Andreas Mareliussen

Dette gleder Bodøværingene seg til i 2021

Lei av å lese om alt som blir avlyst og alt som ikke blir noe av? Vi trengte litt positive vibes og spurte derfor noen av Bodøs profiler hva de gleder seg til i det kommende året.

20. januar 2021

Fritid

Ulrik Saltnes

Midtbanespiller på Bodø/Glimt

I 2021 gleder jeg meg først og fremst til å møte de utfordringene vi står ovenfor med Glimt. Vi er regjerende mestere som også skal ut i kvalifiseringen til Europa, og forhåpentligvis får vi spilt cup i år! I tillegg har jeg vel selvsagt et lite håp om at dette året blir da vi ser verden gå fra en pandemi og inn i det normale.

Ulrik Saltnes. Kent Even Grundstad

Stine Mariell Hanssen

Styreleder i Bodø 2040

Jeg gleder meg til vi alle kan møtes igjen og til vi kan gi våre venner og familie en god klem. Jeg ser frem til at vi endelig kan skape nye møteplasser for de mellom 20-40 år i byen vår. Jeg gleder meg til å møte nye mennesker med et håndtrykk og ha de gode samtalene ansikt til ansikt.

Styremedlemmer i Bodø 2040. FV: Therese Forn, Stine Mariell Hanssen, Rikard Bakke Olsson og Merete Nordheim. Marthe Mølstre

Gøran Aamodt

Festivalsjef i Parkenfestivalen 

Det er jo litt vanskelig for oss i vår bransje å forskuttere så mye, men med en smule realisme og masse optimisme så må vi tørre å glede oss til en så normal august som mulig, og at det dermed blir Parken 2021. Vi er i hvert fall veldig klare for å få gjennomført festival og har mange fantastisk flotte planer som vil bidra til at helhetsopplevelsen blir bedre enn noensinne. Vi krysser fingre for en vellykket vaksinering og gode rutiner med hurtigtesting og vaksinasjonspass!

I tillegg jobber vi iherdig med å få ferdigstilt Svømmehallen til høsten. Vi er i god rute og vi er rimelig sikre på at når Svømmehallen har kommet i gang, så vil vi snakke om et før, og et etter. Svømmehallen blir et perfekt supplement til det vi allerede har her i byen, og den vil løfte byen noe vanvittig med de mulighetene som ligger i det bygget. Det er med andre ord god grunn til å se lyst på 2021, selv om at det akkurat nå fortsatt er liv og helse som må komme først.

Parkenfestivalen. Olav Inge Alfheim

Ingri Sivertsen

Daglig Leder i Nyhamn

Jeg gleder meg til at Bodø våkner til liv igjen og til å kunne gå ut å møte folk igjen. Både på jobb og privat. Jeg gleder meg til å spise god mat og dele en flaske vin på restaurant – om det er på Lystpå eller på Larsen Mat&vinbar. Jeg gleder meg til å se hvilke nye prosjekter som kommer i Bodø det neste året. For jeg tror på ingen måte vi stopper utviklingen av Bodø på grunn av korona.  Jeg håper og tror det blir festivaler av noe slag i år, og gleder meg veldig til det! Og jeg gleder meg til sommer i Bodø, hvor vi kan dra ut med båten en fredag med havrettsbord på Arnøy Brygge, eller besøke en av de andre nydelige plassene som ligger rundt Bodø.

ELSKER BODØ: Ingri Sivertsen trodde aldri at hun skulle stortrives i Bodø, men nå er hun blitt en fullblods ambassadør som mener at fylkeshovedstaden har alle muligheter til å skape noe helt unikt. FOTO: Rune Nilsen, Bodø Nu Respons
Ingri Sivertsen. Rune Nilsen, Bodø Nu Respons

 Morten Jakheln

CEO i Hundholmen Byutvikling

Jeg gleder meg til at sola igjen stiger opp over horisonten, kaster lys over oss og at det er lyst når jeg sykler på jobb. Jeg gleder meg til at vi får kontroll over Korona – at vi blir vaksinert og at vi igjen kan gå på konserter og møtes.
Jeg gleder meg til at Quality Hotell Ramsalt åpner i juni og til Ramsalt fylles opp av folk og byliv. Og så gleder jeg meg til at strandpromenaden forbi Ramsalt ferdigstilles.

Morten Jakheln