftenes behov og din kompetanse. Søknadsfrist 3. februar.

5. Nordlandssykehuset søker seksjonsleder

Nytilsatt seksjonsleder skal være leder for seksjon klinisk støtte Bodø, bestående av
ca 70-80 ansatte, og skal jobbe i team med avdelingsledere, assisterende seksjonsleder
og kvalitetsrådgivere med fagansvar. De søker deg med ledererfaring og vilje og talent til å lede. Søknadsfrist 15. januar.

Nordlandssykehuset søker seksjonsleder
Nordlandssykehuset søker seksjonsleder

6. EY søker seniorrådgiver

EY søker deg som kan bistå deres kunder som rådgiver og prosjektleder innen ett eller flere av følgende fagområder: strategi, forretningsutvikling, virksomhetsstyring, økonomistyring, lønnsomhetsforbedring, transaksjonstøtte, generasjonsskifte og restrukturering. Søknadsfrist 2. februar.

7. Hepro søker prosjektleder for velferdsteknologi

Hepro leverer hjelpemidler til eldre. Deres visjon er at alle eldre skal kunne bo lengre hjemme. De søker deg som kan lede prosjekt fra ide til definert og ferdig løsning, forstå og kommunisere brukerbehov slik at vi kan definere riktige tekniske krav til løsningen, og planlegge og drive frem prosessen i samarbeid med eksterne leverandører. Søknadsfrist 13. januar.

8. Mivanor søker teknisk servicerådgiver

Mivanor søker deg som kan være første kontaktpunkt for alle forespørsler fra kunder. Svare kundene via telefon og e-post med en positiv innstilling og evne til å gi kunden oppmerksomhet. Stillingen krever hyppig kundekontakt. Den perfekte kandidaten må derfor kunne yte svært god kundeservice i tillegg til å ha god teknisk innsikt. Søknadsfrist 10. januar

9. IRIS Salten søker etter daglig leder

Stillingens hovedarbeidsområde er ansvar for organisering og drift av forretningsområdet «innsamling av husholdningsavfall». IRIS søker deg som har en helhetlig tilnærming, og en strategisk orientering. Du er gjennomføringsterk, resultatorientert, samlende og tydelig. Du er orientert mot drift og logistikk, og evner å se nye løsninger. Søknadsfrist 20. januar

10. Hamarøy kommune søker økonomisjef

I disse dager jobbes det fram en ny organisasjonsstruktur. Som økonomisjef vil du være en viktig bidragsyter i den strategiske utviklingen i kommuneorganisasjonen. Økonomisjefen har et overordnet ansvar for Hamarøy kommunes samlede økonomistyring og inngår i rådmannens ledergruppe.
Hamarøy er inne i en tid preget av omstilling og endring. Det er spennende tider i Hamarøy – bli med på laget! Søknadsfrist 15. januar

Lyst å vite mer om å bo i Nord-Norge? Les også: Folkets 18 gode grunner til å flytte til Bodø.

Vinter4_Jens