Mona Paulsen og Nobl leter etter en ny leder på laget. Rune Nilsen, Bodø Nu Respons

Boligbyggelaget Nobl vil ha en ny leder med seg på laget

Er det du som skal bli den største boligforvalteren i Nordland? Og kanskje også fremtidig assisterende direktør i Nobl?

21. desember 2018

Ledige jobber

Boligbyggelaget Nobl er rigget for vekst, og vil ha en ny leder med seg på laget.

– Vi er størst på boligforvaltning i Nordland allerede og forvalter på vegne av våre ca 260 kunder verdier for over 22 milliarder kroner uttaler Administrerende Direktør Mona Liss Paulsen.

Hun fortsetter videre; – Nobl leverer et bredt spekter av tjenester innenfor boligforvaltning og den vi er på jakt etter har et hjerte for å gi gode kundeopplevelser, og for å videreutvikle nye produkter og tjenester som boligselskapene har behov for.

Boligforvaltning, som den nye personen vil ha ansvar for, er det største forretningsområdet i Nobl med til sammen over 20 ansatte. Noen av de ansatte sitter på avdelingskontoret i Svolvær.

Vi er størst på boligforvaltning i Nordland allerede og forvalter på vegne av våre ca 260 kunder verdier for over 22 milliarder kroner

Nobl skal være et boligbyggelag for hele Nordland og da er det viktig at alle kundene opplever at de får gode produkter og tjenester uansett om det er et borettslag på Andøya eller i Sandnessjøen, eller et sameie på Fauske. For å gi en gode kundeopplevelse er bruk av digitale tjenester svært viktig.

– Vi ønsker oss en lagspiller med godt humør. En eller ei som er trygg på seg selv som leder, og som liker å kommunisere både internt og eksternt. I tillegg håper jeg å finne en kandidat som kan gå inn som assisterende direktør avslutter Mona Liss Paulsen

Les mer om jobben som Leder Boligforvaltning/Assisterende Direktør i Nobl her.