Slik kan Bodø se ut om noen år! #nybynyflyplass

Slik kan Bodø se ut om noen år! #nybynyflyplass

10 spennende ledige jobber – mars

3. mars 2017

Bodø og regionen er preget av vekst, optimisme og høye ambisjoner, spennende utviklingsprosjekter og stort behov for forretningsutvikling. Her er denne månedens liste med 10 attraktive ledige jobber i Bodø og regionen. Kjenner du noen som bør kikke hitover snart?

1. Utviklingsdirektør i Bodø kommune

I 2016 ble Bodø kåret til Norges mest attraktive by og har høstet anerkjennelse for strategisk planarbeid, boligsosiale arbeid, velferdsteknologi og byutvikling. Bodø ønsker å være en smart og varm by, og kommunen vektlegger digitalisering av offentlige tjenester og utvikling av en rekke smarte løsninger. Samtidig er folkehelse, mangfold, det grønne skiftet, kultur og livskvalitet svært høy prioritert i alt Bodø kommune gjør. Vil du være med på laget?

Utviklingsdirektøren er leder for næring- og utviklingsavdelingen i Bodø kommune hvor blant annet prosjekter som Ny by – ny flyplass og Smart Bodø ligger. Dette er definitivt en av de mest spennende stillingene innenfor samfunns- og næringsutvikling i nord.
Søknadsfrist 26.03.17!

Vil du være med å realisere ny by - ny flyplass? Bodø søker utviklingsdirektør
Vil du være med å realisere ny by – ny flyplass? Bodø kommune søker utviklingsdirektør

2. Gunvald Johansen Bygg AS søker etter anleggsleder

Gunvald Johansen Bygg er det største lokaleide byggentreprenørselskapet i Nordland. Grunnet økt arbeidsmengde skal de nå øke administrasjonen med en anleggsleder/arbeidsleder. Bli med å bygge «nye Bodø»!
Søknadsfrist 12.03.17!

3. Nilsson AS søker serviceleder

Nilsson AS ønsker å styrke sin ledende posisjon i servicemarkedet, og videreutvikle seg innen nye satsningsområder. Arbeidsoppgaver vil omfatte organisering, ledelse og oppfølging av vår serviceavdeling som i dag består av 12 servicemontører og 4 prosjektledere. I tillegg vil tilbudskalkulasjon, kundebehandling og –oppfølging samt tekniske beregninger inngå i stillingen. Søknadsfrist 15.03.17!

4. Norges eneste linje i friluftslivfag søker friluftslærer

Knut Hamsun videregående skole søker deg som vil jobbe i en seksjon med bred kompetanse innen friluftsliv, og deg som er kompetent til å undervise i både basisferdigheter for friluftsliv, samt mer utfordrende undervisningssituasjoner som f.eks. vinterfriluftsliv, skredlære, turledelse og veiledning.
Friluftslivsfag som forsøk i videregående opplæring. Knut Hamsun vgs er forsøksskole for friluftslivsfag med generell studiekompetanse. Forsøket er godkjent for 5-år, og startet opp høsten 2013. For nærmere informasjon  – se skolens hjemmeside. Søknadsfrist 10.03.17!

Norges eneste videregående linje i friluftslivfag søker lærer. Foto: Knut Hamsun vgs/Nordland fylkeskommune
Norges eneste videregående linje i friluftslivfag søker lærer. Knut Hamsun vgs/Nordland fylkeskommune

5. Fylkesmannen i Nordland søker underdirektør som vil jobbe med utvikling av barnehager, skoler og voksenopplæring 

Oppvekst- og utdanningsavdelingen ledes i dag av utdanningsdirektør og en underdirektør. Fremover skal avdelingen ivareta flere nye oppgaver som utfordrer på hvordan de organiserer arbeidet og utvikler egen kompetanse. Herunder kan nevnes implementering av ny rammeplan for barnehagen, endring i kompetansestrategien for barnehager, ny klageordning på opplæringslovens §9A om læringsmiljø, og ny modell for regional kompetanseutvikling i skolen. Søknadsfrist 16.03.17!

6. Norconsult søker ingeniør/arkitekt

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden.Norconsult har akkurat lyst ut hele 8 ledige jobber. De søker landskapsarkitekt, sivilingeniører, ingeniører, sivilarkitekt som skal jobbe innenfor samferdsel, VVS, trafikkteknikk, konstruksjonsteknikk og sykehus- og helsebyggprosjektering.
Søknadsfrist 30.03.17!

7. Widerøe søker økonomisjef

I flybyen Bodø søker Widerøe etter ny økonomisjef. Som økonomisjef vil du få faglig ansvar for økonomistyringen i selskapet med den sentrale oppgaven og sikre gode verktøyer til virksomhetsstyring gjennom utvikling av rutiner for prognoser, rapportering, fakturering og budsjettering. Søk innen 09.03.17!

En av Norges eldste merkevarer innen luftfart, Widerøe, søker nå økonomisjef. Søknadsfrist 09.03.17! Foto: Bodø i Vinden/ Frida Bringslimark
En av Norges eldste merkevarer innen luftfart, Widerøe, søker nå økonomisjef. Søknadsfrist 09.03.17! Bodø i Vinden/ Frida Bringslimark

8. Bodin videregående skole søker rektor

Bodin videregående skole og maritime fagskole med sine 1000 elever og 220 medarbeidere søker ny rektor. De ønsker en trygg og tydelig rektor med solid kompetanse til å lede den videre utviklingen av skolen, som liker å jobbe systematisk med pedagogisk utviklingsarbeid og som utøver et inkluderende lederskap. Søknadsfrist 09.03.17!

9. Et av landets beste mediebyrå, Frantz, søker nå medierådgiver

2016 ble et fantastisk år med vekst i økonomi, leveranser og kundemasse, vellykkede innovasjonsprosjekter og etablering av en enda sterkere bedriftskultur. Frantz har en solid posisjon i markedet og er ett av landets ledende mediebyrå på stillingsannonsering. Nå trenger de flere medierådgivere.De søker deg som har erfaring fra markedsarbeid, HR, rekruttering eller media. Manglende erfaring og kompetanse kan kompenseres med en enorm interesse og nysgjerrighet på sosiale medier, teknologi og innovative løsninger for våre svært krevende kunder. Søknadsfrist snarest!

10. Nordlandsforskning søker forskningsleder for næring

Nordlandsforskning er på jakt etter en dyktig forskningsleder til Næringsgruppen som vil være med å utvikle og forsterke forskningsinstituttet som et fremragende forskningsmiljø innen entreprenørskap og innovasjon. Vi er lokalisert i en region preget av vekst, optimisme og høye ambisjoner, spennende utviklingsprosjekter og stort behov for forretningsutvikling. Søknadsfrist 07.03.17!

Bodø og regionen er preget av vekst, optimisme og høye ambisjoner, spennende utviklingsprosjekter og stort behov for forretningsutvikling.
Bodø og regionen er preget av vekst, optimisme og høye ambisjoner, spennende utviklingsprosjekter og stort behov for forretningsutvikling.