Velkommen til BUA!

Blakk januar? Her er fem ting du kan gjøre i Bodø som ikke koster skjorta.

Det beste i livet er gratis, sies det, og det er kanskje noe i det om du bor her i Bodø. Du kan faktisk spise godt, ha fine kulturopplevelser og prøve nye, morsomme aktiviteter selv om pengene ikke strekker til denne måneden. Har du lyst til å ha det fett selv om bankkontoen sier nei, må du sjekke ut dette!

3. januar 2020

Fritid

BUA

Om været viser seg fra sin bedre side, kan du låne alt utstyr du trenger til alle slags utendørsaktiviteter gratis i BUA. Du kan låne alt fra skøyter, langrennski, akebrett, alpinutstyr og sykler. Eller hva med å låne tursko, primus, telt eller lavvo, og dra på eventyr i Bodømarka? BUA drives av Røde Kors og utstyret lånes ut i butikken i Storgata 11.

En oversikt over alt utstyr du kan låne finner du her. 

 

Halv ti på torsdag

Halv ti på torsdag er et veldig populært konsept på Dama Di, hvor du kan oppdage nye, spennende artister hver torsdag. Det er mye bra å si om dette, men siden dette jo er en budsjettsak, velger vi å fokusere på prisen – som er en liten femtilapp.

Konsertstart presis klokka 21:30 på torsdager. Aldersgrense 18 år frem til kl 23:00.

Mer info på www.halvti.no

 

Åpen gård på Bodin 4H-gård

Finnes det noe som holder vinterdepresjonen lenger unna enn glade barn, glade dyr, nystekte vafler og myke kaniner som du kan kose med? På Bodin 4H-gård har de åpen gård på lørdager fra kl 11-14. Her kan voksne og barn komme inn og hilse på de ulike dyrene på gården, og kose seg med vafler, kake, saft og kaffe i kaféen etterpå.

Mer info finner du her.

 

Too Good To Go

Med matsvinnappen Too Good To Go er du bittelitt med å skape en mer bærekraftig verden, men la oss fokusere på pengene nå da: Du er også med på å spise god mat til en liten penge. Ved å logge på appen, får du oversikt over digg overskuddsmat fra restauranter og hoteller i Bodø som kan kjøpes for betydelig lavere pris.

 

Lunsjkonsert i Stormen

Hver fredag kl 12:00 får du en halvtime gratis konsert med Arktisk Filharmoni i Stormen. Programmet annonseres ikke på forhånd, og varierer fra solokonserter med én musiker til større ensembler. Ta med matpakke hjemmefra, og nyt en bedre lunsj med nydelig musikk. En perfekt start på helgen!

Les mer om lunsjkonsert.

Ønsker du oppdateringer fra Bodø, gode historier og aktuelle jobber?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.