Fem rå arbeidsplasser for deg som vil jobbe med tech

13. januar 2020

Jobb

I Bodø finner du nemlig Norges raskest voksende softwareselskap og den ledende leverandøren av e-helsesystemer til norske sykehus –  for å nevne noen. Det skal med andre ord godt gjøres å gå arbeidsledig om du har kompetansen som trengs for å kunne bidra på denne fronten.

Selv om ikke alle bedriftene til enhver tid har stillinger utlyst, er dette selskaper i vekst og søkere med relevant utdanning og erfaring oppfordres om å sende en åpen søknad.

Her får du en kjapp innføring i fem rå Bodø-selskaper.

Dips

Dips er den ledende leverandøren av e-helsesystemer til norske sykehus. Selskapet har avtale med tre av fire regionale helseforetak, og samtlige sykehus i Helse Nord, Helse Vest og Helse Sør-Øst har avtale om bruk av løsninger fra Dips. I dag har selskapet 320 ansatte fordelt i Bodø, Bergen, Oslo, Straume, Tromsø og Trondheim, men hovedkontoret ligger i Bodø.
Utvikling av programvare for sykehus setter spesielt store krav til brukervennlighet, funksjonalitet og sikkerhet. Dips er i stor utvikling, og trenger derfor stadig flere medarbeidere for å ta selskapet videre.

Dips har flere ledige stillinger akkurat nå. Les mer om dem her! 

PowerOffice

Det skybaserte regnskapssystemet til PowerOffice omtales som en revolusjon, og den enorme veksten dette Bodø-selskapet har hatt de siste årene, tyder på at det stemmer. PowerOffice leverer moderne regnskapssystemer, for hovedsakelig små- og mellomstore bedrifter. Selskapet har oppnådd stor suksess de siste årene, og hovedproduktet PowerOffice Go har mottatt flere priser. I 2019 ble majoriteten av aksjene i selskapet solgt til Visma, uten at det vil påvirke navnet, produktet eller oppgavene på hovedkontoret i Bodø. PowerOffice ønsker nå å satse internasjonalt, noe som betyr at de stadig trenger flere dyktige folk på laget i tiden framover.

PowerOffice har nå flere ledige stillinger, les mer om dem her! 

Havbruksloggen

Noe så genialt som et webbasert vedlikeholdsprogram for havbruksnæringen, som gir en fullstendig oversikt over alle komponenter, vedlikeholdsoppgaver og tilsyn på fortøyningsanlegg under vann. Dette gir en betydelig mer effektiv og og oversiktlig hverdag for oppdretterne. Og ikke minst en spennende arbeidshverdag for utviklere.

Havbruksloggen søker nå flere utviklere! Her kan du lese mer om stillingen.

Les mer om Havbruksloggen her.

Jobbnorge

Blant Norges ledende leverandører av tjenester og løsninger innen rekruttering. Jobbnorge betjener hele landet, og jobber med alt fra nasjonale offentlige etater og mindre, private virksomheter. De benytter et elektronisk rekrutteringsverktøy som de eier, utvikler og drifter selv, og har derfor mange systemutviklere ansatt til enhver tid.

Les mer om Jobbnorge her.

Widerøe

Det er Nordens største regionale flyselskap med rundt 3000 ansatte.  Widerøe har sitt hovedkontor i Bodø, her sitter også Widerøes systemgruppe.

Systemgruppen har 16 medarbeidere som utvikler og forbedrer tekniske løsninger og prosesser med nyskapende og kreative ideer. Det er kort vei fra planlegging til leveranse. Er dette noe i din gate? Digger du teknikk og utvikling?

Widerøe er nå på jakt etter flere systemutviklere! 

Les mer om stillinger her.

Ønsker du å motta spennende jobbtilbud rett i mailboksen din?

Meld deg på nyhetsbrevet her! Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer her.