Kanskje ytre Beiarn er stedet du skal tilbringe fritiden din de neste årene? Eiendomsmegler 1

7 hytter i nærheten av byen

I Bodø kan du realisere hyttedrømmen for en rimelig penge — og bare en svipptur fra byen!

14. oktober 2019

Fritid

Ved Steigtindvatnet finner du denne koselige hytta.

Hytta ligger bare en svipptur fra byen, har en enkel adkomst og en koselig peis du kan kose deg foran utover høsten og vinteren. I dette området finnes det også et bredt utvalg av flotte turmuligheter som fjelltopper og fiskevann. Her finner du den.

Om nærhet til havet er viktig for deg.

Finner du rett hytte i Vågan på Tverlandet. Der får du bare naust og båtplass, og egen hems å boltre deg på. Se hytta her.

På Naurstad kan Sjøhusdrømmen din bli virkelighet.

En halv times kjøretur fra byen kan du senke skuldrene i et flott sjøhus med innlagt vann, og med gode fiskemuligheter og egen båtplass. Dessuten er sjøhuset relativt nytt og i god stand. Her kan du ta en titt på din fremtidige drømmehytte.

På nordsida, nærmere bestemt på Kløkstad, finner du en aldri så liten skatt av en hytte omgitt av skog.

Den har de fleste hytte-fasiliteter på plass, den ligger nært havet og befinner seg kun en kort kjøretur fra sentrum. Se flere bilder og les detaljene.

Soløyvannet er Bodøs egen ferskvannsperle.

Akkurat nå er det flere muligheter for å skaffe seg fritidsbolig i området, her er det kort vei til badeplass og ubegrenset turterreng. Dessuten ligger hytta rett ved et skitrekk og et godt utbygd lysløypenett. Finn ut mer her.

Kanskje ytre Beiarn er stedet du skal tilbringe fritiden din de neste årene?

Innerst i Beiarfjorden kan du gjøre tidenes hyttehandel. Ikke bare får du en fritidseiendom med strandlinje og eget naust, det følger også med snøscooter, traktor og en egen jakt- og fiskehytte på fjellet. Sjekk ut hytta her.

 

Jakt og fiske i Misvær

Ved Jordbruvatnet og Gjømmervatnet i Misvær ligger det ei Rana-hytte som innbyr til både sommer- og vinteraktiviteter. Dessuten er den nesten helt ny og ligger bare en times kjøretur fra Bodø. Les mer om den her.

Ønsker du oppdateringer fra Bodø, gode historier og aktuelle jobber?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.