Per Inge Johnsen

5 gode grunner til å flytte til Bodø akkurat nå

Leter du etter gode grunner til å flytte til Bodø? Eller trenger du argumentene som får barndomsvennen din til å flytte hjem? Her er de beste grunnene til å flytte til Bodø akkurat nå.

24. september 2019

Bo

Europeisk Kulturhovedstad i 2024

Jubelen sto i taket da Bodø i september ble kåret til Europeisk Kulturhovedstad i 2024. Det betyr flere, bedre og billigere arrangementer, flere kreative arbeidsplasser og en enda bedre by å bo i.

Fotballag i toppen av eliteserien

Fotball er alltid gøy, men det er enda morsommere når hjemmelaget ligger an til å vinne! Akkurat nå kjemper Bodø Glimt om toppen av tabellen, og spiller underholdende fotball som får Bodøværingene på kamp. I tillegg har laget bestemt seg for å bruke sin stemme for å fremme budskapet om FNs bærekraftsmål. Det kaller vi et lag som tar ansvar!

Norges største og fresheste klatresenter

Du tror kanskje klatring ikke er noe for deg, men da har du ikke besøkt Mørkvedhallen klatresenter.  Akkurat nå er det den største og råeste klatresenteret i landet, med buldrehall i kjelleren, 15 meter tauvegg og eget rom for barneklatrere. Enten du er ny i gamet eller dreven klatrer, så kommer du til å elske Mørkvedhallen.

Bodø2040

Det som er mest stress med å flytte er å bygge nettverk. Men i Bodø har noen nyinnflyttede tatt ansvar og startet nettverket Bodø2040 for alle mellom 20 og 40 år. De har flere gratis arrangementer gjennom året der målet er å stifte nye bekjentskaper og pleie gamle.

Ledige barnehageplasser

En luksus som er sjelden vare i større byer er ledige barnehageplasser. I Bodø er det ikke det som trenger å stoppe deg. Akkurat nå er det ledige plasser i neste alle bydelene – helt uten kø.

Ønsker du oppdateringer fra Bodø, gode historier og aktuelle jobber?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.