Dette skjer i Bodø akkurat nå.

Verden åpnes opp litt etter litt, og endelig begynner ting å røre seg igjen. Vi har laget en oversikt over hva du kan få med deg akkurat nå og i tiden fremover.

20. mai 2021

Fritid

Blå uke

25. – 30. mai arrangeres Blå Uke i Bodø. Blå Uke er en faglig og kulturell feiring av havet og arrangeres for første gang i 2021. Ambisjonen for Blå Uke er at det skal bli en årlig festival som tiltrekker seg alle som jobber i, eller har interesse for hva som beveger seg innen de blå næringene. Tema for Blå Uke 2021 er «Havets rolle i global matforsyning», som også er tittel på årets hovedkonferanse. Les mer om konferansen her. 

Restauranter og butikker er åpne

Besøkt nye Ramsalt? Her ligger flere nyheter som er verdt et besøk. Om du enda ikke har vært innom Bølgen & Moi, Baker Hansen eller Delicatessen, er de virkelig verdt sin besøkstid! Se også hva som rører seg i sentrum her.

Ny by-festival

8. -10. juni arrangerer Bodø kommune Ny By-festivalen der du som innbygger får delta aktivt i planleggingen av en helt ny bydel. Tre dager fylt med aktiviteter, arrangement, kultur og dialoger om det største utviklingsprosjektet i nyere tid; flytting av Bodø lufthavn og planlegging av helt ny bydel fra scratch.

Vi gleder oss!

Se program og påmelding her.

Bodø kommune

Konserter

Selv om smittevern setter begrensinger for kulturlivet i byen er det likevel flere godbiter man kan gledes seg til utover sommeren og høsten. Se hva som rører seg på Stormen konserthus her.

Digital kveld

Digital kveld for barn mellom 9-14 år er tilbake på Stormen bibliotek. Et tilbud til barn og unge i Bodø i samarbeid med Redd Barna Region Nord. Les mer om tilbudet her.

Urbant landbruk på Vågønes – og i ny bydel?

Under Ny By – festivalen inviteres byens befolkning til Vågønes 9. juni for en smakebit på noen av de mange gode tingene som skjer ute i byens grønne hjerte. Kom og få et innblikk i hvilke muligheter som finnes for dyrking, matproduksjon og næringsvirksomhet her vi bor.

Les mer og meld deg på her. 

Bodø kommune

Vindkast

Vindkast er en festival for og med ungdom. Arrangeres i år i to deler, første del 18. og 19. juni. I år vil festivalen kun bestå av konserter på Sinus. Les mer her.

Bodø Run Soløyvannet Rundt

Løpeglad? Bodø Run Festival inviterer til halvmaraton 24. mai. Les mer om halvmaratonet her.

Afterwork

Fredag 21. mai inviterer Craig Alibone Pâtisserie & Champagneria til Afterwork. Booke et bord og møt venner eller kolleger over et glass bobler og litt sjokolade. Les mer her.

Marthe Mølstre