Foto: Mørkvedhallen

Mørkvedhallen

Morsomme innendørsaktiviteter for hele familien

Vi er inne i en tid hvor været legger enkelte begrensninger på uteaktivitetene. Her er litt inspirasjon til syv aktiviteter du kan ta med barna på i Bodø, som foregår inne.

4. desember 2019

Fritid

Kino

Det er fortsatt lite som slår å se en ny film på kino, spesielt for de yngste. De fleste barn synes kombinasjonen av popcorn, mye lyd og et digert kinolerret er stor stas. Sjekk ut programmet til Fram kino her.

Nordlandsbadet

Som de selv skriver på nettsiden sin; — det er alltid sommer på Nordlandsbadet. Svømmeanlegget består av blant annet av barnebasseng, bølgebasseng, eget stupebasseng og 3 vannsklier. De har åpent hver dag, så her er det duket for mye moro.

Lekedilla

I Stille dal finner du Lekedilla, som er et stort, innendørs lekeland for barn i alderen 0-10 år. Her kan barna virkelig utfolde seg, og attpåtil få seg en matbit fra kafeen når de trenger påfyll.

Stormen Bibliotek

På Stormen bibliotek kan hele familien få en leseopplevelse litt utenom det vanlige. Les ei bok for barna i den flotte barneavdelingen, og ta en kaffe og ei brus på kafeen etterpå.

Det er også flere arrangementer her i helgene, se programmet her.

Mørkvedhallen klatresenter

Ta med deg barna til en aktivitetsfylt stund i Bodøs nye storstue av et klatresenter på Mørkved. Ikke bare er den ny, den er også Norges største. Den er også tilrettelagt med eget klatre- og buldrerom for barna. Husk at alle barn til og med 12 år må ha følge av en voksen.

Luftfartsmuseet

Her går timene fort både for barn og voksne. Nordens største flymuseum består av en militær del og en sivil del. Her kan du vandre fra det ene flyet til det neste, og til og med prøvesitte noen av dem. Du kan også besøke det gamle kontrolltårnet, og speide utover flystripa mens flyene kommer og går. La barna bli guidet rundt på museet av reiseguidene Bædi og Børdi gjennom en app.

Bowling

Hva med en runde discobowling med barna? Eller et slag biljard, for den saks skyld. I kjelleren på SAS-hotellet finner du Royal bowling & biljard, her får du også kjøpt mat og drikke, og poden kan sågar holde bursdagsselskapet sitt her.