Bilde BHK hall

Denne stemningen kan bli din arbeidshverdag!

6 spennende jobber innen marked og kommunikasjon

Vi måtte bare lage en ekstra liste med spennende jobbmuligheter i Bodø i juni 2017. Denne gang med et fokus på marked- og kommunikasjonsjobber. For dem er det nemlig flere av i omløp. Bare se her.

14. juni 2017

Ledige jobber

1. BHK søker Markeds- og arrangementsansvarlig

Bodø Håndballklubb er en klubb vi i Bodø virkelig er stolte av. Nå søker de ny Markeds- og arrangementsansvarlig i 100% fast stilling. Du blir klubbens ansikt utad. Du er en dyktig selger, en arrangør, en stayer, en lagspiller og en entusiastisk medspiller for alle i klubben og for våre nettverk.

Du får utvikle deg sammen med;

 • Norges beste publikum
 • En fantastisk dugnadsgjeng
 • 70 engasjerte sponsorer/samarbeidspartnere
 • Sultne spillere
 • En stor ungdomsavdeling med engasjerte bidragsytere
 • Daglig leder Vera Arntsen med store ambisjoner.

Klar for å kjempe og stå på? Les mer om stillingen her. Søknadsfrist 23.juni 2017

Bilde BHK hall
Denne stemningen kan bli din arbeidshverdag!

2. Visit Bodø søker Prosjektleder – reiseliv og opplevelser.

Visit Bodø er destinasjonsselskapet for Bodø og Saltenregionen. Nå har de ledig et veldig spennende to-årig engasjement som prosjektleder- reiseliv og opplevelser. Her skal du bl.a;

 • Fremme kompetanseheving og opplevelsesutvikling hos reiselivsbedriftene.
 • Planlegge og arrangere workshops/læringsarenaer og møteplasser for nettverkene.
 • Samhandle med forskning- og utviklingsaktører, næringsliv og offentlig sektor.
 • Bygge regionens image og attraktivitet gjennom kommunikasjon og merkevarebygging

Les mer om stillingen her. Søknadsfrist: 26. juni 2017

Bilde av rib i Saltstraumen
Saltstraumen har alltid vært en populær destinasjon for turister.

2. Norsk Luftfartsmuseum søker kommunikasjonsmedarbeider 

Norsk Luftfartsmuseum ønsker å satse sterkere på å nå ut til nye kunder. I denne forbindelse søker vi en kommunikasjonsmedarbeider i 100% stilling, ett års engasjement

De søker en kommunikasjonsmedarbeider med nese for informasjonsarbeid, grafisk design og kommunikasjon i sosiale medier.

Arbeidsoppgaver:

 • Utvikling og gjennomføring av museets eksterne kommunikasjon
 • Deltakelse i utvikling av kampanjer
 • Pressekontakt
 • Webredaktør for hjemmeside og sosiale plattformer

Les mer om denne stillingen her. Søknadsfrist 30.juni 2017

Bilde av fly i utstillingen
Bilde fra utstillingen i det spektakulære Flymuseet. Norsk Luftfartsmuseum

4. Nord universitet søker kommunikasjonsrådgiver – Nordområdesenteret

For deg som er opptatt av det som skjer i nord, er dette en av de mest selvstendige og spennende stillingene som finnes på markedet. Du får være med på å forme Nordområdesenteret som et viktig internasjonalt orientert senter for utvikling og formidling av kunnskap om nærings- og samfunnsutviklingen i nord. Det er store utviklingsmuligheter innenfor rammen av Nord universitet.

Arbeidsoppgavene og er mange og spennende, og du får jobbe sammen med inspirerende kolleger med høy kompetanse og ekte engasjement. – Denne jobben er så bra at jeg tror ikke folk er helt klar over hvor spennende den er! Lett den mest spennende og mest internasjonalt rettede kommunikasjonsjobben i Bodø, sier journalist i High North News Linda Storholm til Bodø i Vinden.

Nå søker de kommunikasjonsrådgiver i 100% fast stilling med ansvar for Nordområdesenterets formidling og dialog. Les mer om stillingen her. Søknadsfrist 27.juni 2017

Denne gjengen søker ny kollega i en veldig spennende kommunikasjonsjobb!

5. JobbNorge søker daglig leder

Denne stillingen har vi omtalt før, men den hører også hjemme på listen over spennende jobber innen marked/kommunikasjon.

Jobbnorge er blant Norges ledende leverandører av stillingsannonser og elektronisk rekrutteringsverktøy. Verktøyet eies, utvikles og driftes av JobbNorge selv. 19 medarbeidere betjener hele landet fra Bodø.

Er du en utadvendt, målrettet og engasjert person med høyere utdanning innen IKT, HR eller marked, er du kanskje den de søker. Les mer om stillingen her. Søknadsfrist 18.juni 2017.

JobbNorge søker ny daglig leder

6. Byggmakker/Gunvald Johansen AS er snart klare for å lyse ut digital jobb!

For noen dager siden kunne vi lese om Byggmakkers behov for digital kompetanse i Avisa Nordland. Rett etter sommeren kommer daglig leder Andreas Johansen og markedsansvarlig Magnus Jordahl-Broback til å lyse ut jobb som ansvarlig for digitale kanaler.

– Markedsføring og kundeoppfølging er blitt mye vanskeligere og vi trenger en person som er ansvarlig for digitale medier hos oss, sier daglig leder Andreas Johansen i Byggmakker i Bodø. (sitat fra an.no)

Magnus på Byggmakker er en over 200 personer som har deltatt på Bodø i Vinden og Visit Bodøs kurssserie #smartpånett. Et tilbud til alle som jobber med kommunikasjon og/eller markedsføring i en eller annen form.  – Det er tydelig at vi har truffet en nerve med kurstilbudene våre, sier prosjektleder i Bodø i Vinden Jannike Ramsvik.    – Vi ser en tendens til at flere bedrifter satser tyngre på digitale kanaler, og at det kommer stadig flere jobber på dette området. Det gleder oss veldig. Vi har jo sagt før at Bodø skal være Norges smarteste by på digital kommunikasjon, og nå løsner det, sier hun.

Bilde av daglig leder
Daglig leder Andreas Johansen i Byggmakker gleder seg til å fosterke teamet. BodøNU