7 barnehager med ledig plass

Ikke la manglende barnehageplass være det som hindrer deg fra å oppfylle drømmen om å bli bodøværing. Det finnes ledige plasser i de fleste bydelene nå – helt uten kø.

25. september 2019

Bo

Disse barnehagene har ledige plasser for både stor- og småbarn:

Tusseladden barnehage

Barnehagen ligger fint til på Grønnåsen, tre kilometer fra Bodø sentrum. Den har gangavstand til både skogen og fjæra fra barnehagen, og på uteområdet finnes det grillhytte og gapahuk. Barnehagen har også malerom, gymrom, formingsrom og bibliotek.

Alsgården FUS

Den har fem avdelinger og ligger i bydelen Alstad. Her går alle barna på tur en til to ganger i uka. Det serveres varmmat fire dager i uka, de har frukt og grønt så ofte som mulig og de bruker vann som tørstedrikk. Om du ikke rekker frokosten hjemme, serveres det havregrøt til frokost her hver dag.

Rønvik barnehage

Barnehagen ligger rett ved Rønvik skole, i et populært bo – område i Bodø. I tillegg til et flott uteareal, har barnehagen nærhet til skogen, fjellet, lekeplasser og kunstgressbane.

De viktigste verdiene i denne barnehagen er trygghet, respekt og lek, i tillegg til fokus på barns medvirkning og ergonomi.

Knerten barnehage

Denne barnehagen ligger også i Rønvika, og her brukes naturen og nærmiljøet rundt barnehagen flittig. I år får 4- og 5-åringene svømmeopplæring en gang i uka.

Lillevollen barnehage

Ligger i Stordalen og har fire avdelinger. I Lillevollen barnehage er barna mye ute og får nyte frisk luft og herlig Bodø-vind. De er i Stordalshallen en gang i uka, og hvert år går de største barna på Keiservarden.

Skaug barnehage

Barnehagen har to avdelinger og ligger 15 kilometer fra Bodø sentrum mot Kjerringøy. Barnehagen ligger i en ombygd låve, i fantastisk natur på nordsida. Barnehagen er en utebarnehage, og benytter seg mye av nærmiljøet og grillhytta si.

Her er det ledig plass til større barn som er født i 2016 eller før:

Rensåsen barnehage.

Den ligger, som navnet tilsier, rett ved Rensås-parken nært Bodø sentrum. Barnehagens kjerneverdier er blant annet trygghet, varme og tilstedeværende voksne, og en lekende holdning.

Her kan du til enhver tid finne oppdatert informasjon om ledige barnehageplasser i Bodø.